Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied

kuna enamus mu seriaale on veel suvepuhkusel, siis sai see hetkel leitud :P

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    O Negócio - Brasiilia sari kus rakendatakse modernenset turundusstrateegiat maailma vanimasse ametisse. Lõbus ja nutikas sari. Boonusena näeb kõiki peanäitlejaid paljalt.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Who is America võiks ka vast ära märkida siin. Loomingulises-kultuurilises mõttes intelligentne ja austustvääriv teos + lisaks on sel loomulikult olnud juba ühiskonnale selgelt mõõdetav kasutegur, kuivõrd see on aidanud riigiaparaadist eemaldada inimese, kes sinna kuuluma ei peaks

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Pärast seda sai vaadatud Narcos ja Ozark. Hetkel pooleli Twin Peaks.
    Twin Peaks vaadatud. Suits vaadatud. Orange is the New Black on teise hooaja lõpus.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Mulle meeldib. Päris hea on, võibolla mõne jaoks veidi aeglane, aga minu selle aasta lemmik uus sari.
    Ise hakkasin ka vaatama. Lugedes veidi kommentaare netist jäi selline segane eelarvamus asjast. Paljudele meeldib seriaal ja paljudele mitte. Igatahes mulle tundub see olema huvitav kuigi tõesti kohati liiga veniv stsenaarium.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Kas keegi vaatab seriaali Castle Rock ja kuidas meeldib?
    Mulle meeldib. Päris hea on, võibolla mõne jaoks veidi aeglane, aga minu selle aasta lemmik uus sari.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Kas keegi vaatab seriaali Castle Rock ja kuidas meeldib?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Nice. Nad võiks OZ-i ka menüüsse lisada, siis oleks hea.
    Minu ja counti lemmik!

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Nice. Nad võiks OZ-i ka menüüsse lisada, siis oleks hea.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Seda Game of Thrones sarja kuskilt legaalselt ka annab algusest peale vaadata? FOX Plays vist ainult viimane hooaeg.
    HBO® programmivalik jõuab 1. septembril eksklusiivselt Telia TV kaudu Eestisse

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    kohe kindlasti soovitan. imelik, et sellest ei ole väga juttu-kuulda olnud. ise binge-watchisin reaalselt ühe ööpäevaga ära selle asja.
    Pean tunnistama et peale enda postitust otsustasin siiski vaadata seda sarja. Seni ei ole pidanud pettuma, esimesed neli osa on olnud päris kaasahaaravad.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    https://www.imdb.com/title/tt6468322/

Kas keegi on vaatanud? Kas tasub alustada sellega või pigem midagi muud otsida?
    kohe kindlasti soovitan. imelik, et sellest ei ole väga juttu-kuulda olnud. ise binge-watchisin reaalselt ühe ööpäevaga ära selle asja.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Huvitav/pingeline sari on küll, kuid osade karakterite ja stseenide tõsiseltvõetavus on väga kaheldav. Mõned olukorrad on seal lausa cringe. Taolistes sarjades ootab vaataja olukordadele reaalseid lahendusi mida Poweris pahatihti ei juhtu.
    Seda küll, viskab sisse. Noh, USA ikkagi. Aga nende hooaegade(vist neljas kaib hetkel?) peale ei ole neid häirivalt palju. Ghost ruulib, Tommy on naljakas ja Kanan on salakaval loh!

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Huvitav/pingeline sari on küll, kuid osade karakterite ja stseenide tõsiseltvõetavus on väga kaheldav. Mõned olukorrad on seal lausa cringe. Taolistes sarjades ootab vaataja olukordadele reaalseid lahendusi mida Poweris pahatihti ei juhtu.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Pole eriline seriaali vend aga nüüd sai sarja "Power" väljasolnud osad ära vaadatud ja uks ütlemat kõva asi valmis tehtud. Suurepärased karakterid. Mõnsad naised ja kaasahaarav sü˛ee. Ilmselt parim asi mida Curtis" five-o" Jackson teinud on.

Leave a comment:

Working...
X