Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rixxer Vaata postitust

Esimees: Valdo Randpere

Aseesimees: Reet Roos

Liikmed:
    Remo Holsmer
    Jüri Jaanson
    Kalle Jents
    Lauri Luik
    Mati Raidma
    Mailis Reps
    Aivar Riisalu
    Sven Sester
    Tore, siit saaks laheda reality saate. Nagu robinson vol 2 Parlamendi eri. Saadaks paariks nädalaks Taisse suhteid Phuketisse looma ja siis saaks plus/miinus voorus neid välja hääletada. Superfinaaliks on ülesanne, kus tuleb elevandiga pall vastaspoole väravasse ajada. Auhinnaks kuluhüvitiste piiri tõstmine pooleks aastaks 100% palgast.

edit:kust sa selle leidsid ja kas seal on ka teisi toredaid gruppe kirjas?

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
      Lauri Luik - järjekordne parteibroiler, kust krt küll sellised tulevad???
      20-aastase jõmpsikana oli juba Haapsalu Linnavolikogus.

Ametid: Elukutseline parteitöötaja.
      Partei: Reformierakond (olen juba juhatuse liige!).

Riigikogus esitet arupärimiste ja kirjalike küsimuste arv: 0!

Minu saavutus: Suutsin eelmisel aastal ära kulutada kogu Riigikogu kuluhüvitise. Ikkagi 82 000 krooni. See polnud kerge, aga sain hakkama!
      suursaavutus on tal tõesti võimas.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
        Tore, siit saaks laheda reality saate. Nagu robinson vol 2 Parlamendi eri. Saadaks paariks nädalaks Taisse suhteid Phuketisse looma ja siis saaks plus/miinus voorus neid välja hääletada. Superfinaaliks on ülesanne, kus tuleb elevandiga pall vastaspoole väravasse ajada. Auhinnaks kuluhüvitiste piiri tõstmine pooleks aastaks 100% palgast.

edit:kust sa selle leidsid ja kas seal on ka teisi toredaid gruppe kirjas?
        Reet Roos ja Lauri Luik võiksid kahekesi elektrit saada duši all.

Kommentaar

"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
            Lauri Luik - järjekordne parteibroiler, kust krt küll sellised tulevad???
            20-aastase jõmpsikana oli juba Haapsalu Linnavolikogus.
            Sellised tulevad Haapsalust. Mina tulen ka, aga see selleks.
            Ehe näide kuidas hääli püüda. Võiks õpikusse kirjutada.
            Kuna tegu Haapsalu poisiga, kes seal aktiivset reformierakonna asja aastaid ajanud, ning RE Haapsalus ajalooliselt popp (Lipstok, Sukles, Vilosius), siis onloomulikult hääletab Haapsalu inimene uue "oma jope" poolt. Mismoodi ta erakonna sisevalimistel nii kõrgele saab on natuke müstika, aga a) tegu on Grand Master of Ass Kissinguga(ta oli 2007 vist RE 18 nimi) b) tegelt b-varjanti ei ole. Või siis upitatakse ta mingite sisemiste mahinatsioonide toel nimekirjas piisavalt kõrgele. Seekord poleks ta vist häältega sisse saanud, aga asetus RE nimekirjas tagas järjekordsed 4 aastat muretut elu.

Siinkohal saab teha kaks järeldust. a)rahvas on loll, et keskpärase kuju riigikokku valib b) erakond on süüdimatu, et sellise keskpärasuse riigikokku laseb. aga eesmärk pühendab jällegi abinõu.
            Ühesõnaga, mis mind kogu selle teema juures kõige rohkem närvi ajab on see, et inimesed, kes pole elus sittagi teinud, saavutanud, ega paista silma erilise vaimse võimekusega laristavad süüdimatult rahva raha ning on pandud elu Eestis juhtima. Aga riigikogu ongi rahva peegelpilt, et siit saab siis omad järeldused teha. Ma ei tea, võibolla oslab ta tagadubades silma paista ja seal GMAK edasi ajada.
            Ning lisaks veel selle, et noorus pole alati rumalus. Mikser polnud ka kõige vanem ning elukogenum kui esmakordselt riigikokku sattus, aga juba KE olles oli näha, et tegu on targa inimesega.
            Ma kõsisin ühe tuttava käest, et miks ta LUige poolt hääletab. Vastus oli selline:"No siis kui midagi kunagi vaja on, siis ju hea tema käest küsida".

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
              BNS ütlebki, et
              Kõlvarti asemel saab esmaspäeval tööd alustanud riigikogu uue koosseisu liikmeks Põlva linnapea Tarmo Tamm, kes on andnud parlamenti minemiseks nõusoleku.
              jumal tänatud! kas Põlvas hakkab ka midagi uut sündima?

