Ei soovitaks buumiaegseid ehitisi. Enamus on üle lastud. Ehk siis 2010+
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Just nii. 50 lirtsu paagis 3 lirtsu diislit võtab mõneks ajaks jõudu maha ja tossu juurde, pärast kui puhas küte peal, võta paar pikemat otsa ette ja anna talda.
Kui on muidugi mingi uuem überpeen auto, siis võib mootor muidugi ka selle 3 lirtsu disla peale mossitama hakata, aga see siiski üsna ebatõenäoline.Kommentaar
-
Seepärast ka lause esimene osa - kui sul on ükskõik mida muud paremat teha, siis kasuta sinna. Investeeri, vii armuke reisile.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKui Sul on X€ kohustusi ja Y€ vaba raha, mille Sa saad õigesti investeerides suurendada Z€ peale, siis kuidas inflatsioon siia puutub? Kas inflatsioon käib ainult kohustuste, mitte vabade vahendite kohta?Kommentaar
-
Kommentaar
-
FB-st on silma jäänud, et mu gümnaasiumi aegne geograafia õpetaja hängib kahtlaselt palju Piirojaga ringi. Lisaks viitavad ka muud märgid sellele, et seal võib midagi rohkemat olla. Lihtsalt pole silma jäänud uudis, et Piiroja oleks naisest lahku läinud. Et vb need ilmselged märgid on ikkagi valed.Kommentaar
-
kalavõrk?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Sain vastuse.Kommentaar
-
Mul on 04/05 away,sponsorit kõhul pole,tumesinine,suurus kurat ei tule meelde,kui vaja otsin välja,Kalamajas!Invest In AfricaKommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar