Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas elektrimüüjad on võtnud kuskil ka põhjendada, miks nad universaalteenuse taustal kõik kooris börsipakettide marginaalidele mingi +400% kütsid? -
Sain täna hommikul teavituse meili peale, et mind ootab Smartposti pakiautomaadis Amazoni saadetis. Käisin järel ja sain mingi võõra paki. Mingit pakikaarti peal pole ning seega ei tea ka saatjat. Uurisin perelt ja sõpradelt ning nemad seda mulle saatnud pole. Valesti ka minna ei saanud sest teavitus ei tulnud mitte numbrile vaid just meili peale. Saadetiseks oli midagi, mida mul kindlasti vaja pole (midagi gameritele)
on kellelgi sarnaseid kogemusi? Esimene kiire googeldamine andis vastuseks mingi petuskeemi Mul muide vanast ajast endal ka Amazoni konto ning aeg-ajalt on eelmise aasta jooksul tulnud Amazonilt sõnumid verification code-ga, justkui üritaks keegi sisse logida minu kontole
Leave a comment:
-
nii, äkki kellegil mõni hea idee või koht.
väga rahulik poissmeeste õhtu tallinnas.
head (liha)restorani tallinnas, kus võimalik 4kesi eraldi ruumis olla?Leave a comment:
-
Polegi öelnud, et suur on... et... mis sul see mõttekäik nüüd oligi, ä?
Tegelikult sa ju pole nii lihtne peast, eksju?
Viide oli ikka sellele, et ebamugav on kui tasku on kraami täis. Eriti ebamiugavaks läheb siis kui vaja pöördelt jalaga molli sõita (loe ja mõtle nüüd rahulikult, mis on kirjutatud iva ehk kus peitub raskuskese).Leave a comment:
-
-
Kas keegi on kunagi ostnud maad/kinnisvara ukrainasse, või teab mis paberimajandus seal vaja ajada on, mis kulud kaasnevad ja kas seda on võimalik teha neti teel?
"Buy land AJ, cause God ain’t making any more of it.”Leave a comment:
-
mis krdi pükid nii väikse taskuga on kuhu õhuke telefon sisse ei mahu?Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Millepärast neid labidaid aint treitakse nutitelefonide maailmas? Kas saaks mingi sellise isendi ka, mida on habla pükste tasku panna?
Jah, mõned mudelid on, kuid suurema osa puhul on vaja portfell lisaks osta.Leave a comment:
-
On. Kusjuures tundub, et isegi toimib nüüd.
Edit: aga vist ainult pärast Soccerneti Great Reseti tehtud postituste ulatuses.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: