Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nimastain
    replied
    Kas keegi teab mis pull on. Mulle helistab kõneajal vahele, selline täiesti tavaline mobla number, kohaliku suunakoodiga. Mitu korda. Peale enda kõne helistan tagasi, ütleb: number pole kasutusel täpsusta nr.
    Kuuke tagasi umbes sama nuss, ainult et teine nr ja tagasihelistades käis lih tuut ja vsjo.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Yattara Vaata postitust
    Üheks klubi esindajaks on Liviu Cretu ja seal mängib mingi 3 brassi.

Edit. Vist ongi kõik Wise-i töötajad.
    Liviu ei ole brasillane, aga ta töötab wises jah, kunagi töötasin taga ise koos ühes teises kohas. Üsna kindel, et teised välismaalased on ka seal tööl jah.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Ma brasiilia pässi kommentaarist ei saanud aru, aga jah tolle firma töötajad mängivad seal klubis. Eeldaks, et firma ilmselt maksab trenniaegu jms ka neile.
    Üheks klubi esindajaks on Liviu Cretu ja seal mängib mingi 3 brassi.

Edit. Vist ongi kõik Wise-i töötajad.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Yattara Vaata postitust
    Mis värk selle FC Transferwise klubiga on. Kas see on tõesti antud ettevõttega (praegune Wise) kuidagi seotud ja kuidas too brasiilia päss sinna etteotsa on sattunud?
    Ma brasiilia pässi kommentaarist ei saanud aru, aga jah tolle firma töötajad mängivad seal klubis. Eeldaks, et firma ilmselt maksab trenniaegu jms ka neile.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Mis värk selle FC Transferwise klubiga on. Kas see on tõesti antud ettevõttega (praegune Wise) kuidagi seotud ja kuidas too brasiilia päss sinna etteotsa on sattunud?

Leave a comment:

Working...
X