Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
True dat. Kujutage ette, et James Bondi mängib mingi vene aktsendiga tüüp. Oleks usutav?
-
Jup, Kolumbias on escobar kohati sama legendaarne tegelane kui jõuluvana. Ehk ei eksinud kunagi ja oli tegelikult väga hea, aga kogu kriitika on mingi gringoshit. Sama keiss oli meil Magnus Ilmjärve uurimusega Pätsi kohta. Ei saanud ju olla võimalik, et äkki tõesti oli Päts veidi venelastega seotud. No kohe üldse ei saanud!Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Leave a comment:
-
Ise ka usud või üritad lihtsalt olla originaalne?Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSoovitan Narcose asemel teil igaljuhul vaadata "Pablo Escobar: El Patron del Mal". Palju parem, tõetruum, samuti saadaval Netflixis, vähemalt mõniaeg tagasi veel oli.
Leave a comment:
-
Guest repliedSoovitan Narcose asemel teil igaljuhul vaadata "Pablo Escobar: El Patron del Mal". Palju parem, tõetruum, samuti saadaval Netflixis, vähemalt mõniaeg tagasi veel oli.
Leave a comment:
-
Neljas on seni ka minu lemmik olnud.Algselt postitas Meintz Vaata postitustBinge-watchisin kogu selle sarja nüüd just ära. Ütleks, et peaks neljandat isegi sarja parimaks hooajaks. Korralik dream cast aeti ka muidugi kokku
Btw, armas oli näha, kuidas Adrien Brody tegelaskujuks miksiti pmst Vito ja Michael Corleone väljapaistvaimad isikuomadused kokku.
Jama, et peab viiendat tervelt aasta nüüd ootama.
Leave a comment:
-
Binge-watchisin kogu selle sarja nüüd just ära. Ütleks, et peaks neljandat isegi sarja parimaks hooajaks. Korralik dream cast aeti ka muidugi kokkuAlgselt postitas Marduk Vaata postitustSai Peaky Blindersi viimane hooaeg ära vaadatud. Üldiselt Ok nagu ikka, aga lõpp oli kuidagi liiga cheesy....
Btw, armas oli näha, kuidas Adrien Brody tegelaskujuks miksiti pmst Vito ja Michael Corleone väljapaistvaimad isikuomadused kokku.
Leave a comment:
-
Ma olen samuti ajapuuduse tõttu väga närb seriaalivaataja. Viimaste aastate menüüs on olnud True Detective, Narcos, Fargo, Better Call Saul ehk siis selline krimiteema. Peale eelmise nädala Areenis olnud 2017 aasta parimate sarjade ülevaate lugemist võtsin ka Ozarki menüüsse. Et noh, süzee peaks ju sobima ja värki. Hetkel 3 osa vaadatud, aga ei ole erilist elamust saanud, selline vaese mehe Breaking Bad. Paar osa ilmselt katsetan siiski veel.Algselt postitas underdoggie Vaata postitustVahel imestan, kust võetakse see aeg seriaalideks. Ise sain nibinnabin Narcose ja Billionsi öötundidel vaadatud ja teised seriaalid nagu ei tõmba. Ozark jäi ka pärast 5ndat osa pooleli...
Leave a comment:
-
Vahel imestan, kust võetakse see aeg seriaalideks. Ise sain nibinnabin Narcose ja Billionsi öötundidel vaadatud ja teised seriaalid nagu ei tõmba. Ozark jäi ka pärast 5ndat osa pooleli...
Leave a comment:
-
jah? pole veel kuskil lugenud, et oleks iksdee või isegi tagasihoidlik koolondee ... on selline angle ka või lihtsalt mõnele psühhopaadile mõjub nii?
Leave a comment:
-
McMafia - BBC sari, hea
Knightfall - ajaloo populariseerimine, nagu Vikingid, vaadatav
Gomorrah - sama hea, kui Brigada (ilma irooniata, hindan Brigadat väga)
The 100 - möhh, polnud väga hea, aga pean vaatama, sest naine vaatab
Leave a comment:
-
Aasta parimad uued sarjad.
1. Dark - Täpselt minu teema, tuleb kaasa mõelda ja kõik ei ole mustvalge. Ma arvan, et üks Euroopa paremaid sarju mis kunagi tehtud. Jätame Inglise sarjad välja siinkohal muidugi. 8,5/10
2. Twin Peaks - Võimas. Olen seda oma blogis juba kiitnud ja rääkinud sellest. 8,5/10
3. Mindhunter - Aeglane algus, aga lõpuks hakkas looma, väga huvitavad tegelased ja dialoogid. 8,5/10
4. The Handmaids Tale - Mõnus feministlik sari, Elisabeth Moss särab nagu alati. Muusika valik on suurepärane. Väga julm vaatamine ja mõned stseenid on ehk liigagi karmid. Seda sarja olen ka oma blogis veidi pikemalt vaadelnud. 8/10
5. Big Little Lies - Olin veidi üllatunud, et see mulle meeldib, sellinne naistele suunatud sari, aga suurepärane näitlemine ja jällegi ülimalt hea muusika valik. 8/10
6. Taboo - Tom Hardy on äge, sisu jäi veidi nõrgaks, aga muidu hea sari. 7,5/10
7. 13 Reasons Why - Olin alguses räme fanboy. 7,5/10
8. Legion - Mõned ülihead osad, mõned keskpärased, kokku suure potentsiaaliga sari, eks paistab kuidas nad teise hooaja suudavad teha. Karakterid olid suht lambid, mõni erand välja arvata. 7,5/10
9. The Punisher - Hea kerge meelelehatus. Väga haledad pahategelased. Oleks Jon Bernthali asemel keegi teine, siis ei vaataks iial sellist asja. 7/10
10. Godless - väga heade näitlejatega western. Viimase osa läheb kahjuks pekki ära. 7/10
The Marvelous Mrs. Maisel ja Feud saavad ka ilmselt top 10. aga hetkel mõlemast aint üks osa vaadatud. Ehk vara veel järeldusi teha.
Leave a comment:
-
Netflix on viimasel ajal pakkunud paar meeldivat sarja:
Manhunt: Unabomber Kuna ise käisin aastatel 95-97 ülikooli esimesi kursuseid ja välisuudistega puutusin kokku põgusalt, kandis sari ka harivat tähendust. Mõnusa kulgemisega sari.
Dark: Saklaste poolt tehtud "Stranger thingsi" laadne asi, kus lapsed kipuvad ära kaduma.
Leave a comment:
-
Ma ka ei ole vaadanud. So what? Ja Got vaatasin esimesed 7 osa ja iga kord mõtlesin, et ma ei viitsi enam. Ja kui 7 osas vedasime naisega kihla, et palju tisse näeme, siis leidsime, et pole vist mõtet.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo su elu tundubki kurb...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: