Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Better Call Saul uus hooaeg oli väga nummi. Pärast selle sarja lõppu võib uuesti BB vaatama hakata. Huvitav kas Gustavo-Mike-Jimmy on BB alguses ka nii tight nagu BCS lõpus tunduvad olevat. Mälu järgi mitte, aga BB sai reaalselt 10 a tagasi vaadatud..
Ma lootsin, et jutt käib Jordani "Last dance'st," mis räägib hooajast kui Bulls võiis viimase tiitli (1998). Soovitan soojalt. Kuna ise olen sündinud 1992, siis on põnev vaadata milline gigastaar Jordan ikka 90ndatel oli (ja üldse kogu Bulls). Lisaks ei olnud ma tuttav kõige muuga, mis seda hooaega saatis. Praegu on väljas kaks osa kümnest.
Ma lootsin, et jutt käib Jordani "Last dance'st," mis räägib hooajast kui Bulls võiis viimase tiitli (1998). Soovitan soojalt. Kuna ise olen sündinud 1992, siis on põnev vaadata milline gigastaar Jordan ikka 90ndatel oli (ja üldse kogu Bulls). Lisaks ei olnud ma tuttav kõige muuga, mis seda hooaega saatis. Praegu on väljas kaks osa kümnest.
Meil siin nii kvaliteet-teema, et keegi pole isegi maininud veel ülemaailmset TOP1 Netflixi sarja? Selles on korralik Kanikulõ v Meksike vaib ja alguses saab isegi pulli, sest pealelugeja on terav. See on täpselt selline pläust, nagu sa arvad, et see on, ehk ootusi ei peta. Ma isegi üllatusin, et nii palju naerda sai.
Leave a comment: