Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Kas TV sarjade gurud soovitavad Gothami? IMDB reiting kõige hullem ei tundunud igatahes.
Leave a comment:
-
Ma jagaks ülivõrdeid neljanda hooajaga algust teinud Nathan for You'le. Jätkuvalt üks kõigi aegade geniaalsemaid ja omanäolisemaid komöödiasarju.
Leave a comment:
-
The Blacklisti ja Grey Anatoomia hooaja algused ei valmistanud ka pettumust.
Leave a comment:
-
WordAlgselt postitas eika Vaata postitustRick ja Morty ei läinud mul ka alguses kohe üldse käima. Esimesed osad sai vaadatud umbes paarikuuste vahedega, sest oli "meh" tunne. Aga siis klikkis ära ja kolmas hooaeg on mu meelest kohe eriti kõva. Eriti see eelmise nädala "Tales from the Citadel" osa, mille paneks mingitesse joonissarjade parimate osade top`i.
See osa oli päris impressive. Mitte et ma tahaks IMDB reitingutesse liiga süvitsi minna, aga seal selle osa reiting 9,9/10.
Minu jaoks kindlasti parim joonissarjade osa mida kunagi näinud olen.
Leave a comment:
-
Võtan tagasi. Viimased kaks osa on juba päris ausad olnud. Keep up good wöök, parkerstone.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa sellist osa pidi siis ootama pea aasta? Nagu päriselt? Umbes kaks naljakat kohta, taas eelmise persseläinud hooaja jätkuvad liinid (ok, kui Cartman nüüd tõesti üksikuks jäi, siis meibi minnakse taas tagasi juurte juurde), mingi arusaamatu ülesehitus. Ise rääkisid Simmonsi podcastis, et tahaks jälle teha osasid, kus Cartman riietab end robotiks ja lollitab Buttersit. Aga see? Fakk, nagu selline osa või? Minge persse, ausalt. 20 hooaega vist on niiehknaa maksimum, okei, SP puhul 17 hooaega oli maksimum, siis läks mingiks arusaamatuks jogaks kätte.
Puhake jalga, härrad Stoneparker.
Leave a comment:
-
Designated Survivor uus hooaeg algas täitsa lubav alt - vau momenti küll ei tekkinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustThe Community.
Tasub ette võtta?
Yes.
Täitsa korralik komöödiasari, kuid mitte midagi liiga erilist.
Leave a comment:
-
ok, aga mitte üleliia kohustuslik. loodetavasti kogub ilusti tuure.Algselt postitas eika Vaata postitustOn asine?Telias esimene hooaeg olemas. (varem nähtavasti jooksnud Sony Turbos or sth). ei midagi erilist. minu jaoks olid ainult Dandi ja Patrizia osatäitjad karismaatilised. põhivend punnitas vihast nägu igas stseenis nagu Vic Mackey ja see on selline 50-50 kas toimib või on iseenda paroodia. nagu ikka liigub arvamus, et see õige asi on ikka film ja kuna Telia risti reklaamib ka tolle postrit sarjaga, julgen eeldada, et mu arvamus võib ka sinna langeda. aga lõpustseen oli tugev. ja kui pohmelli peale ei taha head sarja raisata, siis võibki selle teise hooaja tiksuma panna. produktsioon jätab ka pigem odava mulje, a noh, 2008 aasta sari ka.Algselt postitas Yattara Vaata postitustRomanzo Criminalet olen ka üritanud vaadata, aga viimati ei näinud võimalust.
-e- üldiselt Brigada kehvem versioon.
Leave a comment:
-
The Deuce on okei, kindlasti vaatan edasi, aga James Franco ei ole mu lemmik ja see, et ta mängib kaksikuid, nagu Fargos McGregor mängis kahte venda, häirib veidi. Simoni kohta tundub veidi nõrk, temalt ootaks ikkagi ainult kulda. kokkuvõttes siis sellinne üle keskmise vaatamine.
Leave a comment:
-
Rick ja Morty ei läinud mul ka alguses kohe üldse käima. Esimesed osad sai vaadatud umbes paarikuuste vahedega, sest oli "meh" tunne. Aga siis klikkis ära ja kolmas hooaeg on mu meelest kohe eriti kõva. Eriti see eelmise nädala "Tales from the Citadel" osa, mille paneks mingitesse joonissarjade parimate osade top`i. Bojacki võtan ka mingil õhtul, kui tekib aega ette. Archeri viimase hooaja vaatasin ka ära. Enam naerma ei pane, aga oli okei. Ei midagi enamat. Family Guy`d ega South Parki pole miskipärast enam väga ammu ette võtnud. Läksid kõik väga tuimaks ära ühel hetkel. Aga vist pole mõtet ka.Algselt postitas wordprez Vaata postitustKuna haip läks liiga suureks, et ignoreerida, siis tegin algust Rick and Morty ja Bojack Horsemaniga. Esimene ei ole mingi 6 osa järel veel ülemäära erutanud. Teine võib vabalt olla maailma parim asi ever.
Narcos 3 oli okei, aga ei midagi enamat. Ilgelt häiris see, et see Javier Pena oli nüüd mingi überment, kes oli igal pool, võttis valitsusi maha ja möllas. Esimesel kahel hooajal oli asi kuidagi...eem...reaalsem. Tegelikult oli mul üks küsimus ka. Kas keegi selle David Simoni The Deuce`i esimesed osad on ära vaadanud? On asine?
Leave a comment:
-
No ma räägin!Algselt postitas wordprez Vaata postitustKuna haip läks liiga suureks, et ignoreerida, siis tegin algust Rick and Morty ja Bojack Horsemaniga. Esimene ei ole mingi 6 osa järel veel ülemäära erutanud. Teine võib vabalt olla maailma parim asi ever.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: