Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas foorumisse kuidagi alkomeetrit ei annaks integreerida? Jube palju variante oleks selle kasutamiseks, puusalt pakuks:
A) Üle 1.5 promilli ei saa postitada.
B) Üle 1.5 promilli saab ainult läbusse postitada.
C) Mingeid piiranguid pole, aga aasta lõpus saab kõrgeima keskmisega postitaja aasta parmu tiitli.
e: Ja muidugi see, kuidas mõned tüübid suudavad peale sellist kogust Westonsit foorumi üles leida ja veel klaviatuurile pihta saada on iseenesest päris muljetavaldav. Ma olen ka täis peaga paras jauraja, aga tavaliselt Messengerist eriti kaugemale ei jõua ja seal kirjutatut peab ka järgmisel hommikul dešifreerima hakkama...
Leave a comment:
-
Jep. Kui mina lehte vaatasin oli see esilehe peamine uudis. Panna sinna pealkirja mingi suvajaani tsitaat, mis nagu kommentaaridest näha, põhjustab ikka mõnusaid vandenõuteoorijaid, on äärmiselt lahe...
Leave a comment:
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustOot, presidendi pärast rammis praam Kuivastu sadamat või? Või on Postimehe toimetaja peast vittus, et sellise pealkirja paneb? Ma artikli sisse lugeda ei saa, sest olen vaene
"REPORTAAŽ ÖISEST PRAAMIJÄRJEKORRAST: «Presidenti ei tohi kaptenisillale lasta!"
Leave a comment:
-
Oot, presidendi pärast rammis praam Kuivastu sadamat või? Või on Postimehe toimetaja peast vittus, et sellise pealkirja paneb? Ma artikli sisse lugeda ei saa, sest olen vaene
"REPORTAAŽ ÖISEST PRAAMIJÄRJEKORRAST: «Presidenti ei tohi kaptenisillale lasta!"
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: