Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Guest repliedMagada tuleb Linnar Priimäega ja hääletada ikka EKRE poolt. -
Juba 4 kuud pole suudetud kommunikeerida, et millal algab "Man in the high castle" kolmas hooaeg.
Kellega magama peab või kelle poolt valimistel hääletada tuleks, et sari lõpuks eetrisse jõuaks?Leave a comment:
-
Kas keegi teab kuskohast saaks Gomoraah 3 hooaega subtiitritega?kasutaja Snowhiter Piratebays peaks toitma hardcoded varianti. (kuigi ühe osa kohta oli vist kriitika ... ) jooksvalt oli parim koht Gomorrah reddit, aga seal tarbiti ilmumise ajal episoodi kaupa ja vajab rohkem siksimist subidega ka. kuulujutu kohaselt.
Tänud, olen juba jõudnud 3 hooaja ära vaadata. See sari on ikka DOPE.Leave a comment:
-
kasutaja Snowhiter Piratebays peaks toitma hardcoded varianti. (kuigi ühe osa kohta oli vist kriitika ... ) jooksvalt oli parim koht Gomorrah reddit, aga seal tarbiti ilmumise ajal episoodi kaupa ja vajab rohkem siksimist subidega ka. kuulujutu kohaselt.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Manhunt: Unabomber- vaatasin läbi. Suhteliselt kiiresti. Hmmmm väga imelik lähenemine. Noh eks oli ju teada, et kinni ta saadakse ja kes ta on jne jne, aga selline sügavus nagu ntx Narcos'el oli puudus. Ei olnud igav, aga osasid oleks võinud paar tk vähem olla ja point oleks saadud ikkagi ära öelda.Leave a comment:
-
Need primitiivsed vargad ei ulatu hr Goodmani põlvedeni.Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
Soovitan: Counterpart
Official Trailer
Väga hästi tehtud sari. Paeluv teema, seni on suutnud iga osa üllatada põnevate arengutega, head näitlejad keerukates rollides ning hästi valitud soundtrack loob mõnusa terviku ning toetab sündmuste tajumist.
Need kellele on varem meeldinud näiteks Westworld või The Man in the High Castle, neile peaks see sari sobima.Leave a comment:
-
suurepärane dramatiseering. kõik Viiking Vicky stseenid on nii hästi tehtud, et tuleb andeks anda. lapsepõlve osa* oli tüütu, aga muidu üliladus.
Edit: harivaks seda sarja ei pea küll kuskilt otsast. "Elokuva kun tehdään, niin se on elokuvaa." mitte dok. mis omakorda tuleb läbi skepsise läbi kammida. pigem peab ikka ennast sundima mitte uskuma seda, mis draamaseriaalis. [insert hero sketchidega Tedi venna majas scene]
* - mis tundub, et on enim lemmikosa hääli saanud episood. sitt koolikiusamise musavideo, is what it was.
suurepärane jant oli s01. ma ei mäleta, kas film oli minu jaoks ülehinnatud või oli selleks McDormandi esitus (pigem panustan viimase peale), aga sarja formaat ehk sobibki paremini kõikide veidrate karakterite lahkamiseks ja sissesöötmiseks.
suurepärane something. kui see välja tuli, siis kartsin, et liiga imal Tom Hanksi sektori värk, aga õnneks jõudis slogan "there is no such thing as simple life" minuni ja siis võtsin ette. lemmar roll McDormandilt.Leave a comment:
-
Terve teine hooaeg läheb halvimate sekka. Aga viies oli korralik Aliensi vaimus õõvakas.Black Mirrori neljanda hooaja 5 osa oli mingi jama ju, või sellepärast ongi must see, et nii kvaliteetse sarja kohta nii halb osa? Esimene ja neljas olid jah väga head. Ma vaatasin just järjest kõik hooajad ära ja neljandast hooajast võtaks top 5 osade sekka just viimase osa. See sinu 5 osa läheb pigem top 5 kõige halvemate osade sekka.Leave a comment:
-
Black Mirrori neljanda hooaja 5 osa oli mingi jama ju, või sellepärast ongi must see, et nii kvaliteetse sarja kohta nii halb osa? Esimene ja neljas olid jah väga head. Ma vaatasin just järjest kõik hooajad ära ja neljandast hooajast võtaks top 5 osade sekka just viimase osa. See sinu 5 osa läheb pigem top 5 kõige halvemate osade sekka.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: