Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Meil siin nii kvaliteet-teema, et keegi pole isegi maininud veel ülemaailmset TOP1 Netflixi sarja? Selles on korralik Kanikulõ v Meksike vaib ja alguses saab isegi pulli, sest pealelugeja on terav. See on täpselt selline pläust, nagu sa arvad, et see on, ehk ootusi ei peta. Ma isegi üllatusin, et nii palju naerda sai.
    Ja see on ?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Meil siin nii kvaliteet-teema, et keegi pole isegi maininud veel ülemaailmset TOP1 Netflixi sarja? Selles on korralik Kanikulõ v Meksike vaib ja alguses saab isegi pulli, sest pealelugeja on terav. See on täpselt selline pläust, nagu sa arvad, et see on, ehk ootusi ei peta. Ma isegi üllatusin, et nii palju naerda sai.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Parlour Vaata postitust
    What We Do in the Shadows nii film 2014 kui tv sari on kindel laks juhul kui näiteks Toast of London on sulle peale läinud. Tegijad Jemaine Clement ja Taika Waititi ehk "Jänespüks Jojo" ja Flight of the Concords. Igatahes soovitan.
    See on mega. Koht, kus ühe vampiiri kostüüm autoukse külge kinni jäi. Ja siis muidugi see vampiiride nõukogu, kus Wesley oli skaibiga ühenduses.

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    What We Do in the Shadows nii film 2014 kui tv sari on kindel laks juhul kui näiteks Toast of London on sulle peale läinud. Tegijad Jemaine Clement ja Taika Waititi ehk "Jänespüks Jojo" ja Flight of the Concords. Igatahes soovitan.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Ma avastasin täiesti juhuslikult HBO-st sellise sarja nagu Ballers. NFLi mängijate, aga eelkõige agentide igapäevasest elust. Tundub väga realistlik. Karakterid on ka ägedad ja üldiselt mõnus vaatamine. Viies hooaeg pidi asja perse keerama, aga 3,5 hooaega on mul küll lennates läinud. Eks paistab, mis edasi. Pooletunnised episoodid on ka head. Täpselt parajad, mida söömise kõrvale vaadata.
    Entourage on suht sarnane, ainult et naitlejatest.

Leave a comment:

• matys
    replied
    Fauda, natsijuudid teevad pahadele palestiinlasstele Gestapot. Vaatan teist hooaega, siiamaani meeldib.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Ma avastasin täiesti juhuslikult HBO-st sellise sarja nagu Ballers. NFLi mängijate, aga eelkõige agentide igapäevasest elust. Tundub väga realistlik. Karakterid on ka ägedad ja üldiselt mõnus vaatamine. Viies hooaeg pidi asja perse keerama, aga 3,5 hooaega on mul küll lennates läinud. Eks paistab, mis edasi. Pooletunnised episoodid on ka head. Täpselt parajad, mida söömise kõrvale vaadata.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Algselt postitas noname Vaata postitust
    Natuke edasi vaadates sain nüüd aru, et Wendyga tahetakse teha Walter White 2.0 naisversioon, aga tema evolutsioon tehtud natuke liiga rutakalt minu arvates. Aga nõus, et vihatud karakter võib olla ka väga hea karakter a la King Joffrey

Breaking Badiga on paralleele tõesti. Ruth on ka pmst hillbilly Jesse Pinkman
    Ozark Ray Donovaniga sarnane minu arust, aga Ray Donovan on parem veits.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Homelandi 11 episood, holy shit
    Ja oligi! Nii kiiresti lipsas mööda, et ma polnud kindel.
    Õudne mõelda, et seda sarja on ainult üks osa veel. Aastaid selline armas kaaslane.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Homelandi 11 episood, holy shit

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Romelu Lukaku soovitusega tulev Power on põnev vaatamine, kuigi kohati minnakse asjadega üle võlli.
    Epic oss confirmed

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Romelu Lukaku soovitusega tulev Power on põnev vaatamine, kuigi kohati minnakse asjadega üle võlli.

Leave a comment:

• noname
    replied
    Natuke edasi vaadates sain nüüd aru, et Wendyga tahetakse teha Walter White 2.0 naisversioon, aga tema evolutsioon tehtud natuke liiga rutakalt minu arvates. Aga nõus, et vihatud karakter võib olla ka väga hea karakter a la King Joffrey

Breaking Badiga on paralleele tõesti. Ruth on ka pmst hillbilly Jesse Pinkman

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas noname Vaata postitust
    Olen viimased paar nädalat vahelduva eduga vaadanud Netflixist Ozarki ja ei mõista miks sellel sarjal nii kõva haip on? Kuigi sarjal on palju häid momente siis pidevalt rikutakse need momendid karakterite idiootsete otsuste ja aina ebausutavamaks muutuva plotiga. Idee kohaselt peaksid kaasa elame perekond Byrdidele, aga minu jaoks on pereema Wendy kõige ebameeldivam karakter ja muutub isa osaga aian vastumeelsemaks(olen S2E8 juures).

Väidetavalt peaks 3. hooaeg kõige parem olema ja saanud palju kiitust igal pool. Kuidas siin mõni ekspert arvab, tasub edasi veel vaadata ?
    Naljakas, aga täpselt samal maal. Kunagi oli vist BBga sama lugu, et pika puuga kõige ebasümpaatsem tegelane oli Skyler, kelle tõttu inimesed seriaalist vihaposte tegid. Järelikult hästi tehtud karakter. BB ozark ei ole, aga tugev küll.

Leave a comment:

• matys
    replied
    Ja Wendy muutub sulle veel ebasümpaatsemaks.
    Lumehelbekesed rsk, just sellist peaministrit oleks meil vaja. Aga Ozark jah väga hea, kui oled Ameerikas mujal, kui rannikul käinud siis naudid Snelle ja Langmore lugu palju rohkem. Real American heroes.

Leave a comment:

Working...
X