Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Jack Ryani teine hooaeg oli küll kohutav pask, midagi loogilist oli sealt raske leida. Läksid vist peale viisakat esimest hooaega ülbeks ära ja ei viitsinud enam pingutada.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Soovitage mingit head mini-seriest mida vaadata. Nähtud ja väga meeldinud on näiteks sellised:
The Night Of
Sharp Objects
True Detective (kõik)
Fargo
When They See Us
Mis sinna nimistusse võiks veel mahtuda? Ja just miniseries tüüpi asjadLeave a comment:
-
Ma olen väikese lapse kõrvalt väga kodune hetkel, pöffile suurt ei jõua, aga õnneks on paar uut toredat sarja: The Mandalorian on Star Warsi tootjatelt, mistõttu toredaid elukaid näidatakse päris palju - asi küll alles algas, nii et suuremat pilti veel pole ja His Dark Materials, mis paistab päris õnnestunud Philip Pullmani ekraniseering. Kohe jõuab The Crowni kolmas hooaeg ka Netflixi, seda ootan, et subtiitritega vaadata. Päris nauditavad on ka paar selle sügise jänkiuustulnukat: All Rise, mitte kõige halvemini kirjutatud kohtusaalidraama ning Stumptown, mis räägib päris lahedas stiilis naiseradetektiivist.Leave a comment:
-
-
Ikke tilgjengelig utenfor Norge
VPN-iga pääseb NRK-d vaatama?Leave a comment:
-
Stranger Thingsi kolmas hooaeg tuli välja. Hommikul sai alustatud ja nüüd on järjekordselt terve hooaeg ära binge'tud.
Kokkuvõttes senistest kõige kehvem hooaeg, aga mitte olulise vahega. Õnneks puudus selline täiesti arusaamatu sitt, mis korra teise hooaja keskel juhtus, kui Eli tabas puberteet, aga muidu oli veidi selliseid tüütuid lisategelasi juurde tulnud (eelkõige Erica), El oli kohati lihtsalt tuim terminaator, kes tuimalt virutas igas hädaolukorras ninast vere välja ja justkui midagi ei viga pärast polegi, muidugi pidid seekord lambivenkud pahad olema, aga see selleks. Viimases osas oli üks täielik facepalm koht, kui lauldi läbi raadiote duetti. Nagu miks?
Positiivse poole pealt: jäätisemüüjanna oli tore, vene terminaator oli tore.
Veel mõtlen poole pealt: üks peategelane sai surma, üks nö. teise ringi peategelane ka.Umm, jah. Parimatele sarjadele jääb siiski alla, aga

Leave a comment:
-
Eelmine hooaeg mõned osad oli suht head ja andis lootust, et äkki siis on ka sellelt midagi oodata. Esimene ei olnud paljulubav. Õnneks täna tuli Mr Roboti neljanda hooaja esimene osa välja, pidi jälle olema ülimalt hea. Hetkel endiselt mu top 12 sarjade seas. Kolmanda hooaja paar osa oli põnevuse osas Troonide Mängu ja Breaking Badi parimate osade seas. Ehk ma olen viimase hooaja osas ka väga hästi meelestatud.Leave a comment:
-
Walking deadi uus hooaeg hakkas, see sari on ikka nii sitt, et paneb mõtlema, kas see üldse kunagi oli parem.Leave a comment:
-
Might surprise some, aga kõik ei vaata täiskasvanutele mõeldud audiovisuaalset meelelahutust sugugi selle ploti pärast. Nagu sorry, pärast kuuendat sellist videot ma enam ei usu, et kõiki korterid nii müüakse või kontrolltöö hindeid enam muud moodi parandada ei saagi.aa üks asi jäi veel piinama ja tahaks teada, et kas siin ka ma ainus pelmeenipoolitaja. et kui te neid täiskasvanute saite ja videosid vaatate meelelahutuse egiidi all, siis ma saan aru, et te siis vaatate algusest lõpuni (ja siinkohal mõtlen video lõppu
) ära jah?
See ikka puhta visuaali peal väljas olev stuff
Seevastu ei kujuta ennast ette vaatamas seriaali kus sisu oleks 0 aga visuaali oleks hää
Leave a comment:
-
Ma pole ammu midagi nii veidrat lugenud kui viimasel kahel leheküljel.
Jätkata.
"Successions" on muidu päris hästi kirjutatud ja dialooge tasub isegi kuulata.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: