Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Animal Kingdom - Kriminaalsest perekonnast kes California rannikul oma värvikat elu elavad. Üks parimaid sarju mida viimasel ajal näinud olen. Samanimelise Ozzie filmi järgi tehtud. On keegi näinud seda?

Leave a comment:
-

jaaaa järgnes suuresti pettumus. et mitte öelda pask. paar head asja oli, aga üldiselt meenutas rohkem VH1 ajaloosaateid. relvi peaaegu polnudki. kas tõesti Country >>> Funk? Aga Bette Davis meeldis ja Levi Ruffin oli kõige parem jutustaja.Leave a comment:
-
-
Tra ma unustasin The Wire’i mainida. Pange mingeid facepalm meeme.Leave a comment:
-
The wire ja curb your enthusiasm peaksid prioriteedid olema (parim draamasari ja top 3 komöödiasari ever made).Leave a comment:
-
-
Mis HBO Telia valikus peale Troonide, Westworldi ja Sopranode veel head on? Ma täiesti null viimase 10 aasta seriaalide osas.Leave a comment:
-
Vaatasin selle Black Mirrori uue interaktiivse osa ära. See on siis see "vali ise, mida peategelane järgmiseks teeb". Algab viisakalt, kus valid muusikat ja hommikusööki, aga siis jõuad mingi hetk narkoni, enesetapuni, isa tapmiseni, suvalisele action-kakluseni psühhiaatriga jne. Päris lõbus oli kohati niimoodi klõpsida, aga kippus veidi kordama, vahel ka uue arenguni venima ja tegelikult sisu mõttes oli tegu ühe nõrgmima BMi osaga.Leave a comment:
-
-
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: