Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Ok, võtan enda hobused tagasi. Mindhunter on väga hea sari, lihtsalt sigaaeglase algusega.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Mindhunter. Kaks FBI agenti hakkavad 70ndatel uurima mõrva psühholoogiat tehes seda tolle aja kõige hullemate mõrvarite ja sarimõrvarite peal. Päris intensiivne vaatamine.
    Ma vaatasin eile binge'des Stranger Thingsi ära. Hommikul hakkasin pihta, jõudsin mingi 4 osa vaadatud, käisin telekas kahte mängu tegemas ja siis mõtlesin, et "vaatan enne NBA-d ühe osa veel", aga vaatasin poole ööni. Jubelahe oli.

Mõtlesin, et üritan täna siis ka miskit sarnast teha. Võtsingi Mindhunteri. Pean ütlema, et esimese osa ajal jäin korraks magama, aga teine on ka kuidagi, noh, aeglane hetkel.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Väga hea Briti kriminull. About police that police the police. Viimasel hooajal läheb plot veits käest, aga muidu on üks parimaid sarju mida kunagi näinud olen. Neli hooaega ja igas hooajas on kuus osa, seega suht lihtne vaadata. Pinget on algusest lõpuni.

Line of Duty

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Mindhunter. Kaks FBI agenti hakkavad 70ndatel uurima mõrva psühholoogiat tehes seda tolle aja kõige hullemate mõrvarite ja sarimõrvarite peal. Päris intensiivne vaatamine.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    The Expanse. Ei mäleta, et üldse oleks varem niivõrd head ulmeseriaali näinud.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Fargo 3 hooaeg vaadatud - 95% meeldis. See 5% mis ei meeldinud olid lahtised otsad / vastamata küsimused mis jäid. Kui esimesed osad liikusid täpselt nii nagu ma oma peas arvasin, et nad peavad minema, siis alates kuskilt u 5 osast läks asi kohati ehk liiga randomiks. Aga ei põnev oli.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Kas TV sarjade gurud soovitavad Gothami? IMDB reiting kõige hullem ei tundunud igatahes.
    Täitsa ok jah. Kuigi peaosalise näitlejavõimed on keskpärased.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Pole guru. Soovitan. Üllatas.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Kas TV sarjade gurud soovitavad Gothami? IMDB reiting kõige hullem ei tundunud igatahes.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Ma jagaks ülivõrdeid neljanda hooajaga algust teinud Nathan for You'le. Jätkuvalt üks kõigi aegade geniaalsemaid ja omanäolisemaid komöödiasarju.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    The Blacklisti ja Grey Anatoomia hooaja algused ei valmistanud ka pettumust.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Rick ja Morty ei läinud mul ka alguses kohe üldse käima. Esimesed osad sai vaadatud umbes paarikuuste vahedega, sest oli "meh" tunne. Aga siis klikkis ära ja kolmas hooaeg on mu meelest kohe eriti kõva. Eriti see eelmise nädala "Tales from the Citadel" osa, mille paneks mingitesse joonissarjade parimate osade top`i.
    Word
    See osa oli päris impressive. Mitte et ma tahaks IMDB reitingutesse liiga süvitsi minna, aga seal selle osa reiting 9,9/10.

Minu jaoks kindlasti parim joonissarjade osa mida kunagi näinud olen.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    +1 Mõnule! Viimane oli ikka vana-hea SP

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ja sellist osa pidi siis ootama pea aasta? Nagu päriselt? Umbes kaks naljakat kohta, taas eelmise persseläinud hooaja jätkuvad liinid (ok, kui Cartman nüüd tõesti üksikuks jäi, siis meibi minnakse taas tagasi juurte juurde), mingi arusaamatu ülesehitus. Ise rääkisid Simmonsi podcastis, et tahaks jälle teha osasid, kus Cartman riietab end robotiks ja lollitab Buttersit. Aga see? Fakk, nagu selline osa või? Minge persse, ausalt. 20 hooaega vist on niiehknaa maksimum, okei, SP puhul 17 hooaega oli maksimum, siis läks mingiks arusaamatuks jogaks kätte.

Puhake jalga, härrad Stoneparker.
    Võtan tagasi. Viimased kaks osa on juba päris ausad olnud. Keep up good wöök, parkerstone.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Designated Survivor uus hooaeg algas täitsa lubav alt - vau momenti küll ei tekkinud.

Leave a comment:

Working...
X