Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Kõik Netflixi Marveli sarjad on omadega õhtal, aga väidetavalt siis Disney uus striimingteenust võtab need mingi hetk üle.Leave a comment:
-
Parks and reci kõik haigem tegelane tuleb seal eelviimases hooajas - Craig.Leave a comment:
-
-
Aga Daredevil? Viimane hooaeg oli ikka väga hea, kuid kuskil lugesin et võibolla ei jätkata enam.Leave a comment:
-
Punisheri kohta juba teada antud, et ei jätkata seriaali tegemist. Sama Jessica Jones.Leave a comment:
-
Punisheri teine hooaeg oli pigem meh. Stsena arendusega ei oldud väga viitsitud vaeva näha ehkki karakterid olid tegelt olemas. Liiga hüplik ja kohati ka ebaloogiline. Lõpp läks vähe paremaks. Tegu on muidugi žanriga, kust westworldilikku sügavust ei maksa otsida, aga esimene hooaeg oli ju täitsa lihtsuses võluv, pinget nagu jagus ka. Näis, mis neist Marveli asjadest muidugi Netflixis üldse saab.Leave a comment:
-
Nii ta kahjuks läks jah. Viimane hooaeg siiamaani lõpuni vaatamata.Pean veidi parandama, et neli esimest hooaega olid väga kõvad, aga sealt edasi on kuidagi tüütu. Kõik need McCaini ja Bideni kameod, fart attackid, mingid tüütud lapsed Roni kiusamas ja üleüldse. Äkki veel läheb käima, aga praegu on umbes kaks osa päevas tempo tekkinud.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Nii on ilmselt iga sarjaga. Isegi Trailer Park Boys läks väga läilaks kätte ära, eriti kui Snoop Dogg ja Douche Benson sinna külalistena toodi.Pean veidi parandama, et neli esimest hooaega olid väga kõvad, aga sealt edasi on kuidagi tüütu. Kõik need McCaini ja Bideni kameod, fart attackid, mingid tüütud lapsed Roni kiusamas ja üleüldse. Äkki veel läheb käima, aga praegu on umbes kaks osa päevas tempo tekkinud.
True Detective kolmas hooaeg on väljas, sama sürr nagu varasemadki. Väärt kraam.Leave a comment:
-
Pean veidi parandama, et neli esimest hooaega olid väga kõvad, aga sealt edasi on kuidagi tüütu. Kõik need McCaini ja Bideni kameod, fart attackid, mingid tüütud lapsed Roni kiusamas ja üleüldse. Äkki veel läheb käima, aga praegu on umbes kaks osa päevas tempo tekkinud.Leave a comment:
-
Hea sari jah, isklikud lemmikud on Ron, Ben, AndyMa olen vaadanud terve koorma Parks and Reci ära. Kiidan. Mina, kes ma naljadest üldse aru ei saa...
Ja parimate tegelaste tabel:
Ron
Andy
April
Knope
...
viimasena Tom.Leave a comment:
-
Ma olen vaadanud terve koorma Parks and Reci ära. Kiidan. Mina, kes ma naljadest üldse aru ei saa...
Ja parimate tegelaste tabel:
Ron
Andy
April
Knope
...
viimasena Tom.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: