Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ülikoolid-kõrgkoolid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tänud.
    Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Kuidas see süsteem toimib? Kas selles nimekirjas on juba need, kes kindlalt õppima tulevad? Oskab keegi öelda?

Kommentaar

minu arust nimekirjad on pidevas muutumises, kuni viimase hetkeni suht, mis on üsna sitt süsteem

Kommentaar

Algselt postitas tomm Vaata postitust
          https://www.sais.ee/avalik/et/PGNMI/..._13_11640.html

Kuidas see süsteem toimib? Kas selles nimekirjas on juba need, kes kindlalt õppima tulevad? Oskab keegi öelda?
          Need on inimesed, kes praeguse seisuga on vastuvõetavad või oma õppimatulemist kinnitanud. Pane tähele, et seal on ka need inimesed, kes on kahele erialale sisse saanud ja siis neist ühe kinnitanud (näiteks kui saad sisse nii arsti kui hambaarsti ja kinnitad hambaarsti, siis sinu nimi jääb 20. juulini ikka ka arsti nimekirja). Aga kaks korda ei saa ühte eriala kinnitada - näiteks kui kinnitad arsti ja siis otsustad kinnitada hoopis hambaarsti, siis kustub su nimi arsti nimekirjast ära ning seda sa enam õppima minna ei saa.

Süsteem on pisut küll keeruline, aga sellega peab lihtsalt leppima. Loodan, et said nüüd asjad pisut selgemaks.
          Newton Heath 1878

Kommentaar

Tartus on siis üks fotograaf ka veel juures - TU Reaalainete õpetaja suund RE, siit ma tulen.
            Barcelona.

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
              Need on inimesed, kes praeguse seisuga on vastuvõetavad või oma õppimatulemist kinnitanud. Pane tähele, et seal on ka need inimesed, kes on kahele erialale sisse saanud ja siis neist ühe kinnitanud (näiteks kui saad sisse nii arsti kui hambaarsti ja kinnitad hambaarsti, siis sinu nimi jääb 20. juulini ikka ka arsti nimekirja). Aga kaks korda ei saa ühte eriala kinnitada - näiteks kui kinnitad arsti ja siis otsustad kinnitada hoopis hambaarsti, siis kustub su nimi arsti nimekirjast ära ning seda sa enam õppima minna ei saa.
              Süsteem on pisut küll keeruline, aga sellega peab lihtsalt leppima. Loodan, et said nüüd asjad pisut selgemaks.
              Tegid asja väga arusaadavaks, tänan!

Kommentaar

Sain täna lõplikult esimese kursuse läbitud ja kuradi hea tunne on.

Kommentaar

Ülikool on ikka tore, 3 päeva enne uue aast algust(samas täna oli juba aktus), leiab mõni õppejõud alles aega meie tulemused üles panna. Vähemalt nüüd on kõik EAP-d käes. Tunne hea ja siis vaatad tunniplaani ja üks aine on lisatud, mis kattub täpselt nii,et sinu valitud vabaaine ei sobi nüüd ühelegi päevale. Hea!

Kommentaar

oehoehoeh, UCASi tähtaeg mulle täna - Šotimaa ja meditsiin. Konkurents on hull ja üleüldiselt meditsiini erialale võetakse umbes 17% ainult välismaalt tulnuid, aga ega enne teada ei saa, kui proovinud ei ole. Personal statement mingil kolmandal ülevaatamisel praegu, reference olevat kuldne olnud, vajalikud kliinilise võimekuse testid suhteliselt kõvadele tulemustele tehtud ja predicted grade ka üsna kõrge, aga ikka on närvipinge nii hull. asdasfharfwiegabdgkuwhr

Kommentaar

Mis asi on predicted grade ja kuidas seda arvutatakse/leitakse? Esimene aste või magister?
                      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
                        Mis asi on predicted grade ja kuidas seda arvutatakse/leitakse? Esimene aste või magister?
                        Esimene aste. Ja mina pidin oma predicted grade'i arutama koos õpetajatega ja siis välja pakkuma umbes tulemuse, mis ma oma praegu õpitavate ainete eest saada võiks.

Kommentaar

Ehk siis gümnaasiumi lõpuhinde alusel või Eestis lõpetad ühe ära ja siis sinna?
                          Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
                            Ehk siis gümnaasiumi lõpuhinde alusel või Eestis lõpetad ühe ära ja siis sinna?
                            Eestis lõpetan keskkooli ära ja siis sinna, kui võimalik. Kuna aga kandideerimise tähtaeg oli juba käes ja mul Eestis kool veel läbi pole, siis oli vaja sinna sisestada minu eeldatavad lõputulemused.

Kommentaar

Algselt postitas präänik Vaata postitust
                              oehoehoeh, UCASi tähtaeg mulle täna - Šotimaa ja meditsiin. Konkurents on hull ja üleüldiselt meditsiini erialale võetakse umbes 17% ainult välismaalt tulnuid, aga ega enne teada ei saa, kui proovinud ei ole. Personal statement mingil kolmandal ülevaatamisel praegu, reference olevat kuldne olnud, vajalikud kliinilise võimekuse testid suhteliselt kõvadele tulemustele tehtud ja predicted grade ka üsna kõrge, aga ikka on närvipinge nii hull. asdasfharfwiegabdgkuwhr
                              Dundee ülikooli proovid või?

Kommentaar

Kaevaks teema välja väikese küsimusega. Nimelt mu ühel tuttaval on mure. Ise ei oska teda aidata. Neiu õpib Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas ning õppekavasse kuulub mh ka uurimistööde kirjutamine. Ühele uurimustööle olevat igatahes ilgelt nõme juhendaja sattunud, tema poolt antud tähtajad on rõõmsalt üle lastud ja õppejõud enam meilidele ega millegile ei vasta.

Hindamisele pääsemise tingimustes on selline lause kirjas : "Töö juhendajal on õigus jooksvalt kontrollida uurimustöö valmimist. Juhendaja poolt antud tähtaegadeks töö (töö osade) esitamata jätmisel on juhendajal õigus keelduda üliõpilase juhendamisest."

Kas juhendamisest keeldumise puhul ei võeta ka uurimistööd kaitsmisele? Või kui ikka korralik töö esitatakse, siis võetakse ka kaitsmisele ning alandatakse vaid hinnet (kuna hinde kujunemisel võetakse arvesse ka mh juhendaja arvamust).

Kommentaar

Working...
                                X