Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Mina arvan, et Costa lööb rohkem premmi väravaid kui Giroud
Malagar arvab, et Giroud lööb rohkem premmi väravaid kui Costa

Lukus?Leave a comment:
-
Pakun kihlveo
Daniel Sturridge vs Mattia Destro väravad premmis ja serie a-s 2014/15 hooajal.
Mina ütlen et itaalane lööb rohkem, Sina ütled et neegeringlane lööb rohkem.
* - viigi korral kihlvedu tühistatakse
* - kui vähemalt üks meestest suvel või talvel klubi vahetab, kihlvedu tühistatakse
* - kui vähemalt üks meestest mängib alla 15 mängu (vigastus?), kihlvedu tühistatakse.
* - Kaotaja maksab võitjale 100EUR ülekandega 2015 mai lõpuks.
* - võtan endale õigus täiesti tundmatute vendadega mitte kihlvedu sõlmida.
Lukus.Leave a comment:
-
Malagariga kihlvedu. Destro vs Giroud väravd liigas 2014/15 hooajal. Destro rohkem = cannuman saab 5eur, giroud rohkem = Malagar saab 5eur.Leave a comment:
-
Cannuman pidi mulle mingi kasti andma vist, kui Inter oma järgmise Serie A tiitli võidab (ehk siis võidab tiitli enne Romat).Leave a comment:
-
ManU top3: kui saab, siis cannuman ja fcfloraforever maksavad mulle 20 €, kui ei siis maksan mõlemale 20 €Leave a comment:
-
Petteri kandis raha ja Sajajalgne33 oli eile kastiga kohal. Cheers!Leave a comment:
-
Võitja tellib ikka muusika eks. Kast premmi klaaspudelis käib küll.
Millalgi MMi ajal lenda kastiga minu poole siisLeave a comment:
-
Palun ärge häbiposti teemat küll risustage igasugu kivipeadega. Sinna postitatakse kord aastas, jaanuari alguses.Leave a comment:
-
-
-
et miks minna otse kui saab ringiga? ehk miks saata PM kui saab lihtsalt foorumis küsida?No liverpooli all olen paar korda küsinud, ning olen täiesti kindel, et ta on neid postitusi näinud kuna on kohe samal leheküljel mingile muule asjale vastanud. Pealegi, oli tal see juba ammu teada, et kaotas, aga ajas endiselt häma, et kui liverpool kaotab kõik mängud ja manu võidab jne jne. Ilmselgelt ei maksa.Leave a comment:
-
No liverpooli all olen paar korda küsinud, ning olen täiesti kindel, et ta on neid postitusi näinud kuna on kohe samal leheküljel mingile muule asjale vastanud. Pealegi, oli tal see juba ammu teada, et kaotas, aga ajas endiselt häma, et kui liverpool kaotab kõik mängud ja manu võidab jne jne. Ilmselgelt ei maksa.Leave a comment:
-
Kui siin juba võlgade tasumiseks läks, siis plaanin 18. mai Pärnusse tulla, count. Tule meie mängule ja võta kast kaasa
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: