Järjekordne hooaeg Boschi - võrratu nagu ikka.
Ja Netflixist leidsin väga kvaliteetse politsei protseduurika nimega Criminal. 12 osa - kolm saksa, kolm prantsuse, kolm hispaania ja kolm inglise näitlejatega. Kogu tegevus toimub ülekuulamisruumides ja koridoris ning nüüd kui pärast sakslasi jõudsin prantslasteni selgub, et filmitud on samas kohas, olenemata, mis riigi näitlejad. Saksa variant oli sealsete tippnäitlejatega ja vapustavalt hea, nüüd proovin prantslasi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Sellega meenus see. Edasi pidi tee Tallinnast minema Saaremaale 😂😂 Vaadatud sai muidugi karantiini ajal. Kontekst sobis hästi 😁Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Homelandi 11 episood, holy shit
Leave a comment:
-
Ma ei tea kuidas teistel, aga terrori/narkomeelelahutusest on räme kopp ees. Kunagi oli mõnus, eriti dokkaritest Cocaine Cowboys.
Leave a comment:
-
Mulle meeldib Fariña ehk Cocaine Coast. Räägib Galiitsia piirkonna salakaubavedajatest. Lõpuni pole vaadanud veel, aga täitsa äge on.Algselt postitas cannuman Vaata postitustHispaaniakeelsete sarjade soovitus?!
Narcos, El Chapo, La Casa De Papel ja Elite vaadatud.
Leave a comment:
-
Better Call Saul uus hooaeg oli väga nummi. Pärast selle sarja lõppu võib uuesti BB vaatama hakata. Huvitav kas Gustavo-Mike-Jimmy on BB alguses ka nii tight nagu BCS lõpus tunduvad olevat. Mälu järgi mitte, aga BB sai reaalselt 10 a tagasi vaadatud..
Leave a comment:
-
Ise käisid Kolumbias ju. Sealt ka häid sarju:Algselt postitas cannuman Vaata postitustHispaaniakeelsete sarjade soovitus?!
Distrito Salvaje
La niña
Leave a comment:
-
Top 40 Best Mexican Soap OperasAlgselt postitas cannuman Vaata postitustHispaaniakeelsete sarjade soovitus?!
Leave a comment:
-
Hispaaniakeelsete sarjade soovitus?!
Leave a comment:
-
Ses osas, et sellest aastast on megahäid raamatuid kirjutatud. https://www.amazon.com/Playing-Keeps.../dp/0767904443 See näiteks. Aga sarja on muidugi lihtsam vaadataAlgselt postitas Arsenaalium Vaata postitustMa lootsin, et jutt käib Jordani "Last dance'st," mis räägib hooajast kui Bulls võiis viimase tiitli (1998). Soovitan soojalt. Kuna ise olen sündinud 1992, siis on põnev vaadata milline gigastaar Jordan ikka 90ndatel oli (ja üldse kogu Bulls). Lisaks ei olnud ma tuttav kõige muuga, mis seda hooaega saatis. Praegu on väljas kaks osa kümnest.
Leave a comment:
-
Ma lootsin, et jutt käib Jordani "Last dance'st," mis räägib hooajast kui Bulls võiis viimase tiitli (1998). Soovitan soojalt. Kuna ise olen sündinud 1992, siis on põnev vaadata milline gigastaar Jordan ikka 90ndatel oli (ja üldse kogu Bulls). Lisaks ei olnud ma tuttav kõige muuga, mis seda hooaega saatis. Praegu on väljas kaks osa kümnest.Algselt postitas Kasper Vaata postitustToo Hot To Handle. See on ehtne guilty pleasure.
Leave a comment:
-
Too Hot To Handle. See on ehtne guilty pleasure.Algselt postitas _AI_ Vaata postitustJa see on ?
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustJa see on ?
https://www.imdb.com/title/tt12004280/?ref_=vp_back
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: