Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ülikoolid-kõrgkoolid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Ma lähen juba õige pea TTÜ-sse ärinust tudeerima. Riigieelarvelisele kohale.
    Ainult natukene kahtlane, kas ühikasse enam kohta leidub .
    Viimasel ajal pärast kõigi majade valmimist pole ühikakohtadega vist eriti probleeme olnud. Tühju kohti peaks ikka tubades leiduma.

Kommentaar

Algselt postitas umbadapopp
      Vaatasin, et lõplik õigusesse sissesaamise ''hind'' oli madalam, kui algul. Ehk siis 93,666 RE kohale ja 74,333 REV kohale. Ise teises nimekirjas esimesel kohal, akadeemiline test ikka lahe asi See teine arv ei tundugi nii kõrge. ericbana, sa pidid tartusse õigust tulema, aga siis alguses jäid välja. Loobusid ja valisid midagi muud ?
      btw, vaatasin näoraamatus näod üle, oeh...Mitte, et see minu elus midagi muudaks :P

Ma panin paberid sisse nii Tartu kui Tallinna õppesse. Tartus olin ma lõpuks viimane, kes RE kohale sisse sai. Tallinnas samal ajal olin alles mingi 15-16 (8 tasuta). No ja siis järk-järgult hakkasid inimesed loobuma ja ma sain tasuta kohale ka Tallinnas. Kuna Tartusse minemine oli niiöelda back-up plaan, siis võtsin Tallinna koha meeleldi vastu ja hakkan siin sügisest õppima. Saanuks ma Tartusse oleksin tõenäoliselt esimesel võimalusel ennast üle kandnud nkn. Ei köida mind see Tartu väga. Pealegi Tallinnas mul nii hea tööots ka olemas, millest oleksin pidanud loobuma

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
        Viimasel ajal pärast kõigi majade valmimist pole ühikakohtadega vist eriti probleeme olnud. Tühju kohti peaks ikka tubades leiduma.
        Minu tutvusringkonnas on ikka suht tuuga olnud ühikakohtadega. Ühed suutsid endale boksi välja rääkida, teised on samas veel lageda taeva all.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
          Ma panin paberid sisse nii Tartu kui Tallinna õppesse. Tartus olin ma lõpuks viimane, kes RE kohale sisse sai. Tallinnas samal ajal olin alles mingi 15-16 (8 tasuta). No ja siis järk-järgult hakkasid inimesed loobuma ja ma sain tasuta kohale ka Tallinnas. Kuna Tartusse minemine oli niiöelda back-up plaan, siis võtsin Tallinna koha meeleldi vastu ja hakkan siin sügisest õppima. Saanuks ma Tartusse oleksin tõenäoliselt esimesel võimalusel ennast üle kandnud nkn. Ei köida mind see Tartu väga. Pealegi Tallinnas mul nii hea tööots ka olemas, millest oleksin pidanud loobuma
          kui küsida võib, missu RE tulemused olidki nendes ainetes? aja/ühis,inx,kir. või said sisse tänu tollele testile?

Kommentaar

ohsa türa ja tikutoos. see et eritingimustega vastuvõtt ajab tõesti niiii kõrge keskmisega eksaminandi nimekirjast välja on jahmatav.

e: saksa võis jh 96 olla, aga õiguses on tarvis inkat ju?! vnoh, tglt ma tahtsingi rohkem teada, et seal ju see ainetest ka, et mis siis ikka lõpuks luges janii

Kommentaar

Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
              ohsa türa ja tikutoos. see et eritingimustega vastuvõtt ajab tõesti niiii kõrge keskmisega eksaminandi nimekirjast välja on jahmatav.

e: saksa võis jh 96 olla, aga õiguses on tarvis inkat ju?! vnoh, tglt ma tahtsingi rohkem teada, et seal ju see ainetest ka, et mis siis ikka lõpuks luges janii

Mainiti tegelikult juba ära ka. Õiguses on vaja kirjandit, võõrkeelt (saksa, inka või prantsuse vist olid) ja ajalugu või ühiskonda. Mul oli saksa 96, kirjand 96 ja ajalugu 92. Alguses oli hirmutav küll, et sellistega välja jääda, aga eks seal oli selliseid, kes olid mitmele erialale pannud ja siis kukkus neid sealt ära. Lõpp hea, kõik hea

e: võõrkeele koha pealt pole tegelikult vahet, mille valid. Kuna mina tegin saksa keele eksami DSD kujul (riiklik keeleeksam), siis ei pidanud enam vajalikuks teha ka inkat. Eks seal ole see küsimus, et mis suunal keegi liikuda tahab. Mina tahan pigem Saksamaa suunda ja ilmselt lähen teen seal ka aastakese mõnes ülikoolis. Õiguses saab valida ka pmst selliste valikainete vahel nagu inglise/saksa õiguskeel. Kasulik oleks muidugi mõlemat decent tasemel osata.

Otseselt mingit ainetesti õiguses pole. Puhtalt ainult eksamid ja siis eritingimused (olümpiaadi võitjad jne). Akadeemilise testi üle 80p sooritanud saavad lihtsalt ükskõik mis erialale tasuta õppima

Kommentaar

Stanford Univ. online programm, kus saab läbida erinevaid kursusi tasuta. Lõpuks saab ka mingi tõendi. MIT pidi lähiajal sama asja tegema.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                  http://www.venture-class.org/
                  Stanford Univ. online programm, kus saab läbida erinevaid kursusi tasuta. Lõpuks saab ka mingi tõendi. MIT pidi lähiajal sama asja tegema.
                  See on küll hea uudis
                  EDIT: tuli meelde, et MIT'il on mitme aine kohta kõik loengud youtube'is üleval.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                    http://www.venture-class.org/
                    Seems cool .

Kommentaar

Kas keegi siit õpib või on õppinud Riigiteadusi?
                      Oleks huvitav teada millised kogemused teil selle erialaga on ja mis tulemused pidid olema, et sisse saada.
                      Endal mõlgub mõttes seda Tallinna ülikooli õppima minna.
                      Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                        Oleks huvitav teada millised kogemused teil selle erialaga on ja mis tulemused pidid olema, et sisse saada.
                        Huvitav õppida, kuid vist reaalselt on kasulikum õppida ükskõik, mida muud. Vb kui sotsioloogia välja arvata. Sissesaamiseks eriline geenius olema ei pea.

Kommentaar

Kui kuskil partei noortekogus möllad ja mõni nõuniku ametikoht on tutvuste kaudu soolas, siis on okei eriala, aga muidu jääb suht huvihariduseks.

Kommentaar

Pigem mine õpi TTÜ-s avalikku haldust või Tartu Ülikoolis riigiteadusi. Muidu nõus nii elevandi kui kasepatsiga.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Pigem õpi matemaatikat ja füüsikat ning mine TTÜsse inseneriks. Insenerialadel on häid inimesi vähe ning tööjõupuudus päris suur. Mõistlik töökoht ja palk pärast kooli lõpetamist üldjuhul garanteeritud.

Kommentaar

Sellist jama küll väldi. Tõsiselt!

Kommentaar

Working...
                                X