Kas see võib olla Kasper?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustwow, kas sul on veel @hot.ee ka olemas? Postkasti maht endiselt 5MB?
Nii. Logisin sisse. Töötab!
Mahtu on 86/1024MB. Ja Krista Fischer mulle kirjutanud. Lisaks hunnikus tööpakkumisi. Forza hot!
5a pärast võiks uuesti sisse logida ja vaadata mis seis on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustwow, kas sul on veel @hot.ee ka olemas? Postkasti maht endiselt 5MB?
Leave a comment:
-
Algselt postitas qrat Vaata postitustKas kellegil veel mail.ee lehele sisenemisel viskab juba pea nädal aega errori, et This site can’t be reached?
Mobiiliäpp ka tänasest täitsa hangunud...
Leave a comment:
-
OMG selline sait ka veel alles. Aga ei, avaneb ilusti. Lähen nüüd vaatan jippii.ee-d ja ok.ee-d
Leave a comment:
-
Kas kellegil veel mail.ee lehele sisenemisel viskab juba pea nädal aega errori, et This site can’t be reached?
Mobiiliäpp ka tänasest täitsa hangunud...
Leave a comment:
-
Kas Rainer Vakra ikka päris kindlalt ei ostnud seda uut diplomit?
Leave a comment:
-
"Mul oli antud momendil ülimalt mastaapne pohmakas, samas oli ka teatud positiivne ootus, et kella kümneks on remont-siider käes ja maagiline tervenemine saab alata."
plastic'99 on tegelikult vello'42?
Leave a comment:
-
Sõitsin Yandexiga, jätsin telefoni Yandexisse. Keegi on nendega ühendust saanud kui vaja? Kliendituge neil ei paista olevat, ühtegi ühendust mul nendega ilma telefonita pole. Ainuke variant facebooki lehele kirjutada?
Edit: Väga võimalik et neil on kasutajatugi aga kuna nende app on mul telos ja telo on yandexis siis...
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustKeda tugevuselt umbes 30ndaks klubiks maailmas pead, kel suur nimi ja ajalugu? Umbes arsenal praegu? Sobivad kommunismi sümboliteks ka oma punaste ürpidega.
Leave a comment:
-
Keda tugevuselt umbes 30ndaks klubiks maailmas pead, kel suur nimi ja ajalugu? Umbes arsenal praegu? Sobivad kommunismi sümboliteks ka oma punaste ürpidega.
Leave a comment:
-
Ma ei tea kossust sittagi. Ehk keegi selgitage ära Kalevi võit Moskva CSKA üle jalgpallikeeles?
Ehk nagu Flora oleks alistanud...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas peakapsas on inglise keeles head cabbage, master cabbage või dickhead?
Leave a comment:
-
Kas peakapsas on inglise keeles head cabbage, master cabbage või dickhead?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: