Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Inimestel on OCD ja FOMO noh, see ei tähenda, et sari geniaalne. Kui ma alustaks kodus ja võõrsil vaatamist, siis ma peaks ka vist kõik need 20 000 osa läbi kerima. See ei tähenda, et geniaalne sari!
7800. Viktoriinil küsiti just ja mu ja LaRaBla tiim pani kõige lähemale!
Geniaalne sari - kõik vinguvad, aga ikka vaatavad lõpuni.
Inimestel on OCD ja FOMO noh, see ei tähenda, et sari geniaalne. Kui ma alustaks kodus ja võõrsil vaatamist, siis ma peaks ka vist kõik need 20 000 osa läbi kerima. See ei tähenda, et geniaalne sari!
Mina ei vaadanud lõpuni, kuskil 4nda osa keskel googeldasin, et millal heaks läheb, kuid reviewd ütlesid hoopis, et lõpp on nõrk või antiklimaatiline. Üks asi, mida selle kohta vist veel pole mainitud, et näitlejatööd on hullumeelselt nõrgad. Kummaline kui arvustajad, kes oskavad seletada stiilis "Charlize Theron selles filmis jäi lahjaks" ei maini midagi põhivenna grimasside või selle eide krääksumise kohta.
Korea näitekunst, korealaste enda emotsioonid jms võivadki lääne inimesel juhtme kokku ajada.
Mina ei vaadanud lõpuni, kuskil 4nda osa keskel googeldasin, et millal heaks läheb, kuid reviewd ütlesid hoopis, et lõpp on nõrk või antiklimaatiline. Üks asi, mida selle kohta vist veel pole mainitud, et näitlejatööd on hullumeelselt nõrgad. Kummaline kui arvustajad, kes oskavad seletada stiilis "Charlize Theron selles filmis jäi lahjaks" ei maini midagi põhivenna grimasside või selle eide krääksumise kohta.
Türr oleks pidanud ikka targemaid kuulama. Squid Game pole seda aega väärt. Kaks osa lõpuni vastu pidada. Klaaskuulimäng oli juba sentimentaalne pask ja see VIP värk on juba lihtsalt piinlik. MDea, üritavad valget keskealist meest kujutleda v
Vedasin lõpuni välja. Ilmselgelt annab lõpp lootust, et tuleb ka teine hooaeg. Sellele ei hakka aega kulutama. Ja leidku ilusamad näitlejad sinna. Esteetiliselt ebameeldiv vaadata.
Üldhinnang 4/10.
Chestnut man meeldis. Tehku sellele hooaegu juurde vms.
Mul on see halb kiiks, et ei meeldi raamatuid/filme/seriaale pooleli jätta. Ehkki seda on mõned korrad ette tulnud, siis nii halb see sari veel pole õnneks.
Mingi kiiks seal ikkagi köidab, et tömbab vaatama, isegi kui ei meeldi. Marble game oli mo meelest ka igav ja kuidagi ei tundunud loogiline see kaootiline keskkond seal. Osalejate villain oli ka nõrk, ei mänginud rolli välja. Vippide osa......njah. Muidu meeldis
Türr oleks pidanud ikka targemaid kuulama. Squid Game pole seda aega väärt. Kaks osa lõpuni vastu pidada. Klaaskuulimäng oli juba sentimentaalne pask ja see VIP värk on juba lihtsalt piinlik. MDea, üritavad valget keskealist meest kujutleda v
Leave a comment: