Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• szandor
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    skandinaavia keele oskajatele päris hea sari:

https://tv.nrk.no/serie/exit/sesong/...de/1/avspiller
    Ikke tilgjengelig utenfor Norge

VPN-iga pääseb NRK-d vaatama?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    skandinaavia keele oskajatele päris hea sari:

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Stranger Thingsi kolmas hooaeg tuli välja. Hommikul sai alustatud ja nüüd on järjekordselt terve hooaeg ära binge'tud.
    Kokkuvõttes senistest kõige kehvem hooaeg, aga mitte olulise vahega. Õnneks puudus selline täiesti arusaamatu sitt, mis korra teise hooaja keskel juhtus, kui Eli tabas puberteet, aga muidu oli veidi selliseid tüütuid lisategelasi juurde tulnud (eelkõige Erica), El oli kohati lihtsalt tuim terminaator, kes tuimalt virutas igas hädaolukorras ninast vere välja ja justkui midagi ei viga pärast polegi, muidugi pidid seekord lambivenkud pahad olema, aga see selleks. Viimases osas oli üks täielik facepalm koht, kui lauldi läbi raadiote duetti. Nagu miks?
    Positiivse poole pealt: jäätisemüüjanna oli tore, vene terminaator oli tore.
    Veel mõtlen poole pealt: üks peategelane sai surma, üks nö. teise ringi peategelane ka.
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    kõik venelastega oli pask isegi 80ndate konteksti pressides (T-2000 k.a.). spasibo #ChernobylHBO? ja duett oli väga hea piinlikkuse koht.
    Umm, jah. Parimatele sarjadele jääb siiski alla, aga

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas baller Vaata postitust
    Walking deadi uus hooaeg hakkas, see sari on ikka nii sitt, et paneb mõtlema, kas see üldse kunagi oli parem.
    Eelmine hooaeg mõned osad oli suht head ja andis lootust, et äkki siis on ka sellelt midagi oodata. Esimene ei olnud paljulubav. Õnneks täna tuli Mr Roboti neljanda hooaja esimene osa välja, pidi jälle olema ülimalt hea. Hetkel endiselt mu top 12 sarjade seas. Kolmanda hooaja paar osa oli põnevuse osas Troonide Mängu ja Breaking Badi parimate osade seas. Ehk ma olen viimase hooaja osas ka väga hästi meelestatud.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Walking deadi uus hooaeg hakkas, see sari on ikka nii sitt, et paneb mõtlema, kas see üldse kunagi oli parem.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    aa üks asi jäi veel piinama ja tahaks teada, et kas siin ka ma ainus pelmeenipoolitaja. et kui te neid täiskasvanute saite ja videosid vaatate meelelahutuse egiidi all, siis ma saan aru, et te siis vaatate algusest lõpuni (ja siinkohal mõtlen video lõppu ) ära jah?
    Might surprise some, aga kõik ei vaata täiskasvanutele mõeldud audiovisuaalset meelelahutust sugugi selle ploti pärast. Nagu sorry, pärast kuuendat sellist videot ma enam ei usu, et kõiki korterid nii müüakse või kontrolltöö hindeid enam muud moodi parandada ei saagi.
    See ikka puhta visuaali peal väljas olev stuff

Seevastu ei kujuta ennast ette vaatamas seriaali kus sisu oleks 0 aga visuaali oleks hää

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Ma pole ammu midagi nii veidrat lugenud kui viimasel kahel leheküljel.

Jätkata.

"Successions" on muidu päris hästi kirjutatud ja dialooge tasub isegi kuulata.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    krt mul olid vist Billions ja Ballers mõttes üheks sarjaks muteerunud. (samas mõlemad väidetavalt Entourage'i järglased ka) aga Cohen tundub kindlalt huvitavam.
    billions ja entourage? neil küll seost ei ole...

Leave a comment:

• allars
    replied
    aa üks asi jäi veel piinama ja tahaks teada, et kas siin ka ma ainus pelmeenipoolitaja. et kui te neid täiskasvanute saite ja videosid vaatate meelelahutuse egiidi all, siis ma saan aru, et te siis vaatate algusest lõpuni (ja siinkohal mõtlen video lõppu ) ära jah?
    Mina küll internetist mingeid saite ega videoid ei vaata. Ma ostan ajakirju. Seal kerimise võimalus puudub.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    krt mul olid vist Billions ja Ballers mõttes üheks sarjaks muteerunud. (samas mõlemad väidetavalt Entourage'i järglased ka) aga Cohen tundub kindlalt huvitavam.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    oot, ma saan nüüd aru, et te võrdlete a la the wire, OZ, true detective't või twin peaksi mingi successionite ja suitsidega jah

selvä

e: eika, level muidu aus ja õige, kuid täpsustuse huvides, siis tulistamisstseenid mind väga ei köida ja edasi keritavad olid just need!

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Vaatasin the Wiret. Algas kohe dialoogiga, kruttisin edasi. Siis lendas arusaamatult palju tegelasi peale, et kruttisin tundmatud ja igavamad näod edasi. Siis tuli veel suvadialooge (reeglina mingid lambised poliitteemad, mis peaks justkui minema character developmendi alla, kuid tegelt täiesti lambised) ja jätsin ühe episoodi üldse vahele. Tulistamist ja värki oli vähe. Hooaja lõpuks mingi arusaamatu montaaž ka, pooled näod tundmatud. Poolteist tunniga sai esimene hooaeg vaadatud. Ei soovita kellelegi seda sarja.
    Jah, heal juhul võib vaadata mingilt 5ndalt ekraanilt söömise, porri vaatamise, jalgpalli ja igasugu muude tegevuste kõrvale.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Vaatasin the Wiret. Algas kohe dialoogiga, kruttisin edasi. Siis lendas arusaamatult palju tegelasi peale, et kruttisin tundmatud ja igavamad näod edasi. Siis tuli veel suvadialooge (reeglina mingid lambised poliitteemad, mis peaks justkui minema character developmendi alla, kuid tegelt täiesti lambised) ja jätsin ühe episoodi üldse vahele. Tulistamist ja värki oli vähe. Hooaja lõpuks mingi arusaamatu montaaž ka, pooled näod tundmatud. Poolteist tunniga sai esimene hooaeg vaadatud. Ei soovita kellelegi seda sarja.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    ma vaatan reeglina 3. ekraanilt töö kõrvale, kuna tegin pmst terve aega tööd, siis tuligi kokku jah. + ma reeglina alates mingi 5. osast kui osatäitjate olulisus on reeglina selge, scrollin tihtipeale mingit suvadialoogid (reeglina mingid lambised suhteteemad, mis peaks justkui minema character developmendi alla, kuid tegelt täiesti lambised) ja need aknast kaugustesse vaatamise kaadrid edasi. Mida edasi sari areneb, seda rohkem neid suvadialooge tuleb, seega ma arvan, et ma mingi 50 min sarja vaatan keskmiselt 25-30 minutiga

Ma ei oleks ainult siis üllatunud olnud, kui selle oleks kirjutanud Iceman.

Leave a comment:

Working...
X