Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV Sarjad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt

Lõpeta ära. Blacklist vist ainus sari, mille vaatamise ma pooleli olen jätnud viimase 10a jooksul. Täiesti kohutav pask. Minu jaoks muutus talumatuks umbes 4. või 5. hooajast.
    Noh mis teha, sinu kaotus nagu ka Juventuse

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt

Kõik 10 hooaega on olnud imelised, võibolla 8. ja 9. olid teistsugused kui päris algus aga mingi karakteri muutus on ju loogiline nii pika projekti puhul.
    Lõpeta ära. Blacklist vist ainus sari, mille vaatamise ma pooleli olen jätnud viimase 10a jooksul. Täiesti kohutav pask. Minu jaoks muutus talumatuks umbes 4. või 5. hooajast.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja dnb poolt
    Blacklist peaks lähiajal lõppema, kas see on veel endiselt vaadatav? Või mitmendast hooajast see metsa läks?
    Kõik 10 hooaega on olnud imelised, võibolla 8. ja 9. olid teistsugused kui päris algus aga mingi karakteri muutus on ju loogiline nii pika projekti puhul.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Blacklist peaks lähiajal lõppema, kas see on veel endiselt vaadatav? Või mitmendast hooajast see metsa läks?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Vaatasin Successioni puhkuse ajal ära. Täitsa tore ja nii. Mis veel viimasel ajal head on olnud (ja mis on tänaseks loomulikult lõpuni jõudnud)?
    We own this city.

Väidetavalt Barry ka, aga pole seda isiklikult peale esimest hooaega vaadanud.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Vaatasin Successioni puhkuse ajal ära. Täitsa tore ja nii. Mis veel viimasel ajal head on olnud (ja mis on tänaseks loomulikult lõpuni jõudnud)?
    Sul neid puhkuseid ikka jubedalt tihti. Martin

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    White Lotus ?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Sobib siia paremini kui "mis teid närvi ajab" teemasse - öö ööö jube originaalsed ja lahedad on need kuked, kes jätavad hooaja lõpus cliff hangeri. Eff off, päris vaatan edasi tulevikus.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    ETV "Õpe ei lõpe" - tänane osa - kas ma nägin seal Herman Simmi?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Viimaste aastate jänkisarjad on nii kehvalt kirjutatud, et The Diplomat paistab nutika dialoogi osas päris silma. Tegevusliinide mõttes muidugi ei midagi erilist.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Omamoodi huvitav - https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Tallinn - sest esmakordsel ja veel korral ikka mõtled, et kuulsid valesti.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Iisraeli kraam on alati huvitav olnud. Eriti, kui veel mõni tuttav nägu figureerib. Ehk. Ise pole veel vaadanud, kuid ootejärjekorras on seriaal "Õppetund".

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Keegi Jupiterist miskit vaatamisväärset oskab soovitada?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    The White Lotus räägib sellest, kuidas nädala jooksul inimesed Hawaii hotellis ennast avastavad (ennekõike vaataja jaoks) ja ühiskonnas toimuvat peegeldavad, s.h ka töötajad. Selline kerge musta huumoriga, ilusa pildi ja heliga kraam, mis annab vaatajale võimaluse n.ö sügavus määrata.
    Btw, näidatakse ka tissi, mis justkui peaks olema (eks see vajab mõistagi eraldi teemat ning arutelu) Alexandra Daddario oma.

Leave a comment:

Töötlen...