Lõpetasin ise just Narcose kõik 3 hooaega ja üldiselt oli sari väga nauditav ja heal tasemel Netflixi originaal.Negatiivse poole pealt ütleks, et esimese hooaja sündmustik oleks võinud olla vähemalt kaheks hooajaks jaotatud. Natuke raske oli n-ö aja möödumist ekraanil tunnetada kui episood 1 algab 70-date lõpust ja episood 10 on juba aasta 1992, aga kõik tegelased on selle perioodi vältel säilitanud oma välimuse
. Kohati tehti liiga suuri ajahüppeid selliselt, et ei saanud aru, kas nüüd on möödunud nädal või aasta. Teine hooaeg oli minu arust kõige kehvem ja keskendus liialt Escobarile ja tema perele, kuigi sündmustik ja tegelased selle ümber oleks palju huvitavamad olnud, kui pidevad Pablo kõned oma naisele. Eriti venis hooaja viimane kolmandik - kuna faktiline teadmine, et Pablo enam eluga ei pääse, kadus ka sarjas teatud pinge. Juba teise hooaja lõpus pakkus mulle suuremat huvi Cali kartelli tegemised ja nende edasine käekäik.
Kolmas hooaeg oligi minu jaoks vaieldamatult parim. Kõik 4 Cali bossi toodi väga hästi esile ja anti kõigile "suurtele pahadele" omad n-ö storyline ja motivatsioon. Terve hooaeg liikus väga ühtlases ja mõnusas tempos, igas episoodis oli pidevalt korralik suspense peal. Kokkuvõtteks annaks sarjale 8.5/10-st ja jään huviga järgmist hooaega ootama.

Leave a comment: