Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ülikoolid-kõrgkoolid
Collapse
X
-
Algselt postitas umbadapoppVaatasin, et lõplik õigusesse sissesaamise ''hind'' oli madalam, kui algul. Ehk siis 93,666 RE kohale ja 74,333 REV kohale. Ise teises nimekirjas esimesel kohal, akadeemiline test ikka lahe asiSee teine arv ei tundugi nii kõrge. ericbana, sa pidid tartusse õigust tulema, aga siis alguses jäid välja. Loobusid ja valisid midagi muud ?
btw, vaatasin näoraamatus näod üle, oeh...Mitte, et see minu elus midagi muudaks :P
Ma panin paberid sisse nii Tartu kui Tallinna õppesse. Tartus olin ma lõpuks viimane, kes RE kohale sisse sai. Tallinnas samal ajal olin alles mingi 15-16 (8 tasuta). No ja siis järk-järgult hakkasid inimesed loobuma ja ma sain tasuta kohale ka Tallinnas. Kuna Tartusse minemine oli niiöelda back-up plaan, siis võtsin Tallinna koha meeleldi vastu ja hakkan siin sügisest õppima. Saanuks ma Tartusse oleksin tõenäoliselt esimesel võimalusel ennast üle kandnud nkn. Ei köida mind see Tartu väga.Pealegi Tallinnas mul nii hea tööots ka olemas, millest oleksin pidanud loobuma
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustViimasel ajal pärast kõigi majade valmimist pole ühikakohtadega vist eriti probleeme olnud. Tühju kohti peaks ikka tubades leiduma.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMa panin paberid sisse nii Tartu kui Tallinna õppesse. Tartus olin ma lõpuks viimane, kes RE kohale sisse sai. Tallinnas samal ajal olin alles mingi 15-16 (8 tasuta). No ja siis järk-järgult hakkasid inimesed loobuma ja ma sain tasuta kohale ka Tallinnas. Kuna Tartusse minemine oli niiöelda back-up plaan, siis võtsin Tallinna koha meeleldi vastu ja hakkan siin sügisest õppima. Saanuks ma Tartusse oleksin tõenäoliselt esimesel võimalusel ennast üle kandnud nkn. Ei köida mind see Tartu väga.Pealegi Tallinnas mul nii hea tööots ka olemas, millest oleksin pidanud loobuma
Kommentaar
-
ohsa türa ja tikutoos. see et eritingimustega vastuvõtt ajab tõesti niiii kõrge keskmisega eksaminandi nimekirjast välja on jahmatav.
e: saksa võis jh 96 olla, aga õiguses on tarvis inkat ju?! vnoh, tglt ma tahtsingi rohkem teada, et seal ju see ainetest ka, et mis siis ikka lõpuks luges janii
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustohsa türa ja tikutoos. see et eritingimustega vastuvõtt ajab tõesti niiii kõrge keskmisega eksaminandi nimekirjast välja on jahmatav.
e: saksa võis jh 96 olla, aga õiguses on tarvis inkat ju?! vnoh, tglt ma tahtsingi rohkem teada, et seal ju see ainetest ka, et mis siis ikka lõpuks luges janii
Mainiti tegelikult juba ära ka. Õiguses on vaja kirjandit, võõrkeelt (saksa, inka või prantsuse vist olid) ja ajalugu või ühiskonda. Mul oli saksa 96, kirjand 96 ja ajalugu 92. Alguses oli hirmutav küll, et sellistega välja jääda, aga eks seal oli selliseid, kes olid mitmele erialale pannud ja siis kukkus neid sealt ära. Lõpp hea, kõik hea
e: võõrkeele koha pealt pole tegelikult vahet, mille valid. Kuna mina tegin saksa keele eksami DSD kujul (riiklik keeleeksam), siis ei pidanud enam vajalikuks teha ka inkat. Eks seal ole see küsimus, et mis suunal keegi liikuda tahab. Mina tahan pigem Saksamaa suunda ja ilmselt lähen teen seal ka aastakese mõnes ülikoolis. Õiguses saab valida ka pmst selliste valikainete vahel nagu inglise/saksa õiguskeel. Kasulik oleks muidugi mõlemat decent tasemel osata.
Otseselt mingit ainetesti õiguses pole. Puhtalt ainult eksamid ja siis eritingimused (olümpiaadi võitjad jne). Akadeemilise testi üle 80p sooritanud saavad lihtsalt ükskõik mis erialale tasuta õppima
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitusthttp://www.venture-class.org/
Stanford Univ. online programm, kus saab läbida erinevaid kursusi tasuta. Lõpuks saab ka mingi tõendi. MIT pidi lähiajal sama asja tegema.
EDIT: tuli meelde, et MIT'il on mitme aine kohta kõik loengud youtube'is üleval.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitusthttp://www.venture-class.org/
Stanford Univ. online programm, kus saab läbida erinevaid kursusi tasuta. Lõpuks saab ka mingi tõendi. MIT pidi lähiajal sama asja tegema..
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustKas keegi siit õpib või on õppinud Riigiteadusi?
Oleks huvitav teada millised kogemused teil selle erialaga on ja mis tulemused pidid olema, et sisse saada.
Endal mõlgub mõttes seda Tallinna ülikooli õppima minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustKas keegi siit õpib või on õppinud Riigiteadusi?
Oleks huvitav teada millised kogemused teil selle erialaga on ja mis tulemused pidid olema, et sisse saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustEndal mõlgub mõttes seda Tallinna ülikooli õppima minna.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar