Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • rainis007
    Eesti koondislane
    • May 2010
    • 6288

Nõustun ajakirjanikega, et selles debatis olid kolm meest teistest üle - need olid siis Leito,Klenski ja mis iganes selle kristlase nimi oli .
    Kui kõikidest valimisdebattidest lõigata paremad palad kokku saaks ikka 15 minutit puhast huumorikulda ma ütlen !

Aga homme läheb minu hääl vist SDE-le, aga samas neilgi plaanis astmeline tulumaks. No tõenäoliselt võidab valimised Reform ja kui Mikseri lootused lähevad täide, et Reform ja SDE moodustaksid koalitsiooni, siis ilmselgelt saadaksid oravad astmelise tulumaksu kuu peale. Teine punkt milles minu ja SDE seisukohad lahku lähevad on tuumajaama rajamine. SDE ütleb ei, mina jaa. Aga samas teised valikud peale SDE on veel kehvemad.

Muidugi ma tunnistan, et siin foorumis on kahtlemata paremaid sotsiolooge kui mina, seega viskan neile väikse kondi puremiseks - mida arvate koalitsioonist Reform-IRL-SDE ? Kui tõenäoline võiks sellise koalitsiooni moodustumine olla ?

Kommentaar

• Y2KViinaordu
      Joodik
      • Oct 2002
      • 526

Leito=puhas kuld. Tore et on olemas selliseid humoriste nagu Iseseisvuspartei.

Kommentaar

• Gallacher
        Eesti koondislane
        • Dec 2008
        • 3277

Muidugi ma tunnistan, et siin foorumis on kahtlemata paremaid sotsiolooge kui mina, seega viskan neile väikse kondi puremiseks - mida arvate koalitsioonist Reform-IRL-SDE ? Kui tõenäoline võiks sellise koalitsiooni moodustumine olla ?
        No varemgi ju selline koalitsioon olnud, miks ei võiks nüüdki olla? Aga tõenäolisem ikka, et jätkab REF ja IRL.
        Ise ei hääleta ühegi partei poolt aga agitatsiooni siin tegema ei hakka. Pigem ütleks, et mingem valima.
        Eks siis homme näis.

Kommentaar

• Delfino
          Asjahuviline
          • Sep 2008
          • 1013

Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
          Nõustun ajakirjanikega, et selles debatis olid kolm meest teistest üle - need olid siis Leito,Klenski ja mis iganes selle kristlase nimi oli .
          Kui kõikidest valimisdebattidest lõigata paremad palad kokku saaks ikka 15 minutit puhast huumorikulda ma ütlen !

Aga homme läheb minu hääl vist SDE-le, aga samas neilgi plaanis astmeline tulumaks. No tõenäoliselt võidab valimised Reform ja kui Mikseri lootused lähevad täide, et Reform ja SDE moodustaksid koalitsiooni, siis ilmselgelt saadaksid oravad astmelise tulumaksu kuu peale. Teine punkt milles minu ja SDE seisukohad lahku lähevad on tuumajaama rajamine. SDE ütleb ei, mina jaa. Aga samas teised valikud peale SDE on veel kehvemad.

Tee hea valik. Kindlasti ära jäta SDE valimata vaid astmelisestulumaksu tõttu. See pole sugugi nii hirmus asi, kui Reform vs Kesk vägikaikavedamises meile on üritatud näidata. Peale neid valimisi, ei tule see ilmselt nagunii kasutusele. Ilmselt pole Eesti ühiskond selleks veel valmis. Tulevikus, kui suudetakse selle tõhusus rahvale selgeks teha, miks mitte?!

