Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Marduk
    replied
    Vaatasin siin ära sellies asja nagu "Sunderland 'til I Die" - ei ole eriline fänn, kuid huvitav on näha klubi telgitaguseid. Mis juhtub, kui liigas läheb nii nagu läheb. Lihtsalt kõrvale käima lükata ja 1 silmaga vaatamise asi. 5/10
    Formula 1: Drive to Survive - ehk liialt Haasi ja väiksemate tiimide keskne, kuid tsenseerimata elu-olu F1s. (kes vaatab pikki Skysportsi ülekandeid etappidest saab natukene ka aimu sellest, mis kaadrist välja jääb). 7/10 1 season. Teine kah väljas ja pooleli.
    "The Englis Game" - mingi uus sari jalgpalli (liiga/karika) algusest inglismaal. Pole veel vaatama hakanud, kuid nimekirjas.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Hank on Better Call Saulis

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Sex Education paugutab edasi. Teine hooaeg on mind isegi rohkem, positiivsemalt üllatanud, kui seda tegi esimene. Nagu üks korralik värviline ruubiku kuubik ning siis näidatakse erinevaid mooduseid selle kokkupanemiseks.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Perepea osad ilma Peter Griffinita sakivad - samamoodi nagu Simpsonites osad ilma Homerita

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Westworld on tagasi. Koos Jessie Pinkmaniga. Shit is just too cool.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Panin mingi uue sarja tõmbama. Aprillis vast on aega vaadata. Reiting on suht ok ja teema tundub põnev

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    grazie mille!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    High Fidelity'st on tehtud 10x30min sari peaosas Zoe Kravitziga. 2 episodes in ...

pro-Kanye karakter ja Biggie Me and My Bitch on ehk suurimad muutused. see ongi siuke hea vorm, mille külge saaks hästi iga subkultuuri referentsid sisse tikkida.

-e- Produced by Questlove on vist parim kirjeldus. ja Zoe pisut siuke robotlik. imiteerib Cusacki selle asemel, et enda seest leida toon/intonatsioon?
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    persse, kas seda exitit saab kuskilt subtiitritega või ei saa?
    5 osa on, tiksub nädala kaupa või nii. 1337/piratebay uploader: [BRSHNKV]

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    persse, kas seda exitit saab kuskilt subtiitritega või ei saa?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Homelandi viimane hooeg tõotab tulla imeline

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sulle meeldib vein, sa oled chillax, sa oled salliv, miks sa ise paavstiks ei hakka?
    Pakkumine on ahvatlev. Kuid pean tagasi lükkama, sest ma olen moslem.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Ma mõne Bojacki episoodi ajal mõtlesin, et näiteks Da Vinci ja Mozart oleksid teispoolsuses päris uhked, nähes, kui geniaalset kunsti ka 21. sajandil teha suudetakse. Kindlalt minu isiklikus seriaalide edetabelis 1. kohal (nt Fargo ja Narcose ees).
    Selle postituse jätkuks: BJ Horsemani kõige eelviimases osas lõi stsenaristil sisemine Puškin välja ning tõi sellega episoodile nt imdb-s hindeks 10.0. Pigem kipun arvama, et üsna teenitult.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma olen ses osas eriti huumorivaenulik inimene, et ma ei saa naljadest aru, aga What We Do In Shadows on üsna mitu naeru välja saanud. Eriti neetud müts ja takso.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    kardinalide kostüümid meenutavad Liverpooli liiga palju
    Veits turtsatasin

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sulle meeldib vein, sa oled chillax, sa oled salliv, miks sa ise paavstiks ei hakka?
    kardinalide kostüümid meenutavad Liverpooli liiga palju

Leave a comment:

Working...
X