Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Keegi Westworldi kolmandat hooaega ka vaatab? Telias reliisitakse osad samal ajal, kui nt USA-s. Korralik tase. -
-
Tal oli enda auto ju, aga kui ta Sauli kõrvale sõitis peale lahingut siis hakkasid mahlad välja jooksma.Leave a comment:
-
Kuule, mind jäi üks asi häirima sealt. Millega Mike sinna kohta tuli, kus ta mehhiklasi snaiperdama hakkas, aga siis enam sealt muudmoodi ära ei saanud, kui ainult Sauli autoga?Better Call Sauli 5. hooaeg on olnud ilma liialdamata sama hea kui Breaking Bad. Täna ilmuv episood "Bagman" tõotab tulla üks vingemaid TV-episoode see aasta. Vinge Gilligan oli kuskil intervjuus öelnud, et see olevat kõige "raskem episood, mis ta kunagi on pidanud filmima".
Sarja saab väga mugavalt Eestis jälgida ka Netflixist, kus uued osad pannakse üsna kiirelt ka sinna
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ma olen just jubedalt sundinud end vaatama, kuna esimesed osad on ikka totaalne kaamlitatt olnud.Leave a comment:
-
vittu, kus ma vihkan cliffhanger season endinguga sarju. La casa de papel... kurat 4 hooaega sama vea teinud ja vannun siin nüüd kõigi ees, et enne kui selle sarja viimane hooaeg ei ole läbi, ei vaata ühtegi osa.
p.s. Tokio jätkuvalt okLeave a comment:
-
Better Call Sauli 5. hooaeg on olnud ilma liialdamata sama hea kui Breaking Bad. Täna ilmuv episood "Bagman" tõotab tulla üks vingemaid TV-episoode see aasta. Vinge Gilligan oli kuskil intervjuus öelnud, et see olevat kõige "raskem episood, mis ta kunagi on pidanud filmima".
Sarja saab väga mugavalt Eestis jälgida ka Netflixist, kus uued osad pannakse üsna kiirelt ka sinna
Leave a comment:
-
Eriti
kõigi nende arhiivlintide ajal Johnsoni administratsioonist, mis oli ju veel aeg, kui asi alles tuure sisse võttis. Kõigil selge, mis käkk koos on, aga noh, poliitika.
Mulle väga istus iga osapoole kaasamine, ka vietkong ja p-vietnam, hipid, õpilased, protesteerijad kodus, need kel elu lihtsalt perse läks jne. + muidugi super soundtrackLeave a comment:
-
-
-
-
ZeroZeroZero: kõlbal küll, kuid Comorrale jääb kõvasti alla. Raamat oli ka hea.
The Crown: Vaadanud olen kaks hooaega, suurepärane, miks ma varem ei vaadanud.
Ozark: 3s hooaeg oli hea, algus oli väga tempokas ja hea, lõpp oli natuke lihtne, aga ikkagi ootan 4 ndat.
Altered Carbon: See Rootsiameerilane mulle meeldib, Kinnaman vist. Üldiselt üldse ulmekad ei meeldi, see oli täitsa enam vähem.
Midagi vaadatud, aga no kurat, vaatasin juba enne nii palju sarju, et enam pole midagi vaadata, selline tunne, raisk.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: