Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• zelee
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    on mingi kindel põhjus ka? Ma kuskil 3 aastat tagasi tirisin esimese osa, jõudsin 5 minutit ära vaadata ja siis tuli midagi vahele ja peale seda pole kuidagi üldse motiveerinud vaatama.
    Otsest põhjust ei ole. Kui algas siis minust läks see kuidagi mööda ja nii ta jäi. Aga plaan mingiaeg kätte võtta ja otsast vaatama hakata.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Mormondid lõppesid ka väärikalt.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kas nüüd võib juba spoileriteta räntida või vara veel? Üldjoontes oli see kiire kappamine totaalne pettumus ja jäi mulje, et justkui keegi oleks öelnud "okei, aitab küll, rahad otsas, tehke üks hooaeg veel ja finito" ja siis stsenaristid proovivad kahe hooaja materjali ühte hooaeg mahutada. Selline suvaline pinnapealne pläust. Kurb. Üldjoontes mõtted ja lahendused olid okeid (va osade tegelaste surmad), aga kõik vajanuks ikka märgatavalt rohkem väljamängimist. Cersei terve viimase hooaja seisis rõdul ja küttis veini. Blond draakonitsikk lihtsalt tõmbas poole osaga nõdrameelseks. See viimane nõukogu koos Brani pärjamisega oli lvl max retard pask. Nagu reaalselt ei suudetud seda natuke paremini ja mingigi loogikaga välja mängida? Joni lahendus oli täiesti üle jala suvaline lüke. Ja nii edasi ja nii edasi.

Ainsana vist saabki täiesti rahul olla, et kuidas Sansa ja Jamie teekonnad korralikult ja loogiliselt välja mängiti. Olid üsna loogilised. Arya suurte mööndustega ka. Ja vist kõik?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ma vaatasin esimese osa sügisel. Ja siis järjepanu. Isegi kui draakonid, inimsuhted, reetmised ja ootamatud pöörded ei kruvi, siis on seal muudki väga palju vaadata. Kasvõi tisse. Neid on seal ka palju.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    On keegi siin veel, kes pole ühtegi osa näinud GoTist?

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    on mingi kindel põhjus ka? Ma kuskil 3 aastat tagasi tirisin esimese osa, jõudsin 5 minutit ära vaadata ja siis tuli midagi vahele ja peale seda pole kuidagi üldse motiveerinud vaatama.

Leave a comment:

• zelee
    replied

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Sopranode lõpus olla ka ju mingi joga olnud, ei? Aga BB lõpp oli mega, ka The Shield ei saanud sõimu. Teisi sarju pole ma väga lõpuni vaadanud.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    GoT ja ränk kiirustamine kahel viimasel hooajal.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Haltuura jah, kogu aur läks visuaali peale ära. Objektiivsuse huvides siiski, milline kõrgelt hinnatud TV sari viimaste osadega on publikult taevani kiita saanud? Tavaline asi ju, et ''hea asi keerati perse'' ja muud jutud... Pikemalt mõtlemata mulle tuleb meelde vaid Band of Brothers, mille viimane osa oli tõesti väga hea. Aga see oli miniseriaal ja väga ei olnud vaja ise leiutama hakata, sest enamus sündmusi võeti reaalsest ajaloost.
    Bob oli ka raamatu põhjal.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Pole näinud aga kiidetakse "Breaking Badi".

Isiklikust kogemusest, "Sopranos".

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Haltuura jah, kogu aur läks visuaali peale ära. Objektiivsuse huvides siiski, milline kõrgelt hinnatud TV sari viimaste osadega on publikult taevani kiita saanud? Tavaline asi ju, et ''hea asi keerati perse'' ja muud jutud... Pikemalt mõtlemata mulle tuleb meelde vaid Band of Brothers, mille viimane osa oli tõesti väga hea. Aga see oli miniseriaal ja väga ei olnud vaja ise leiutama hakata, sest enamus sündmusi võeti reaalsest ajaloost.

Leave a comment:

• elx
    replied
    GoT viimase hooaja võtaks kokku sõnaga - haltuura.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    See polnud sulle, vaid ühele postitusele, mis on nüüdseks ära kustutatud.
    Aa, selge.

Leave a comment:

Working...
X