Kommentaar

• plekkpurk
            U21
            • Aug 2003
            • 635

Väärika hobuse ajus olev sanitaarkuul

Edgar leidis raha ja ostis endale eetriaega. Seda sellisesse telekanalisse nagu Kanal2.
            Oli lõbus.
            Mis ma kuulsin ja märkasin?
            Eks ikka seda, et Edgar hakkab vanaks jääma..
            Lubas peatada hindade tõusmise ja ütles, et parempoolsete erakondade hääled on antud, nüüd on vaja lihtsalt kõigil tema kummardajatel homme ilmuda valima.
            Kahjuks on mul natukenegi kollased prillid ees. Ansipi sõnavõtte pole viimasel ajal kuulnud/näinud.. aga kardan, et need kaks avaliku elu kangelast võtavad teineteise käest koolitustunde. Muidu eelistan eestlast. ( kui oleks vaja nüüd vastu valima minna vms).
            Aga seekord valin IRL.i? Miks? Eks ikka seepärast, et Ivo Linna nii laulis ja kunagi 1 IRL inimene lubas mulle lõputut rikkus ja lastele tasuta haridust ( mis on tegelikult igatepidi tasuta mõne aja pärast ).
            Aga ei.. selles raskes idootide maailmas, kus mina vb enesele mitteteadlikult peaviiulit mängin.. tuleb teha otsuseid ja sinistes värvides erakond saab seekord minu hääle.

PS!
            Reaalselt ma muidugi oma häält ära ei anna, sest on vaja veel rääkida ja viipekeelt ei oska!

Head õhtut!

Riigikogu infotunde soovitan ka inimestel vaadata. Sealt saab natukenegi infot, millised ajumuusikud meie poolt valitud on. Ärapanija suurim konkurent.

hea õhtu vol2.

Kommentaar

• Scooter
              Andekas disainer :)
              • Aug 2001
              • 5694

Miks ma alati valimiste päeval täis olen?
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

• kaks või
                Manchester United
                • Feb 2008
                • 630

kas keegi ei sattunud eile salvestama seda väärt üritust ? Keegi võiks kuskile üles riputada, et saaks ise ka pilgu peale visata.

Kommentaar

• Rein
                  Must puudel
                  • Feb 2005
                  • 12804

ETV kodukal peaks omasaated üleval olema.
                  Hea huumor oli tõesti
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• kaks või
                    Manchester United
                    • Feb 2008
                    • 630

Leidsin, http://valimised.err.ee/index.php?Leht=Video
                    kõik kes eile ei näinud.

Kommentaar

• Andres.
                      Eesti koondislane
                      • Sep 2009
                      • 2787

Algselt postitanud kasutaja Scooter poolt
                      Miks ma alati valimiste päeval täis olen?
                      Sest see pühapäeval (päev pärast laupäeva ), vaevalt sa ainus selle probleemiga oled.

Kommentaar

• fitti
                        Deep Thought
                        • Dec 2002
                        • 7942

Nii. Sada grammi ja hapukurk on valmis pandud. Siis pole muud, kui lips ette, kingad läikima ja ringkonnajärgsesse jaoskonda!

Valimised, tähtis päev.
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

• Anarhist
                          Meeskonnaliige
                          • Jul 2010
                          • 233

Sai ka hommikul valimas käidud. Hääl läks muidugi Iseseisvusparteile.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                            Bradolf Pitler
                            • Jan 2004
                            • 30425

Algselt postitanud kasutaja Anarhist poolt
                            Sai ka hommikul valimas käidud. Hääl läks muidugi Iseseisvusparteile.
                            Sama siin! Rahvuslik majandus Eestisse!

Kommentaar

• Saarlane
                              Super Moderator
                              • Mar 2005
                              • 8130

Kõik Valimisstuudio saated siit - http://etv.err.ee/arhiiv.php?otsing=valimisstuudio

Iseseisvuspartei, Kristlike Demokraatide ja Vene Erakonna kolmikhuumor sai alguse juba teises saates, soovitan.

Kommentaar

• Brick
                                -
                                • Aug 2008
                                • 3089

Reform paneb ära. Keskerakonnas on vist matusemeeleolu. Aint Ida-Virus ollakse esimesed.

Kommentaar

Töötlen...