Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV Sarjad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• plastic'99
    replied
    Üldise remargina, et see on täitsa ridic, kuidas viimasel ajal pritsib igast avausest sisse mingeid anima, fantasy ja ulmeteemalisi sarju. Kes kurat neid vaatab. Then again, sama küsimus oli mul selle incesti sarjaga, mis nüüd läbi sai.

Peab vist back to basics minema ning hakkama uuesti friendse vaatama. Klassikaline old school "näpp püsti kui nalja teen" huumor ning prime Jennifer Aniston ilma rinnahoidjateta.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Ehk siis, kui esimene hooaeg meeldis väga, siis teisega pole mõtet alustada?
    Pigem vaata ja pettu ise kui lasta teistel enda eest pettuda

mina hakkasin hoopis Kalifaati vaatama.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Ehk siis, kui esimene hooaeg meeldis väga, siis teisega pole mõtet alustada?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    mu kataluunlasest sõbral viskas ka kopa ette pärast kahte hooaega.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Algselt postitanud kasutaja eika poolt

Teisalt ma saan aru, miks see Hispaanias, Itaalias, Prantsusmaal, Brasiilias, Argentinas ja igalpool mitte-inglise-keelsetes riikides täielik hitt on. Natuke meenutab Prison Break'i oma loogikalt. Alguses on justkui põnev, aga ühel hetkel läheb asi täiesti debiilseks. Aga kuna oled juba vaatama jäänud, siis tahad ikkagi ära näha, et mis saab. Et päris suvaline see Money Heist pole ja kui Prison Break on su meelest hea sari, siis peaks see ka meeldima. Muul juhul võib vist vaatamata jätta.
    Money Heisti probleem on selles, et tänu kõrgetele hinnetele lähenetakse talle kui kvaliteetsarjale ja üritatakse mingit loogikat otsida. Ma ise astusin sama reha otsa. Tegelikult on see puhas fuckery ja isegi mitte hea kvaliteediga.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Vaatasin siis ära spanjade naistevangla seriaali, Kanal 2 ka näidanud (teles viimane hooaeg vist näitamata), eks siingi keerab kreisiks ära, aga ajaviitmiseks vahid lõpuni ikka. Mõõdikutest näeb muidugi kõike.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    Pints ruulib. Kas uus osa on juba välja tulnud?
    Hetkel ei paista veel olevat.
    6 tundi, 12 minutit ja 50 sekundit veel minna.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Rootsi sari neiust kes on oma mehe ja väikse lapsega Süüriasse sattunud. Esimene taoline sari ISISe kohta? Keskendub rootsi immigrantidele. Esimene osa oli väga huvitav.

Sari on rootsi keeles ofc, siin traileris mingi dubbed pask.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Vaatan, üks minu lemmikuid seni.
    Pints ruulib. Kas uus osa on juba välja tulnud?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja allars poolt
    Keegi Westworldi kolmandat hooaega ka vaatab? Telias reliisitakse osad samal ajal, kui nt USA-s. Korralik tase.
    Vaatan, üks minu lemmikuid seni.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Enne vaatamist mõtlesin, et Freud räägib Sigmund Freudi elust. Seda mitte - tegemist on krimilugudega, kus toimetab sügavas kokaiiniuimas noor Freud koostöös ungarlannast poolhullu selgeltnägija ning Viini politseiinspektoriga, kes samuti korduvalt ära pöörab.
    Palju verd ja arutut tapmist, võikaid stseene hullumajast. Veits nagu Austria versioon Sherlock Holmesist. Sarja parim osa on autentsena tunduv 1886. aasta Viini õhkkond (mis sest, et filmitud on muidugi Prahas). K.u.K. politseinikud ja sõjaväelased oleksid otsekui Shvejki raamatust välja hüpanud. Nii et päris omamoodi groteskne meelelahutus: lähimas Netflixis saadaval.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Vägistasin selle La Casa de Papel ehk Money Heisti esimesed kaks hooaega ära. Üldiselt ikka paras pettumus, sest sari läks osa-osalt aina debiilsemaks. Kui alguses lubas, et tegu on sellise Death Note'liku geniaalse politseibossi ja veel geniaalsema põhipäti vastasseis, kus üritatakse teineteist üle mängida, siis see lootus kadus päris ruttu. Teise hooaja lõpuks oli tegu juba sellise sarjaga, kus vilistati rahumeeli igasugusele loogikale. Kõik need armuliinid, milleks? Või see, kuidas ühtäkki ei suuda 10 automaadist tulistavat politseinikku mitte kellelegi pihta saada. Või kõik need suvaliselt lappesse minevad inimsuhted. Või see täiesti suvaline lõpplahendus, milleks 20 tundi sarja üles ehitati. Valus.

Teisalt ma saan aru, miks see Hispaanias, Itaalias, Prantsusmaal, Brasiilias, Argentinas ja igalpool mitte-inglise-keelsetes riikides täielik hitt on. Natuke meenutab Prison Break'i oma loogikalt. Alguses on justkui põnev, aga ühel hetkel läheb asi täiesti debiilseks. Aga kuna oled juba vaatama jäänud, siis tahad ikkagi ära näha, et mis saab. Et päris suvaline see Money Heist pole ja kui Prison Break on su meelest hea sari, siis peaks see ka meeldima. Muul juhul võib vist vaatamata jätta.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Ega jah, detailselt võttes on see sari korralik mindfuck. Üldiselt aga siiski normaalsesti jälgitav. Kogu teostus, visuaalid ja loodud keskkonnad, kus tegevus toimub, on muidugi puhas meistriteos.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Esimene hooaeg sai aeglaselt käima, aga tagantjärele oli õigustatud, et kogu põhi luua. Teine tõmbas ootamatult vurri käima otsast lõpuni. Nüüd on kolmas väga.. laiali.. endiselt hea, aga raskemini jälgitav.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitanud kasutaja allars poolt
    Keegi Westworldi kolmandat hooaega ka vaatab? Telias reliisitakse osad samal ajal, kui nt USA-s. Korralik tase.
    Loog, et vaatab. Üks lemmikuid ikkagi. Mr. Robot kahjuks lõpetas, nüüd siis peab Westworld lippu õleval hoidma. Selliseid sarju vähe, mis suudavad Troonide mängu parimate osade tasemel episoode toota, loodetavasti Westworld see hooaeg mõne sellisega hakkama saab.

Leave a comment:

Töötlen...