Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• noname
    replied
    Better Call Sauli 5. hooaeg on olnud ilma liialdamata sama hea kui Breaking Bad. Täna ilmuv episood "Bagman" tõotab tulla üks vingemaid TV-episoode see aasta. Vinge Gilligan oli kuskil intervjuus öelnud, et see olevat kõige "raskem episood, mis ta kunagi on pidanud filmima".

Sarja saab väga mugavalt Eestis jälgida ka Netflixist, kus uued osad pannakse üsna kiirelt ka sinna

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Ok.
    Kokkuvõttes huvitav ülevaade, korrastab ajatelge mälus. Huvitav, mida USA lootis saavutada, kui saatis 19-aastaseid eesliinile (valdav enamus siiski ei näinud combatit), aga point on valid.
    Eriti kõigi nende arhiivlintide ajal Johnsoni administratsioonist, mis oli ju veel aeg, kui asi alles tuure sisse võttis. Kõigil selge, mis käkk koos on, aga noh, poliitika.

Mulle väga istus iga osapoole kaasamine, ka vietkong ja p-vietnam, hipid, õpilased, protesteerijad kodus, need kel elu lihtsalt perse läks jne. + muidugi super soundtrack

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Okei mehed. Andke teada kui olete näinud.

L'amica geniale

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    Tuleb.
    Ok.
    Kokkuvõttes huvitav ülevaade, korrastab ajatelge mälus. Huvitav, mida USA lootis saavutada, kui saatis 19-aastaseid eesliinile (valdav enamus siiski ei näinud combatit), aga point on valid.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Ma olen küll 7. episoodi juures, aga kas My Laist ei tule sõnagi?
    Tuleb.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    Vana asi küll aga netflixis bingetav. Vietnam War on ikka kuramuse hästi tehtud dokusari.
    Ma olen küll 7. episoodi juures, aga kas My Laist ei tule sõnagi?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Westworldi uus hooaeg ajab mul kõvaks.

Leave a comment:

• matys
    replied
    ZeroZeroZero: kõlbal küll, kuid Comorrale jääb kõvasti alla. Raamat oli ka hea.
    The Crown: Vaadanud olen kaks hooaega, suurepärane, miks ma varem ei vaadanud.
    Ozark: 3s hooaeg oli hea, algus oli väga tempokas ja hea, lõpp oli natuke lihtne, aga ikkagi ootan 4 ndat.
    Altered Carbon: See Rootsiameerilane mulle meeldib, Kinnaman vist. Üldiselt üldse ulmekad ei meeldi, see oli täitsa enam vähem.

Midagi vaadatud, aga no kurat, vaatasin juba enne nii palju sarju, et enam pole midagi vaadata, selline tunne, raisk.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Vana asi küll aga netflixis bingetav. Vietnam War on ikka kuramuse hästi tehtud dokusari.
    jeesh, see on vietnami kohta parim dokusari tõesti. Ma olen vist üks kümmekond lävi vaadanud.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Tundub põnev - kuradima pikk ainult. Tänud soovitamast!
    Kuidas selle Tonkingi lahe intsidendiga ikkagi oli siis?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied

Leave a comment:

• Epic
    replied
    When They See Us - huvitav tõsielul põhinev minisari poistest, keda Trump tahtis surma saata.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Järelvaatamisest nägin, et K12 on hakanud Knight Riderit näitama. On keegi näinud? On ka hea?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    The English Game on tõenäoliselt kõige kehvem seriaal, mille puhul ma vähemalt ühe hooaja täispikkuses ära vaatan. Hetkel on kolm episoodi nähtud.

Tegelased on kohutavalt igavad (see kipub üldiselt mu puhul olema üks tähtsamaid indikaatoreid sarjade-filmide puhul), aadli-seebiooper, mis hõlmab plotist ebaproportsionaalse osa, on lihtsalt puine, tobe ja täis meeleheitest klaasistunud pilkusid. Proletariaadi ängi kujutamine väärib samas veidi rohkem kiitust.

Jalgpalli roll on pigem tagasihoidlik, kuigi kokkuvõttes on see ainus põhjus, miks ma hooaja tõenäoliselt lõpuni vaatan. Ehk teatavat hariduslikku väärtust see olustik ja jalgpalli saatev kontekst siiski annavad.
    Paari osa põhjal ajalooliselt päris huvitav. Kuigi seal on ka hirmsaid vigu tehtud - peategelane Fergus Suter läks tegelikult Darwenist Blackburn Roversisse, aga klubi, kes esimesena nendest vanadest Etoni pättidest jagu sai, oli hoopis täiesti ilma Suterita mänginud Blackburn Olympic. Sarja tegijate jaoks nähtavasti üks Blackburn kõik.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    The English Game on tõenäoliselt kõige kehvem seriaal, mille puhul ma vähemalt ühe hooaja täispikkuses ära vaatan. Hetkel on kolm episoodi nähtud.

Tegelased on kohutavalt igavad (see kipub üldiselt mu puhul olema üks tähtsamaid indikaatoreid sarjade-filmide puhul), aadli-seebiooper, mis hõlmab plotist ebaproportsionaalse osa, on lihtsalt puine, tobe ja täis meeleheitest klaasistunud pilkusid. Proletariaadi ängi kujutamine väärib samas veidi rohkem kiitust.

Jalgpalli roll on pigem tagasihoidlik, kuigi kokkuvõttes on see ainus põhjus, miks ma hooaja tõenäoliselt lõpuni vaatan. Ehk teatavat hariduslikku väärtust see olustik ja jalgpalli saatev kontekst siiski annavad.

Aga õnneks see ajutrauma saavad selle
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Hank on Better Call Saulis
    ja Mad Meni poolt kompenseeritud

Leave a comment:

Working...
X