Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Hakkasin mõnda aega tagasi huvi pärast netflixist Archerit vaatama, ei ole pidanud kahetsema. Mõnusa piiripealse huumoriga animeeritud sari.
-
Kas ma olen ainuke, kelle arvates The Night Of on korralikult overrated? imdb hinne 8,7
Vaatasin küll lõpuni aga erilist põnevust minu jaoks ei suudetud ülesse kruttida.
Leave a comment:
-
Tõmbasin huvi pärast nädalase tasuta triali. Ega seal nüüd midagi hõisata küll pole. Amazonil endal on väga vähe sarju - osaliselt olen neid juba näinud ja uusi hooaegu muidugi pole. Filme on, aga enamasti vanad ja tuntud ning ammu nähtud. Valik pole suur ka paraku. Ei usu, et tasulisena kasutama hakkan.Algselt postitas zelee Vaata postitustBoooom. Amazon Prime on eestis ametlikult kättesaadav. Esimesed 6 kuus 3€, hiljem 6€. Mida vaadata saab loe täpsemalt siit.
Leave a comment:
-
Tööga seoses olen ka Viaplay sisu hoolega kamminud ja 2 täiesti korralikku asja vaatamiseks, mida soovitada:
Mad Dogs (mis on Briti originaali Ameerika versioon sõpradest, kes satuvad eksootilisel saarel veristesse sekeldustesse) ja Battle Creek (Breaking Badi tegijatelt, aga canceldati peale esimest hooaega).
Leave a comment:
-
Neil oli ju hooaeg ette tehtud arvestades Hillari võitu. Kuna tulemus oli vastupidine, siis nagu aru sain, oli vaja kõik ka ümber teha. Kuni selle hetkeni see hooaeg suht isegi lubas midagi.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa tahan siinkohal öelda, et South Parki viimane hooaeg oli üldiselt ikka väga sitt. Kogu see "suure narratiiviga" jauramine on üldse üsna küsitava kvaliteediga olnud ja ausalt öeldes võiksid nad tagasi minna üksikosade juurde, kus iga episood on erinev teema, kuna juba ka PC Principal oli tüütu, aga nüüd kogu see Garrisoni teema oli veelgi tüütum. Bööö! Suck balls!
Leave a comment:
-
Tüütu on nende kahe hooaja kohta väga poliitkorrektne sõna. Tagatipuks seda PC Principal'i ei saadetud peale eelmist hooaega minema ka.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa tahan siinkohal öelda, et South Parki viimane hooaeg oli üldiselt ikka väga sitt. Kogu see "suure narratiiviga" jauramine on üldse üsna küsitava kvaliteediga olnud ja ausalt öeldes võiksid nad tagasi minna üksikosade juurde, kus iga episood on erinev teema, kuna juba ka PC Principal oli tüütu, aga nüüd kogu see Garrisoni teema oli veelgi tüütum. Bööö! Suck balls!
Leave a comment:
-
Ma tahan siinkohal öelda, et South Parki viimane hooaeg oli üldiselt ikka väga sitt. Kogu see "suure narratiiviga" jauramine on üldse üsna küsitava kvaliteediga olnud ja ausalt öeldes võiksid nad tagasi minna üksikosade juurde, kus iga episood on erinev teema, kuna juba ka PC Principal oli tüütu, aga nüüd kogu see Garrisoni teema oli veelgi tüütum. Bööö! Suck balls!
Leave a comment:
-
Versailles on seriaal, kus näeb Louis XIV, keda mängib Athelstan, nägemust Prantsusmaast küpsemas. Tegemist pole kuningaga, keda ainult huvitab, et elu oleks ilus - pikk visioon riigist on vähestele mõistetav, aktsepteeritav ja nõnda siis inimesed langevad.
Võetud on siis vägev lugu, sinna topitud vägevad näitlejad, pandud nad vägevasse keskkonda ja vägevalt riidesse. Mõistagi on tissi, tussi ja toorest nussi ning lihtsalt lusti. Kogu selle kulla ja karra juures aga on raske uskuda, et omasooiharaid on/oli nõnda vähe - lesbivärki on üldse üks kuiv null.
Kui otsid ajaloolist kostüümidraamat, siis ole lahke.
Leave a comment:
-
On ikka läbi käinud, ma alguses ikka kiitsin, nüüd kui hooaeg kohe läbi, saab endiselt ainult kiita. Võimas kvaliteet.Algselt postitas eika Vaata postitustSiin vist Westworldi polegi mainitet? Esimene hooaeg on minu meelest päris kõva, viimasest paarist aastast vast ainult Mr.Robot on umbes sama laksuga tulnud. Kõvad näitlejad, kõva stsenaarium (kui just päris KÕIKI twiste läbi ei hammusta), tissid jne. Mida rohkemat tahta?
Leave a comment:
-
Siin vist Westworldi polegi mainitet? Esimene hooaeg on minu meelest päris kõva, viimasest paarist aastast vast ainult Mr.Robot on umbes sama laksuga tulnud. Kõvad näitlejad, kõva stsenaarium (kui just päris KÕIKI twiste läbi ei hammusta), tissid jne. Mida rohkemat tahta?
Leave a comment:
-
Midagi seal ikka paar korda välgutati. Aga muidu, tore sari oli. Sai ka hiljuti ühelepoole sellega. Eelnevalt vaatasin True Detectivet, aga The Night Of meeldis isegi tsipa rohkem.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSain teisel lennul The Night Ofi lõpuni vaadatud. KAs see ongi täiesti tissivaba sari või on asi sama, mis Terminatorit vaadates märkasin, et igasugune tõsisem tulistamine ja tissikoht on välja lõigatud?
Narcos läheb järgmisena kavva.
Leave a comment:
-
In the book "Pablo Escobar My Father," the notorious drug lord's only son, Juan Pablo Escobar, recounts his memories of his father and the moments that marked Colombia's history. InSight Crime looks at the most intriguing tales.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNarcos on ikka väga hea sari. Teine hooaeg oli nii hea, et ei suutnud seda kuidagi laupäeval ära lõpetada - libistasin õlli ja nautisin.
Leave a comment:
-
minuni on jõudnud kiitus San Junipero ja Hated in the Nation osade vastu. arvestades struktuuri võib alustada nendega?Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustBlack Mirror
Soovitus neile, kes soovivad midagi teistsugust. Näitab tehnoloogia mõjust inimkonnale. Iga osa on uus ja pole teistega seotud.
UK seriaal, kus hetkel väljas 7 osa.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: