Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Punisheri teine hooaeg oli pigem meh. Stsena arendusega ei oldud väga viitsitud vaeva näha ehkki karakterid olid tegelt olemas. Liiga hüplik ja kohati ka ebaloogiline. Lõpp läks vähe paremaks. Tegu on muidugi žanriga, kust westworldilikku sügavust ei maksa otsida, aga esimene hooaeg oli ju täitsa lihtsuses võluv, pinget nagu jagus ka. Näis, mis neist Marveli asjadest muidugi Netflixis üldse saab.
-
Nii ta kahjuks läks jah. Viimane hooaeg siiamaani lõpuni vaatamata.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPean veidi parandama, et neli esimest hooaega olid väga kõvad, aga sealt edasi on kuidagi tüütu. Kõik need McCaini ja Bideni kameod, fart attackid, mingid tüütud lapsed Roni kiusamas ja üleüldse. Äkki veel läheb käima, aga praegu on umbes kaks osa päevas tempo tekkinud.
Leave a comment:
-
RonAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen vaadanud terve koorma Parks and Reci ära. Kiidan. Mina, kes ma naljadest üldse aru ei saa...
Ja parimate tegelaste tabel:
Ron
Andy
April
Knope
...
viimasena Tom.
April
tükk tühja maad
Knope
tükk tühja maad
Andy
tükk tühja maad
Tom
Leave a comment:
-
Nii on ilmselt iga sarjaga. Isegi Trailer Park Boys läks väga läilaks kätte ära, eriti kui Snoop Dogg ja Douche Benson sinna külalistena toodi.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPean veidi parandama, et neli esimest hooaega olid väga kõvad, aga sealt edasi on kuidagi tüütu. Kõik need McCaini ja Bideni kameod, fart attackid, mingid tüütud lapsed Roni kiusamas ja üleüldse. Äkki veel läheb käima, aga praegu on umbes kaks osa päevas tempo tekkinud.
True Detective kolmas hooaeg on väljas, sama sürr nagu varasemadki. Väärt kraam.
Leave a comment:
-
Pean veidi parandama, et neli esimest hooaega olid väga kõvad, aga sealt edasi on kuidagi tüütu. Kõik need McCaini ja Bideni kameod, fart attackid, mingid tüütud lapsed Roni kiusamas ja üleüldse. Äkki veel läheb käima, aga praegu on umbes kaks osa päevas tempo tekkinud.Algselt postitas matys Vaata postitustHea sari jah, isklikud lemmikud on Ron, Ben, Andy
Leave a comment:
-
Hea sari jah, isklikud lemmikud on Ron, Ben, AndyMa olen vaadanud terve koorma Parks and Reci ära. Kiidan. Mina, kes ma naljadest üldse aru ei saa...
Ron
Andy
April
Knope
...
viimasena Tom.
Leave a comment:
-
Ma olen vaadanud terve koorma Parks and Reci ära. Kiidan. Mina, kes ma naljadest üldse aru ei saa...
Ron
Andy
April
Knope
...
viimasena Tom.
Leave a comment:
-
Jep. Olin skeptiline, aga selle soovituse peale korjasin üles ning tõega geniaalne asiAlgselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustPatriot
Pole vist siin teemas mainitud ja üleüldse kuidagi radari alt lennanud, kuid täiesti geniaalne seriaal. Ärge laske end a-rühma stiilis pealkirjast eksitada, 170 keelt rääkivate ja kõiki maailma võitluskunste valdavate spioonidega pole siin midagi pistmist. Pigem midagi sellist kui "burn after reading" oleks Tarantino poolt täispikaks sarjaks ümber kirjutatud Inglorious Basterdsi stiilis melanhoolseks kuid oluliselt vaimukamaks mustaks komöödiaks.
Leave a comment:
-
No neist nimetatud parteiga seotud inimeste alternatiivsetest tegevustest võis täna juba mingit aimu saada.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustÄra muretse, nii nimetatud partei valijatel kui üldse normaalsetel inimestel on sada muud asja teha, kui vaadata mingit seepi homode ja transade tegemistest.
Normaalsete inimeste osas ei oska arvamust öelda, sest filmid nagu Milk ja Brokeback Mountain on küllalt populaarsed ka pealtnäha normaalsete inimeste seas.
Leave a comment:
-
Ära muretse, nii nimetatud partei valijatel kui üldse normaalsetel inimestel on sada muud asja teha, kui vaadata mingit seepi homode ja transade tegemistest.Algselt postitas karl54 Vaata postitustPose oli päris karm vaatamine, 1980 ja transade ning homode elust. Alguses armusin ühte peategelasse ära, hiljem selgus, et ainult paar näitlejat on heterod ja ülejäänud transseksuaalid ja homod. Kohati oli väga raske seda nende ballide ja modelliteemat vaadata ning tundus veidi üle võlli, aga mul pole mitte mingit aimu transseksuaalidest, kokkupuude on null ja see sari haris mind päris palju. Need haigla stseenid olid eriti karmid ja paar korda tuli vist mingi imeväike pisar ka mööda põske alla.
Ekre keskmisele valijale seda sarja ei sooivita. Teiste kohta ma ei tea. See on mingil määral tehtud ühe kuulsa dokumentaali ainetel. Paris is Burning, ehk kui sa suudad natuke laiemalt seda maailma näha, siis see sari on päris hariv, aga ka väga masendav, sest ka tänapäeval on paljudes kohtades seis sellinne nagu seal sarjas.
Leave a comment:
-
Vastupidi Karl. Ma just soovitaks seda keskmisele EKRE valijale. Võib-olla jõuab ka neil kohale, et inimene on inimene.Algselt postitas karl54 Vaata postitustPose oli päris karm vaatamine, 1980 ja transade ning homode elust. Alguses armusin ühte peategelasse ära, hiljem selgus, et ainult paar näitlejat on heterod ja ülejäänud transseksuaalid ja homod. Kohati oli väga raske seda nende ballide ja modelliteemat vaadata ning tundus veidi üle võlli, aga mul pole mitte mingit aimu transseksuaalidest, kokkupuude on null ja see sari haris mind päris palju. Need haigla stseenid olid eriti karmid ja paar korda tuli vist mingi imeväike pisar ka mööda põske alla.
Ekre keskmisele valijale seda sarja ei sooivita. Teiste kohta ma ei tea. See on mingil määral tehtud ühe kuulsa dokumentaali ainetel. Paris is Burning, ehk kui sa suudad natuke laiemalt seda maailma näha, siis see sari on päris hariv, aga ka väga masendav, sest ka tänapäeval on paljudes kohtades seis sellinne nagu seal sarjas.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: