Algselt postitas nimastain
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Need on need scammerid (kõige suurema tõenäosusega) müügimehed või turu-uurijad. Mul sama teema olnud, numbri meelde jätnud ja kui sama numbri pealt hellati, siis oligi mingi scammer.
-
Andis sama tulemuse. Omajagu naljakas situatsioon. Kuidas saab number kust helistatakse, kaotada kehtivuse minutiga? Äkki on keegi töötanud kuskil Elisa Tele2 EMT vms. ja teab kõnede põhjust. Võib olla tegu operaatori poolse erroriga? Või teeb keegi mingit eriti peent huumortit.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustProovi mingi teise telefoni / numbri pealt tagasi helistada.
Leave a comment:
-
Proovi mingi teise telefoni / numbri pealt tagasi helistada.Algselt postitas nimastain Vaata postitustKas keegi teab mis pull on. Mulle helistab kõneajal vahele, selline täiesti tavaline mobla number, kohaliku suunakoodiga. Mitu korda. Peale enda kõne helistan tagasi, ütleb: number pole kasutusel täpsusta nr.
Kuuke tagasi umbes sama nuss, ainult et teine nr ja tagasihelistades käis lih tuut ja vsjo.
Leave a comment:
-
Kas keegi teab mis pull on. Mulle helistab kõneajal vahele, selline täiesti tavaline mobla number, kohaliku suunakoodiga. Mitu korda. Peale enda kõne helistan tagasi, ütleb: number pole kasutusel täpsusta nr.
Kuuke tagasi umbes sama nuss, ainult et teine nr ja tagasihelistades käis lih tuut ja vsjo.
Leave a comment:
-
Liviu ei ole brasillane, aga ta töötab wises jah, kunagi töötasin taga ise koos ühes teises kohas. Üsna kindel, et teised välismaalased on ka seal tööl jah.Algselt postitas Yattara Vaata postitustÜheks klubi esindajaks on Liviu Cretu ja seal mängib mingi 3 brassi.
Edit. Vist ongi kõik Wise-i töötajad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: