Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied

Justified. Hea, meelelahutuslik sari mis pakkus põnevust ja pinget igas episoodis. Väga hästi suudeti Southern vaibi edasi anda, ning kõik näitlejad said hillbilly mängimisega suurepäraselt hakkama. Viienda hooaja keskel hakkas sari vaikselt ära vajuma ja kuni lõpuni muutus kohati pere-draamaks, kuid lõppkokkuvõttes oli hea elamus, seega annan hindeks tugeva 8/10

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Daredevili teine hooaeg 8,5/10. Kui koomiksitegelased meeldivad, siis tuleks kindlasti vaadata. Kui ei meeldi, võiks sarjale ikkagi võimaluse anda. Muidugi sellisel juhul peaks alustama esimesest hooajast. Vastupidiselt Marveli filmidele ei ole Netflixi sarjad tervele perele suunatud. Igasugust jubedust on piisavalt, et nõrganärvilisi silmi sulgema panna ja verejanulisele vaatajaskonnale rahuldust pakkuda. Samas ei ole tegemist labase üritusega südant pahaks ajada. Näitlejad on tasemel, kaameratöö on hea, võitlusstseenid on kohati geniaalsed ja lugu ise on samuti korralik. Negatiivsest küljest on dialoog mõnikord klišee ja võitlusstseenide koreograafia kipub vahel viltu minema.

Üldiselt aga võiksid kõik Marveli sarjad Netflixi platvormi kasutada. Huvitavaid tegelaskujusid Marveli varasalves jätkub (Moon Knight, Blade, Ghost Rider jne). Kui pisut rantida, siis Marveli telesari Agents of Shield on suht saast. Olen üritanud vaadata, aga ma ei saa lahti tundest, et tegemist on pubekadraamaga. Ilmselt ei aita siin kaasa ka asjaolu, et peaaegu kõik tegelaskujud näevad välja nagu näotud modellid. Kui sarja peategelaskujude valimisel mängib välimus määravat rolli, siis ei saagi midagi head oodata.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    People vs OJ hakkab kuidagi juraks kiskuma...
    Mida sellega siis tegema peaks sinu arvates? Prokurörid Clark ja Darden abielluvad ja jätavad kohtuasja sinna paika? OJ mõistetakse süüdi ja Robert Kardashian kasvatab oma tütardest viksid ja viisakad daamid? No päris elu paneb paraku teatud piirid paika.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ma kusagil teemas vist promosin juba, aga vaadake The Night Manageri. Kvaliteetpõnevik ja sobib soojenduseks enne kui Tom Hiddlestoni HighRise kinodesse jõuab. Ameerikas pole see minisari vist veel välja tulnud, siis on ehk ka striime rohkem.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
    Siis soovitan Jessica Jones ka 2ra vaadata. Mulle meeldis Jones rohkem kui Daredevil isegi.
    Nii, nüüd siis ka Jessica Jones nähtud. Hindeks panin 7/10, mõned osad olid väga head, mõned jälle mitte nii väga. Siin muidugi mängib ka rolli see, et Krysten Ritter, kes mängib peaosa, on mulle isiklikult väga antipaatne näitleja. No lihtsalt ei meeldi. Samamoodi J.Jonesi tegelaskuju on inimtüüp, keda absoluutselt ei salli, ehk siis vinguv negatiivne emobitch.
    Samas esimese hooaja kurikael Kilgrave oli täiesti fantastiline tegelaskuju ja David Tennant mängis ka väga hästi.
    Niiet jah, tehniliselt hästi teostatud ja sellise mõnusa fiilinguga seriaal, aga isiklik antipaatia rikkus elamust mõningasel määral.
    Täna peaks siis Daredevili teine hooaeg Netflixis saadaval olema.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Enne seda, kui mul Netflix tellimus lõppes, vaatasin esimese osa ära. Tundus huvitav, kas on mõtet edasi vaadata? Vähe teisel teel ainult
    Esimese hooaja esimese osa? Essa hooaeg algab suht aeglaselt, aga lõpus läheb heaks ja teine hooaeg on juba päris korralik olnud.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Better Call Saul'i uus osa oli küll lahe.
    Enne seda, kui mul Netflix tellimus lõppes, vaatasin esimese osa ära. Tundus huvitav, kas on mõtet edasi vaadata? Vähe teisel teel ainult

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    People vs OJ hakkab kuidagi juraks kiskuma, samas mul kõige uuem osa pooleli hetkel(olen seda mingi 6h vaadanud), et äkki osa lõpp on hea vms. Better Call Saul'i uus osa oli küll lahe.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Kuidas rahvale meeldib X-Files? Esimesed 6 osa on tibens-tobens olnud, va. see terroristide jama. Enda lemmik seni on too koomiline osa, kus mingit reptiili aetakse taga, kes on arvatatav sarimõrvar. Lõpuks saab hea kõhutäie naerda. Tegelt see osa isegi menutab midagi ja selline "deja vu" tekkis mingi hetk
    Väga nauditavad on olnud. Terroristide osa tõesti kõige nõrgem siiamaani. Nõustun ka reptiili osaga. Paras nostalgia lõi sisse seda vaadates. Kurb ainult, et ühe hooajaga piirduvad.

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Algselt postitas Shaq Vaata postitust
    Nii ja naa. Esimene osa tõmbas kaasa ja oli päris hea. Teine kuidagi venis ja tundus üsna tuim. Idee on sarjal hea, sesmõttes, et minu pani küll kohe kaasa mõtlema (küll vähe teise nurga alt) aga siiski, et mida ise teeks, mismoodi käituks jne. Kahe osa peal on mulje jäänud maru kuivast draamast, mingi hetk natuke oleks väike kogus huumorit ka väga sobiv sisse lasta. Ma näen sarjal kahte võimaliku varianti (kindlasti on neid veel), üks on see, kus jõutakse üsna kiirelt asja tuumani, et inimesi järjel hoida ja siis hakkatakse edasi veits algsest ideest kõrvale kalduma (ala Prison Break). Teine variant on aga see, kus lükatakse hooaeg hooaja järel "lõppvaatust" edasi ja toimub niiviisi inimeste hoidmine (ala HIMYM). Eks näha ole, ei taha suuri järeldusi teha aga loodame, et tuleb rohkem sisu mingis suunas. Noh kas lähebki tuimaks suhete mänguks, spioonikaks, või mängitakse üldse butterfly effecti suunas asjadele.
    Mini-Series on märgitud, ehk siis peaks piirduma sari nende kaheksa osaga siiski. Osade suhtes nõustun täielikult, 3s jälle hea.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Kuidas rahvale meeldib X-Files? Esimesed 6 osa on tibens-tobens olnud, va. see terroristide jama. Enda lemmik seni on too koomiline osa, kus mingit reptiili aetakse taga, kes on arvatatav sarimõrvar. Lõpuks saab hea kõhutäie naerda. Tegelt see osa isegi menutab midagi ja selline "deja vu" tekkis mingi hetk

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Lucifer on siiani oma 6 esimese osaga jätnud päris hea maitse. Selline lihtne ja naerupahvakuid pakkuv vaatamine, samas tundub et plaan tiba pikem - et reaalselt hakatakse seda plotti arendama ka.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Big Time in Hollywood, FL. Kui keegi varem ei ole siin juba soovitanud, soovitan soojalt.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
    Tundub hea olevat, 2 osa väljas.
    http://www.imdb.com/title/tt2879552/?ref_=nv_sr_1
    Nii ja naa. Esimene osa tõmbas kaasa ja oli päris hea. Teine kuidagi venis ja tundus üsna tuim. Idee on sarjal hea, sesmõttes, et minu pani küll kohe kaasa mõtlema (küll vähe teise nurga alt) aga siiski, et mida ise teeks, mismoodi käituks jne. Kahe osa peal on mulje jäänud maru kuivast draamast, mingi hetk natuke oleks väike kogus huumorit ka väga sobiv sisse lasta. Ma näen sarjal kahte võimaliku varianti (kindlasti on neid veel), üks on see, kus jõutakse üsna kiirelt asja tuumani, et inimesi järjel hoida ja siis hakkatakse edasi veits algsest ideest kõrvale kalduma (ala Prison Break). Teine variant on aga see, kus lükatakse hooaeg hooaja järel "lõppvaatust" edasi ja toimub niiviisi inimeste hoidmine (ala HIMYM). Eks näha ole, ei taha suuri järeldusi teha aga loodame, et tuleb rohkem sisu mingis suunas. Noh kas lähebki tuimaks suhete mänguks, spioonikaks, või mängitakse üldse butterfly effecti suunas asjadele.

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Tundub hea olevat, 2 osa väljas.

Leave a comment:

Working...
X