Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    WaPo: "The Morning Show returns with more star power and even more dissapointment."

Tõsi. Teine hooaeg tahab aega, et esimesele järgi jõuda, sest esimene oli ikka kõva kraam. Väga lahedad karakterid ja näitlejatöö.

WaPo ja RT on kaks head indikaatorit, et väikese energiaga head kraami leida.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Mängust ei tea midagi, aga tundub suht hea asi, mida vaadata. Vähemalt esimese osa pealt. Igav ei hakanud.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Mängu küll mänginud pole, aga plot on küll minu maitsele ning peale väikest researchi tehes, originaalile üsna truu. Selle raames ei saanud loomulikult jagu kiusatusest kogu storyline ette läbi lugeda. Ja peategelased on ju GoT-i legendid Lyanna Mormont ja Oberyn Martell!

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    The Last of us

Kas keegi plaanib endale watchlisti võtta? Olen väga suur mõlema mängu austaja ning selle pärast suhtusin ettevaatlikult sellesse. Üldjuhul meeldib neile filmitegijatel mängust tehtud üllitistel omaloomingut teha ning story ära rikkuda. Ei taha küll ära sõnuda, kuid selle sarja esimene osa oli väga hea. Loodetavasti jätkub samal joonel.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Cross a border to Narva, your people will be waiting for you.

Kolmas hooaeg on täiesti segane
    Esimene hooaeg oli lahe. Teise ajal kippus uni silma. Kolmanda puhul ootan seda va Narva-värki

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Apple oskab mõningaid häid asju ka teha. Üheks nendeks on kergelt ebatavaline spiooni-seriaal Slow Horses.
    Keskendub MI-5 põlu all olevatele agentidele, kelle tegevus on topitud arrogantse huumori kastmesse.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Cross a border to Narva, your people will be waiting for you.

Kolmas hooaeg on täiesti segane

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Tõenäoliselt parim asi peale viilutatud leiva, võibolla?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Andor paneb mind magama, praktiliselt iga osa lõpupoole norskan. Piisab sellest, et S. Skarsgard oma morni ilmega ekraanile ilmub.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust
    Ühe appi kaudu oli võimalik kiirelt kokku liita sarjad, mida täiskasvanu eas vaadanud. Tulemus tundides oli kurvaks tegev. Mingi 1500h peal loobusin ja ei hakanud juurde lisama asju. Tõsi, need tunnid tuleb teatud koefitsiendiga läbi korrutada nagu teada.

Ahastusest võtsin paar sarja peale.
    Ma usun, et asi pole nii hull. Kõik ju 2x kiirenduse ja skippimistega. Reaalsuses vb 500 tundi sul sellele kulunud vaid.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Ühe appi kaudu oli võimalik kiirelt kokku liita sarjad, mida täiskasvanu eas vaadanud. Tulemus tundides oli kurvaks tegev. Mingi 1500h peal loobusin ja ei hakanud juurde lisama asju. Tõsi, need tunnid tuleb teatud koefitsiendiga läbi korrutada nagu teada.

Ahastusest võtsin paar sarja peale.

Kiidaks Shantaram ja SAS: Rogue Heroes (viimasel plussiks see, et ainult 6 osa ja takkaotsa tõsielusündmustel ka veel).

Muudest uutest sarjadest ajaveetmiseks sobivad Fire Country, Alaska Daily. Tulsa King ka just alustas kui Sheridani värk meeldib.

Jube lõppenud hooaegadega sarjadest vast parim mälestus "The Offer".

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Warrior Nun teine hooaeg Huumor, story ja näitlejatöö on kõik just nii nagu ma lootsin.

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Mingil müstilisel põhjusel hakkas naine täna vallalist kaunitari järelvaatamisest vaatama.
    See onju päris hirmus. Ma pole midagi nii rumalat ammu näinud.
    Naine väitis, et selle auhinnaks polegi raha...

Siis võtsin ette guugli. Ja pealiskaudne ülevaade ei andnud ühtegi reaalset suhet selle saate formaadi kohaselt...
    Lisaks väitis guugeldamine ka Birgitta päris tihedat meeste vahetust.

Kusjuures osalised jätsid (vähemasti mulle selle pealiskaudse vaatamise juures) suht terve mõistusega inimeste mulje ka.
    Mingeid loogilisi selgitusi oleks mulle küll vaja.
    Ma olen päris häiritud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Uus krimka eile õhtul ETV-s. Kannatas vaadata, telekas polegi ammu mitte midagi olnud.
    U naughty, naughty boi

KO69MLF

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Vaata siis Shantaram''i

Leave a comment:

Working...
X