Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV Sarjad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Pints
    replied
    Kas siin keegi seda "Das Boot" sarja on sattunud juba vaatama?

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Ozzie filmi olen näinud, ülehaibitud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Animal Kingdom - Kriminaalsest perekonnast kes California rannikul oma värvikat elu elavad. Üks parimaid sarju mida viimasel ajal näinud olen. Samanimelise Ozzie filmi järgi tehtud. On keegi näinud seda?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja wordprez poolt
    Tra ma unustasin The Wire’i mainida. Pange mingeid facepalm meeme.

Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
    just avastasin, et teine hooaeg peaagu välja lastud. dis gon b good!
    jaaaa järgnes suuresti pettumus. et mitte öelda pask. paar head asja oli, aga üldiselt meenutas rohkem VH1 ajaloosaateid. relvi peaaegu polnudki. kas tõesti Country >>> Funk? Aga Bette Davis meeldis ja Levi Ruffin oli kõige parem jutustaja.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Mis HBO Telia valikus peale Troonide, Westworldi ja Sopranode veel head on? Ma täiesti null viimase 10 aasta seriaalide osas.
    True Detective peaks ka seal olema, esimene hooaeg vähemalt, mis on väga väga hea.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Tra ma unustasin The Wire’i mainida. Pange mingeid facepalm meeme.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Prego

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Grazie

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    The wire ja curb your enthusiasm peaksid prioriteedid olema (parim draamasari ja top 3 komöödiasari ever made).

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Mis HBO valikus peale Troonide js Sopranode veel head on? Ma täiesti null viimase 10 aasta seriaalide osas.
    Vaata Curb Your Enthusiasmi otsast peale, varsti peaks uut ka saama. Veep pidavat ka kõlbama.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Mis HBO Telia valikus peale Troonide, Westworldi ja Sopranode veel head on? Ma täiesti null viimase 10 aasta seriaalide osas.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Vaatasin selle Black Mirrori uue interaktiivse osa ära. See on siis see "vali ise, mida peategelane järgmiseks teeb". Algab viisakalt, kus valid muusikat ja hommikusööki, aga siis jõuad mingi hetk narkoni, enesetapuni, isa tapmiseni, suvalisele action-kakluseni psühhiaatriga jne. Päris lõbus oli kohati niimoodi klõpsida, aga kippus veidi kordama, vahel ka uue arenguni venima ja tegelikult sisu mõttes oli tegu ühe nõrgmima BMi osaga.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    Okei su love emoticonide kasutamine.. damn brother. Ma googeldasin seda nime, lootmaks leida mõnda särisevalt kuuma näitsikku, son I am dissapoint.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    Okei su love emoticonide kasutamine.. damn brother. Ma googeldasin seda nime, lootmaks leida mõnda särisevalt kuuma näitsikku, son I am dissapoint.
    You got punk'd.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Jaaaaaa, see Counterpart on hea sari. Nädal-kolm tagasi tuli ka teine hooaeg välja. J.K. Simmons

Leave a comment:

Töötlen...