Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Mul ka ehk sarnane põhjendus. Ajaloolisi seriaale iseenesest vaatan hea meelega, aga selle põimumine mingi loitsude ja draakonitega ei meeldi.
    sama. aga õnneks esimese hooaja jooksul polnud see selge ja nii sain sisse elada.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
    Mul sama lugu aga minu põhjenduseks on see, et mulle tavaliselt ei meeldi vanas ajas toimuvad filmid/sarjad ning mingi fantasy kraami samuti väga ei salli.
    Haip on muidugi nii suur olnud, et on tekkinud mõtteid, et äkki ikka peaks ette võtma ja võimaluse andma. Võib-olla siis kunagi pensionärina või kui peaksin jalaluu murdma ja pool aastat kodus seda terveks ravin vms
    Mul ka ehk sarnane põhjendus. Ajaloolisi seriaale iseenesest vaatan hea meelega, aga selle põimumine mingi loitsude ja draakonitega ei meeldi.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Pole ühtegi osa GoT vaadanud. Hipster raisk.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Ma pole rohkem kui esimest osa GoT vaadanud. Lennake peale.
    Mul sama lugu aga minu põhjenduseks on see, et mulle tavaliselt ei meeldi vanas ajas toimuvad filmid/sarjad ning mingi fantasy kraami samuti väga ei salli.
    Haip on muidugi nii suur olnud, et on tekkinud mõtteid, et äkki ikka peaks ette võtma ja võimaluse andma. Võib-olla siis kunagi pensionärina või kui peaksin jalaluu murdma ja pool aastat kodus seda terveks ravin vms

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Ma pole rohkem kui esimest osa GoT vaadanud. Lennake peale.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Mul oli samuti selle Breaking Bad'ga selline tunne nagu kunagi eelteismelisena Dallast ja Santa Barbarat nähes Soome TV-st.
    Et kõik vaatavad,eriti juba veidi vanemad teismelised kooliõed, ju siis peab huvitav olema. Ja ise ka proovid vaadata, aga ikka meh. Ja siis otsustad, et äkki kasvan suuremaks ja siis saan aru. Ei ole tulnud veel seda aega.
    Seda Better Call Saul sai samuti vist 2-3 osa vaadatud, väga sama vaibiga teema, mulle taas ei istunud. Hädised inimesed, ebasoodsad tingimused, eks olegi üks häda teise otsa.
    Lihtsalt huvi pärast küsin. Viska siia näiteks viis sarja nime, mis sulle meeldinud on.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Järgmisena võtsin ette Breaking Bad'i, mis sai nüüd täna hommikul lõpetatud.

Sellise asja vaatamine teeb suht katki ikka. Väga valus sari. Kogu arutelu sarja üle toimus siin vist aastal 2013?
    2012 kirjutati sellisest vaatenurgast

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    No su elu tundubki kurb...
    Mul oli samuti selle Breaking Bad'ga selline tunne nagu kunagi eelteismelisena Dallast ja Santa Barbarat nähes Soome TV-st.
    Et kõik vaatavad,eriti juba veidi vanemad teismelised kooliõed, ju siis peab huvitav olema. Ja ise ka proovid vaadata, aga ikka meh. Ja siis otsustad, et äkki kasvan suuremaks ja siis saan aru. Ei ole tulnud veel seda aega.
    Seda Better Call Saul sai samuti vist 2-3 osa vaadatud, väga sama vaibiga teema, mulle taas ei istunud. Hädised inimesed, ebasoodsad tingimused, eks olegi üks häda teise otsa.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    On võimalik küll. Ma olen näinud umbes üht osa ja rohkem ei vaata. Maitsed on erinevad.
    No su elu tundubki kurb...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kuidas üldse ilma seda sarja vaatamata võimalik elada on?
    Ma olin väga pikalt ainult filmimees. Vältisin seriaale teadlikult. Nüüd saan nautida nende järgivaatamist. Better Call Saul läheb järgmisena peale.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    On võimalik küll. Ma olen näinud umbes üht osa ja rohkem ei vaata. Maitsed on erinevad.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Sellise asja vaatamine teeb suht katki ikka. Väga valus sari. Kogu arutelu sarja üle toimus siin vist aastal 2013?

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Gomorrah kolmas hooaeg sai ka ära vaadatud, kiidan.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Tra.

Ma ei ole suurem asi seriaalide vaataja, aga nüüd võtsin end kokku ja vaatasin suvel paari kuuga House of Cardsi ära. Jäin põnevil uut hooaega ootama.

Tra.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Pühadeaja peamine vaatamine on olnud Babylon Berlin - suurepärane sakslaste sari 1929. aasta hullumeelsest Berliinist. Kahte esimest osa nägin Pöffil suurelt ekraanilt, kokku on aga 16 osa ja päris lõpuni ma veel jõudnud pole. Soovitan vägagi - inglisekeelsete subtiitritega versioon on täiesti kättesaadav.
    Lisaks sai lõpetatud The Crowni teine hooaeg, mis jäi minu meelest esimesest veidi nõrgemaks. Sellegipoolest ajaloohuvilisele kohustuslik.
    Ühelt poolt Aitäh ja teiselt poolt mine per'e. ~16h kulutatud nädalavahetusest.

Leave a comment:

Working...
X