Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Lõpeta ära. Blacklist vist ainus sari, mille vaatamise ma pooleli olen jätnud viimase 10a jooksul. Täiesti kohutav pask. Minu jaoks muutus talumatuks umbes 4. või 5. hooajast.Leave a comment:
-
Kõik 10 hooaega on olnud imelised, võibolla 8. ja 9. olid teistsugused kui päris algus aga mingi karakteri muutus on ju loogiline nii pika projekti puhul.Leave a comment:
-
Blacklist peaks lähiajal lõppema, kas see on veel endiselt vaadatav? Või mitmendast hooajast see metsa läks?Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Vaatasin Successioni puhkuse ajal ära. Täitsa tore ja nii. Mis veel viimasel ajal head on olnud (ja mis on tänaseks loomulikult lõpuni jõudnud)?Leave a comment:
-
Sobib siia paremini kui "mis teid närvi ajab" teemasse - öö ööö jube originaalsed ja lahedad on need kuked, kes jätavad hooaja lõpus cliff hangeri. Eff off, päris vaatan edasi tulevikus.Leave a comment:
-
Viimaste aastate jänkisarjad on nii kehvalt kirjutatud, et The Diplomat paistab nutika dialoogi osas päris silma. Tegevusliinide mõttes muidugi ei midagi erilist.Leave a comment:
-
Omamoodi huvitav - https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Tallinn - sest esmakordsel ja veel korral ikka mõtled, et kuulsid valesti.Leave a comment:
-
Iisraeli kraam on alati huvitav olnud. Eriti, kui veel mõni tuttav nägu figureerib. Ehk. Ise pole veel vaadanud, kuid ootejärjekorras on seriaal "Õppetund".Leave a comment:
-
The White Lotus räägib sellest, kuidas nädala jooksul inimesed Hawaii hotellis ennast avastavad (ennekõike vaataja jaoks) ja ühiskonnas toimuvat peegeldavad, s.h ka töötajad. Selline kerge musta huumoriga, ilusa pildi ja heliga kraam, mis annab vaatajale võimaluse n.ö sügavus määrata.
Btw, näidatakse ka tissi, mis justkui peaks olema (eks see vajab mõistagi eraldi teemat ning arutelu) Alexandra Daddario oma.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: