Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• _AI_
    replied
    Need primitiivsed vargad ei ulatu hr Goodmani põlvedeni.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    I have seen this in Better Call Saul

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Schillinger? I'm in!

J.K. Simmons on seal koguni kahes rollis ja teeb hiilgava etteaste.
    Jaga siis pärast siin ka muljeid, kui kõik esimesed 4 osa vaadatud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Schillinger? I'm in!

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Soovitan: Counterpart
    Official Trailer

Väga hästi tehtud sari. Paeluv teema, seni on suutnud iga osa üllatada põnevate arengutega, head näitlejad keerukates rollides ning hästi valitud soundtrack loob mõnusa terviku ning toetab sündmuste tajumist.
    Need kellele on varem meeldinud näiteks Westworld või The Man in the High Castle, neile peaks see sari sobima.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas kyps Vaata postitust
    Netflix on viimasel ajal pakkunud paar meeldivat sarja:

Manhunt: Unabomber Kuna ise käisin aastatel 95-97 ülikooli esimesi kursuseid ja välisuudistega puutusin kokku põgusalt, kandis sari ka harivat tähendust. Mõnusa kulgemisega sari.
    suurepärane dramatiseering. kõik Viiking Vicky stseenid on nii hästi tehtud, et tuleb andeks anda. lapsepõlve osa* oli tüütu, aga muidu üliladus.

Edit: harivaks seda sarja ei pea küll kuskilt otsast. "Elokuva kun tehdään, niin se on elokuvaa." mitte dok. mis omakorda tuleb läbi skepsise läbi kammida. pigem peab ikka ennast sundima mitte uskuma seda, mis draamaseriaalis. [insert hero sketchidega Tedi venna majas scene]

* - mis tundub, et on enim lemmikosa hääli saanud episood. sitt koolikiusamise musavideo, is what it was.
    Algselt postitas vello99 Vaata postitust
    Fargo oli väga hea. Soovitan.
    suurepärane jant oli s01. ma ei mäleta, kas film oli minu jaoks ülehinnatud või oli selleks McDormandi esitus (pigem panustan viimase peale), aga sarja formaat ehk sobibki paremini kõikide veidrate karakterite lahkamiseks ja sissesöötmiseks.
    Algselt postitas vello99 Vaata postitust
    Olive Kitteridge - mulle väga meeldis. Musta huumorit oli esimeses 5 minutis rohkem kui selles transa shows. Aga huumor oli siin pigem sekundaarne ja alla 30 vanustele eelduslikult see ei saa olema väga lemmiksari.
    suurepärane something. kui see välja tuli, siis kartsin, et liiga imal Tom Hanksi sektori värk, aga õnneks jõudis slogan "there is no such thing as simple life" minuni ja siis võtsin ette. lemmar roll McDormandilt.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Black Mirrori neljanda hooaja 5 osa oli mingi jama ju, või sellepärast ongi must see, et nii kvaliteetse sarja kohta nii halb osa? Esimene ja neljas olid jah väga head. Ma vaatasin just järjest kõik hooajad ära ja neljandast hooajast võtaks top 5 osade sekka just viimase osa. See sinu 5 osa läheb pigem top 5 kõige halvemate osade sekka.
    Terve teine hooaeg läheb halvimate sekka. Aga viies oli korralik Aliensi vaimus õõvakas.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Black Mirrori neljanda hooaja 5 osa oli mingi jama ju, või sellepärast ongi must see, et nii kvaliteetse sarja kohta nii halb osa? Esimene ja neljas olid jah väga head. Ma vaatasin just järjest kõik hooajad ära ja neljandast hooajast võtaks top 5 osade sekka just viimase osa. See sinu 5 osa läheb pigem top 5 kõige halvemate osade sekka.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Ootasin veidi et X-Filesi kohta miskit arvamust avaldada ja ütlen julgelt- See on parem kui sex
    4-s osa uuest hooajast on vapustav. See on Salajaste Toimikute A ja O. See on just see, mis ongi X-Files.

Ei anna seksigi. Aga Black Mirrori neljanda hooaja 1., 4. ja 5. osa on täielik must-see.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Ootasin veidi et X-Filesi kohta miskit arvamust avaldada ja ütlen julgelt- See on parem kui sex
    4-s osa uuest hooajast on vapustav. See on Salajaste Toimikute A ja O. See on just see, mis ongi X-Files.

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Shot in HD definition with a cinematographic lens, the series is the most ambitious production ever produced in Colombia. Based on complete journalistic facts and real life testimonies of the people that were involved with his evil genius, this series portrays the life of Pablo Escobar. Starting with his humble beginnings as the son of a school teacher in a small town near Medellín, through his initiation as a delinquent who stole tombstones and was into contraband, to finally drug-dealing his way to become one of the richest and most feared men in the world. Much has been said about Escobar and what he did but we have not seen how it was done: From his first shipment, the intimate details of his delinquent life, his relationship with his partners and his mother to his over the top personality. He crossed borders, he invented routes, he fueled the cocaine explosion in the United States and Europe, resulting in the Medellín Cartel. He was so powerful he even offered to pay Colombia’s foreign debt. In doing so he realized that money wasn’t enough if he did not have political power so he decided to take it, head on. He got as far as the Congress of the Republic and when he was denounced, he declared war on the State, the ruling class, and the entire country. He killed judges, journalists, magistrates, ministers, and presidential candidates. He made four presidents terms a living nightmare, infiltrated authorities and defied the whole world. It took the determination of a government and the formation of an elite group to undermine his army of security and finally defeat him.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Eks ma tegin nalja ka ja näinud ning lugenud erinevaid Pablode ja Chapode asju, siis veensid mind ka, et kõnealune seriaal ette võtta.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Ära nüüd solvu.
    A ei, mul on koik vaga hasti. Meeldib argumenteerida lihtsalt. Lopetuseks, ma ei solvu vaid jatan meelde

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ära nüüd solvu.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Kolumbia sari on väga väga kaasa haarav. Vaatasin Narcose pm esimese hooaja ara ning hakkasin vaatama Pablo Escobar: El Patron del Mali, siis ma Narcost enam vaadata ei tahtnud.
    See oli niifaking huvitav, et ma vaatasin need u 75 osa läbi vâhem kui kuu ajaga. Siiani üks parimaid sarju mis ma üldse näinud olen.
    Selle show kõige parema osa vast peitubki selles, et seal näitab elu mitme nurga alt. Nii Pablo nurgast, kui valitsuse, kui paramilitaarsete gruppide nurgast, samas ka Pablo perest ja nende nö tunnetest. Samuti naitab ka rivaalide tegutsemist. Pluss mis mulle eriti meeldis, oli sarja sisse pandud päris kaadrid seoses storyga. Mis tegi selle sarja minu arust veel veel huvitavamaks.

Ma saan aru, et ühele meeldib üks ja teisele teine. Aga kui vaatad mõlemad sarjad ära siis ilmselt moistate mind paremini.

Leave a comment:

Working...
X