Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    700 kopipeisti eest saab aasta uustulnukaks? Minu arust on veel paremaid olnud (arx20, solfice, redman)
    oskab filtreerida, mida lugejad soovivad/teema vajab. erinevalt lõpmatutest n00bidest, kes ebaterve huumori+liiga hea+muud offtopicu pärlid oma pasa huumorimeelega üle kallavad.

Solfice on ok kandidaat tõesti.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Aga tegelikult ma annaks teile kõigile mingi hea auhinna. Peale ballacki, ei meeldi ambaalid.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    700 kopipeisti eest saab aasta uustulnukaks? Minu arust on veel paremaid olnud (arx20, solfice, redman)
    Võib olla tõesti pasteb natuke liiga palju, samas nagu teemast väga mööda ju ka ei pane.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

Aasta lause elik minikuldklaviatuur

Kuigi see aasta siis kõigest numbadi osa saab taas auhinna riiulile asetada, eks tuleb järgmine aasta numbrite keeles hakkama saada.
    Samas kõik meist on koolis käinud ja vaevalt 2+2 ja 1-1 peal väga suuri arusaamatusi tekib.

Aga Jasperile respecti ja propsi, et tuhandete postituste ja miljonite linkide ja piltide rägastikust mis su peast ja silme eest läbituhisevad on sul siiski kuld meeles.Ja kui läheb kullajagamiseks, siis heldinumat kätt pole ilma peal.

Orbitaaljaamale ka tänud! Auhind kenakesti käes ja ega paparazzidki olid Mazz-ga eesotsas kohal, et oma uut Canoni digipeeglit testida.

Tänud kõigile, kes meeles pidasid ja sügav kummardus neile, kes viitsivad-tahavad oma kallist aega ja elupäevi kulutada, et see jalgpalli foorum siin üldse eksisteeriks.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Aasta uustulnuka juba saab, ära muretse.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Keegi võiks dontastikule mingi tiitli välja mõelda nende lõpmatute faktide, piltide ja videote kohta Messist.
    Aasta uustulnuka juba saab, ära muretse.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Keegi võiks dontastikule mingi tiitli välja mõelda nende lõpmatute faktide, piltide ja videote kohta Messist.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    krt, sa oled nagu mingi tots, kes tahab gay-sõpra otseks muuta.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Kas keegi selgitaks agendile kuidagimoodi ära mis on totside teema mõte? Ta ei saa sellest aru aga ma ei saa jälle aru kuidas ta sellest aru ei saa

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas mass
    Parim postitaja: Jasperi (tüng!) valemi järgi ütlen ikkagi eika - alati põhjust klikkida ja kunagi ei pea pettuma
    kui sa kasutad mu reeglit, siis su hing kuulub mulle. ma pole veel otsustanud, mis ma sinuga teen.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    otsustasin, et kõik järelauhinnad tuleb ka siin teemas välja kuulutada. kes ikka viitsib uurida, kas on edit tehtud või mitte.

gifiboss: smör ja pallipoisid. kui ta oleks räppar, siis ta poleks Rob Base, sest ta on internationally known.

Aasta lause elik minikuldklaviatuur
    Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    Kuid mõista ka neid inimesi, sest need inimesed mõistavad sind ja nad mõistavad ka seda miks nad niimoodi teevad ja nad mõistavad seda miks nad mõistavad oma klubi fännata just sellisel moel, sest nende jaoks on see sama mõistuspärane näidata oma armastust oma klubi vastu ja kõik ei ole ju sinumoodi, kõigile ei saa pakkuda rahuldust need faktorid mis sulle meeldivad ja mis on sinu meelest mõistuspärased, me kõik oleme mingi hetkeni sarnased, kuid siis lahknevad kõigi teed, iga üks valib oma, kuid me ei saa keelata tal minna ja katsetada milline on tema jaoks see õige .... alati on võimalus tulla mindud teedmööda tagasi ja alustada uue teeotsa pealt uuesti!
    ja juba editisse läinud:
    Unustasin ära lohutusauhinnad ka neile, kes posti kirjutamise ajal meelde ei tulnud.
    marv3llous + rixxer - kindlasti saaks neid mainida paljudes kategooriates, aga tagantjärele on neile kõige kergem anda filmiteema arendajate auhind.
    CD7 - TV sarjade kõige visam hing.
    Stok - props selle ignore listi eest
    vincent - moraaliboss

Algselt postitas orbs
    Keda igatsen? Kõiki perse saatev Taku*
    haha, ta just saatis mind kohtunikukursustele täkufoorumis. ma saatsin ta persse.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    mis see marv3llous teinud on, et nii palju tala saab?
    "Provotseerin (pole banter) ja olen labane"

... teravamad silmad võivad lähimal vaatlusel ka materdajate avatari ühiseks nimetajaks pidada

PS. Kedagi isiklikult solvanud omateada küll pole. Või pole vähemalt üritanud. Sorry

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    No mul on olnud küll sel aastal mõned korrad mõttes sellele tegelasele üks õige rasvane ja suus tõrvaks osutuv auhind anda. Nii palju pole vist foorumis mind sel aastal keegi solvanud kui ülalnimetet kasutaja. Aga otsustasin seekord auhinnad jagamata jätta.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Aga kuidagi vähe hääletajaid on seni olnud, kas pole ?
    sa pole veel hääletanud ...

PS! ma armastan ka Martinit. haters gonna hate.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? fänniturniir tõmbas selle nimekirja päris koomale, aga mcnamarat ei ole siiani õnnestunud näha. Väidetavalt on ta ikka pärisinimene.
    Mõnikord tundub tõesti, et tegemist ei ole varikontoga. Kohata on teda aga mõtet vaid virtuaalreaalsuses.

Leave a comment:

Working...
X