Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas plastic'99
    kordan eelnevat ning palun ikka mingi 10t postitust, heitmeili jne selle üle, kuidas tegelt draakonite vahtimine on cool ja so 2019 ning hoopis mina elan oma elu valesti "ja üleüldse" (nagu legendid ütlevad).
    Iseenesest mingid mehed vaatavad ju aastate kaupa mourinho bussiparkimisi või viike huddersfieldidega. Draakonid nendest kehvemad ikka olla ei saa ju.

Aga tegelikult poolel internetiseltskonnal on elu möödunud diablost skyrimini mõõgakaklusi pidades, ime siis ka et kui tuleb vahelduseks laupäevahommikusele heraklesele üks kõrge produktsiooniväärtusega fantaasiasari on kõik hooked. Naistele ja muudele elukatele läheb ka peale kuna nende 4 osa peale, mida ma nägin, on tegu suht ajuvaba seebiga siiski.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    line of duty võib ka pucinisse mina. Kui keegi oleks palunud kirjutad "most obvious S05e06", siis väga raske oleks olnud nii obvious sitta kirjutada.
    Kahjuks küll. Autori käekiri on meile juba väga tuttav, ning seekordsed lahendused olid korduvad. Nad oleks võinud siis kasvõi mõnes teises miljöös selle osa filmida, et ei tekiks üks ühele samu olukordi mõne eelmise hooaja lõpplahendusega võrreldes.

Hooaja algus oli paljulubav though. Corbetti ja McQueeni ümber ehitatud episoodid olid head..

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ma endiselt arvamusel, et sa ei saa viimase hooaja esimestes osades põhivõlle nottima hakata, sest uusi ei jõua sisse tuua ning intriig kaoks ära.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Kui ikka õige autor tagant ära kaob, siis keerataksegi mingi pask kokku. Kuidas see mees üldse raamatuid nüüd lõpetama peaks? Kohutav pettumus terve see hooaeg.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    See oli ülekaalukalt kõige halvem troonide mängu osa, täielik pask. Mida kuradit nad kaks aastat tegid?

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Ma arvasin esiti, et tegu on unenäoga, aga ei.... tundus kuidagi laisalt kirjutatud värk.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Keerati vaikselt radadele tagasi jah.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Noh, viimases osas on kõige ootamatum WTF-stseen üleüldse. Kogu osa on justkui jura ja siis korraga lendab nool.

Leave a comment:

• jermor
    replied
    see tüüp paneb ikka nii hästi puid alla ja jutt täiesti õige, väga ebaloogiline osa oli kui järele mõelda

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Plastic, sa ka ikka üks õige mees pole. Vaatad mingit laste pallimängu. Õiged täiskasvanud mehed vaatavad ainult börsitulemusi ja koka tonnihinda.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas jermor Vaata postitust
    mulle ka meeldis.
    aga mida see bran terve selle aja tegi kui teised teda kaitstes surid? mis tema eesmärk oli? käis ja situs raven olles night kingi draakoni peale?
    Kolas Mature Allure lehel. Noh, vaatas ikka üle, kas kõik vajalik on tulevaste põlvede jaoks talletatud.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Olen ka veidi fännama hakanud seda GOT seriaali. Kindlasti tänu sellele, et mul tekkisid omad lemmikud, nagu Jon Snow, Arya jne.
    Tegelt seriaali viimase osa kohta ütlen küll, et äge. Kui kolmas osa lõppes, siis istusin liikumatult oma 10 minutit ja olin täiesti WOW olekus. Isegi võiks öelda, et ma olin väga meeldivalt üllatunud kuna tundus, et seriaali loojad lasevad kõik head ja paremad lihtsalt mättase lüüa ja Öökunn läheb viimast Lannisteri maha nottima raudseltroonil.
    Igatahes äge ja täiega üllatusi täis.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Plastic, sa ka ikka üks õige mees pole. Vaatad mingit laste pallimängu. Õiged täiskasvanud mehed vaatavad ainult börsitulemusi ja koka tonnihinda.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    hahaha, ma arvan, et siin kutid oleks vähem närvi läinud kui ma nende ema või tütart oleks sõimanud vms. Ju siis ikka endal ka kuklas kuskil mõistus ikka kodus, et ega see draakonivärk õige värk ple! selle üle ainult hea meel, lootust veel on!

smail ka:
    Siin peaks juba sotsiaaltöötaja sekkuma.

Leave a comment:

• jermor
    replied
    mulle ka meeldis.
    aga mida see bran terve selle aja tegi kui teised teda kaitstes surid? mis tema eesmärk oli? käis ja situs raven olles night kingi draakoni peale?

Leave a comment:

Working...
X