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                Mismoodi ta erakonna sisevalimistel nii kõrgele saab on natuke müstika, aga a) tegu on Grand Master of Ass Kissinguga(ta oli 2007 vist RE 18 nimi) b) tegelt b-varjanti ei ole. Või siis upitatakse ta mingite sisemiste mahinatsioonide toel nimekirjas piisavalt kõrgele. Seekord poleks ta vist häältega sisse saanud, aga asetus RE nimekirjas tagas järjekordsed 4 aastat muretut elu.
                Väike kirjeldus tema iseloomustusest isiklikul kodulehel:
                Aastal 1999 asutas Lauri sõpradega Haapsalus Reformierakonna noorteklubi. Järgmisel aastal, niipea kui sai täisealiseks, liitus Reformierakonnaga. Neli aastat hiljem sai temast Reformierakonna üle-eestilise noorteorganisatsiooni juht. Nüüdseks on ta erakonna juhatuse liige ja Haapsalu piirkonna esimees.

Kui sa selle bande eest piisavalt sebid ja kargad, siis küll kõrgema kategooria mehed ka preemiaks valijanimekirjas piisavalt kõrgele liigutavad. Arvestades seda, et tulevane peasekretär ka suht poisike, siis ühe andnud fänni juhatusse valimine ja piisavalt kõrgele valmisnimekirja polegi eriline üllatus.
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ei osanud mujale postitada.

Ühes naaberriigis on järgmine aasta presidendivalimised, tõotab tulla huvitav
                  Economisti artikkel

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                    Lang kultuuriminsitriks on klassikaline fak ju liigutus. Hädaldasite Jänese üle, here comes the langinator...
                    lol_bump.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Pigem Fak jeee liigutus. Tõotab rohket huumoritootmist, mida justiitsmini koht, mis on üks kuivikuimaid kohti, ei lubanud. Ja Langil on ehk tagatubades veidikenegi respekti, et seal mõned positiivsed sammud kultuuriministrina läbi viia. Noh, et märgi ikka maha saaks.
                      Sai.
                      Jasperil muidugi fenomenaalmälu sest mina jõudsin eika postituseni teemat läbi lapates, et leida vello postitust.

Kommentaar

Taagepera valemi kohaselt laguneb koalitsioon detsembris-jaanuaris. Elame-näeme.

PS! FU SCHLANG!
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Aga minu arvates on naljakas kuidas hetkel kaagutavad inimesed, et küll nüüd tehaks siin liiga. Samal ajal pole neist paljud ilmselt Sirpi kunagi käes hoidnudki. Just sel põhjusel ei võta mina sel teemal ka sõna - no ei ole Sirbi lugeja, seega pole ka arvamust asjast.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                            Aga minu arvates on naljakas kuidas hetkel kaagutavad inimesed, et küll nüüd tehaks siin liiga. Samal ajal pole neist paljud ilmselt Sirpi kunagi käes hoidnudki. Just sel põhjusel ei võta mina sel teemal ka sõna - no ei ole Sirbi lugeja, seega pole ka arvamust asjast.
                            Pekki, sa ei saa ikka üldse aru. Asi pole Sirbis ja kas keegi loeb Sirpi, vaid asjaajamismeetodis.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                              Pekki, sa ei saa ikka üldse aru. Asi pole Sirbis ja kas keegi loeb Sirpi, vaid asjaajamismeetodis.
                              Üks ütleb üht, teine teist, kuidas ma tean kes valetab?
                              Pealegi olen mina üks neist kes täielikku demokraatiat ei toeta. Mõni kord peab asju jõuga läbi suruma.. kuigi jah olgem ausad, nähes kuidas praegune valitsev pool seda seni on teinud, ma üldse ei välista, et inimesed on õige asja pärast tagajalgadele aetud.

Aga siiski tundub mulle kuidagi imelik hakata millegi üle hädaldama kui see minust kauge kaarega siiani mööda läinud on. Kui see mulle siiani korda pole läinud, miks siis järsku nüüd? Ok, tore kui inimesi miski uus paeluma on hakanud, kuid jääb vaid üle loota, et neile see ka veel aasta pärast korda läheb. Kardetavasti on tegemist aga tühipalja massipsühhoosi ja "valitsus maha" tüüpi vingumisega.

Igaks juhuks mainin, et ma pole RE valija, nad on alati tundunud minu jaoks liiga äärmuslikud. Veel vähem olen ma Langi fänn.
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                                Kardetavasti on tegemist aga tühipalja massipsühhoosi ja "valitsus maha" tüüpi vingumisega.
                                Arvestades, et sa pole ei asjast huvitatud ega asjasse süvenenud, jagad üsna julgelt sildistavaid hinnanguid... Muidugi võib alati ka kõige ja kõigi suhtes skeptik olla, aga sellest, kes valetab, saadki üldjuhul aru siis, kui teemaga põhjalikumalt vaevud tutvuma. Nagu juba öeldi, siis asi pole Sirbis, vaid selles, milline on Eesti poliitiku käitumiskultuur. Täna sõidetakse tankiga üle Sirbist, homme samamoodi mõnest suurettevõttest. Ja ülehomme võib-olla juba sinust endast. Sellest tuleb rääkida.

Üks soovitus veel - loe Hennostet. Lõpulõikudes ta natuke vastab sellele, mis sinus küsimusi tekitas.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X