Algselt postitas krissucool
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ülikoolid-kõrgkoolid
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustÄkki oskab keegi öelda, kui palju väljaspool 140 võis eelmine aasta TÜ arstis olla, et lõpuks ikkagi õppima saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kutt Vaata postitustThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Ise läksin pärast keskkooli 11 kuuks sõjaväkke aga enne suutsin TÜs keemiasse sisse astuda. Sõjaväest tulin tagasi, töötasin ehitusel terve suvi Rootsis, sain meeletut pappi ja kolme kuu pärast jätsin pooleli keemia õpingud. Ma ei kujuta ette, mingi 80 % inimestest läheb kindlasti ülikooli "ülikooli maine" tõttu, teadmata mida ja miks õppida. Mõnele hakkab meeldima õpitav aine, mõni loobub ja kujutan ette, et suur osa vegeteerib ülejäänud elu tehes midagi, mis üldse rõõmu ei paku.
Ise lähen nüüd uut eriala õppima ja kui ka siis mul silmad ei sära õppides, siis lähen Rootsi ehitusele tagasi ja vähemalt säravad silmad palgapäeval.
Ühesõnaga ärge kiirustage valiku tegemisega, tehke tööd, kel võimalik elage vanemate kulul, kel pole võimalik minge sõjaväkke või Aussi bagpackeriks. Ja kui kolmekümneselt ka ei tea, mida tahaks ülikoolis õppida, siis võib alati neljakümneselt minna. Mina olen igatahes suht vihane, et ma ühe semestri keemia peale raiskasin , mida ma läksin õppima "maine" pärast
Kommentaar
-
no keemiast on suht oodata ka, et üsna kuiv asi, kui just väga suur huvi pole.
Arstiteaduse puhul võid umbes nii arvestada, et 87p võiks olla vähemalt igaks juhuks. Spekuleeritakse, et tase ei tõuse see aasta, vaid hoopis langeb, nii et võid ka vähemaga sees olla. See, mitmes sa praegu oled, ei tähenda suht sittagi, sest paljud regavad viimasel hetkel ja paljud lähevad nimekirjast ära. Kui pole kindel, et sisse saad, siis oma ka varuvariante ja kaalu ka kindlasti mingi eksami uuesti sooritamist. Eriala ise on väga põnev.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kutt Vaata postitustIse läksin pärast keskkooli 11 kuuks sõjaväkke aga enne suutsin TÜs keemiasse sisse astuda. Sõjaväest tulin tagasi, töötasin ehitusel terve suvi Rootsis, sain meeletut pappi ja kolme kuu pärast jätsin pooleli keemia õpingud. Ma ei kujuta ette, mingi 80 % inimestest läheb kindlasti ülikooli "ülikooli maine" tõttu, teadmata mida ja miks õppida. Mõnele hakkab meeldima õpitav aine, mõni loobub ja kujutan ette, et suur osa vegeteerib ülejäänud elu tehes midagi, mis üldse rõõmu ei paku.
Ise lähen nüüd uut eriala õppima ja kui ka siis mul silmad ei sära õppides, siis lähen Rootsi ehitusele tagasi ja vähemalt säravad silmad palgapäeval.
Ühesõnaga ärge kiirustage valiku tegemisega, tehke tööd, kel võimalik elage vanemate kulul, kel pole võimalik minge sõjaväkke või Aussi bagpackeriks. Ja kui kolmekümneselt ka ei tea, mida tahaks ülikoolis õppida, siis võib alati neljakümneselt minna. Mina olen igatahes suht vihane, et ma ühe semestri keemia peale raiskasin , mida ma läksin õppima "maine" pärast
Ühesõnaga, ülikool ei ole ainult "maine" ning palgapäeval säravad silmad ei ole ka kantslist alati maha öeldud. Elu on pisut keerulisem, et seda ühe kogemuse pealt õpetada. Mitte, et ma nüüd seda ise tahaks teha."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Ctulu Vaata postitustno keemiast on suht oodata ka, et üsna kuiv asi, kui just väga suur huvi pole.
Arstiteaduse puhul võid umbes nii arvestada, et 87p võiks olla vähemalt igaks juhuks. Spekuleeritakse, et tase ei tõuse see aasta, vaid hoopis langeb, nii et võid ka vähemaga sees olla. See, mitmes sa praegu oled, ei tähenda suht sittagi, sest paljud regavad viimasel hetkel ja paljud lähevad nimekirjast ära. Kui pole kindel, et sisse saad, siis oma ka varuvariante ja kaalu ka kindlasti mingi eksami uuesti sooritamist. Eriala ise on väga põnev.
Kommentaar
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustEndal sisseastumise probleeme ei ole, ootamas on arsti teine kursus. Huvi tundsin tüdruku pärast. Mäletan, et eelmine aasta olin üle 130 veits ja lõpuks tõusin 100 peale. Mingi paarkend kohta peaks siis ikka tõusma. Küsimuse esitasin sellepärast, et äkki keegi teab täpsemalt. Aga tänud!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raiko Vaata postitustTegin kindlaks, et TÜ mind ikka tahab st akadeemiline test 93 punkti.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSain siis Avaliku halduse vestlusel 20/20-st ja kindlalt tasuta kohal sees.
Järgmine aasta siis TTÜ-s.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar