EFL Cup 30.10 21.45
Leicester - Southampton DNB @3
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
hästi pandud, isegi kui ei võidaAlgselt postitas Calva Vaata postitustMõlemad homme finaalis, ehk tekib ka võimalus inplays betid ära kindlustada
Leave a comment:
-
Algselt postitas Calva Vaata postitustMa pikalt ei kirjuta aga kel huvi siis Nishikori võidab ATP VIENNA Coolbetis @8.6!!!Mõlemad homme finaalis, ehk tekib ka võimalus inplays betid ära kindlustadaAlgselt postitas Calva Vaata postitustJa Sloane Stephens WTA Tour Championships @6 samuti Coolbet
Leave a comment:
-
Panuste sisestamine alates kella 10-st jah.Algselt postitas cabron Vaata postitustKorea matšid algavad kl 10 ju. Või panust ei tohi enne 10t teha, on reegel?
Leave a comment:
-
Korea matšid algavad kl 10 ju. Või panust ei tohi enne 10t teha, on reegel?
Leave a comment:
-
Ei läinud.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitusttvaataja, kas su esports combo läks täppi?
Leave a comment:
-
Tänud!
Siin see lõpp kisub põnevaks jah
Btw, unustasin selle lisada siia.
Adler Mannheim @1.75 including OT.Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust19:30 Brest Challenger
Berankis - Munar
Berankis@1.57(Bet365)
+
20:30 DEL hockey
Nurnburg Ice Tigers vs Adler Mannheim
Adler Mannheim @1.75(Bet365)
= kombosse 2.75
20 ühikut
Leave a comment:
-
22.00 tohib sündmus alata, hiljem mitte ja loogiliselt ei saa ka pärast panustada.Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustConnor ei vedanud õnneks alt.
Telekavaataja, kuidas see liigaformaat lukku läheb? Lõpuajaks on märgitud 22:00, kas see tähendab, et selleks ajaks peavad nagu panused tehtud olema ja sellest hilisemale ajale ei tohi panuseid teha? A'la et 22:30 mängule enam panustada ei või ja kuidas nendega on, mis lõpevad pärast seda kellaaega? thx in advance.
Olen muidu õhtul hokil ja ehk jõuab enne magamaminekut ka kokku lüüa. Suure tõenäosusega peab hakkama Tondirabas midagi improviseerima
.
Leave a comment:
-
Connor ei vedanud õnneks alt.
Telekavaataja, kuidas see liigaformaat lukku läheb? Lõpuajaks on märgitud 22:00, kas see tähendab, et selleks ajaks peavad nagu panused tehtud olema ja sellest hilisemale ajale ei tohi panuseid teha? A'la et 22:30 mängule enam panustada ei või ja kuidas nendega on, mis lõpevad pärast seda kellaaega? thx in advance.
Leave a comment:
-
Tõenäoliselt see:
Algselt postitas Redman Vaata postitust16:00
Crotone - Fiorentina
Fiorentina @1.79
18:30
B. Monchengladbach - Bayern Munich
B. Monchengladbach +2@1.46
19:00
Udinese - Palermo
BTTS yes @1.88
22:00
Paris SG - Lyon
Lyon +2 @1.36
Kombo Unibetis @6.68
Ühikuid 291,9Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Redman saab lisa boonusraha kvartalivõidu eest. Ma olen sõnatu. Lõpptulemus on ebareaalne.
Lõppjärjestus:
1. Redman (167 EUR + 50 EUR Coolbeti boonusraha)
2. ChelseaFC (100 EUR + 25 EUR Coolbeti boonusraha)
3. -RoMaRiO- (66 EUR + 10 EUR Coolbeti boonusraha)
4. Sonderfern
5. Tauri. T
6. janiion
7. mazz
8. okis
9. j6u1uv4n4
10. Busby
11. giga204
12. Kaurr
13. Zigmaister
14. QRKood
15. telekavaataja
16. football2u
17. rohukas7
18. Mõmmik
19. EgoTrip
20. Lauriisimo
21. Meintz
22. karl54
23. Svenniid
24. underdoggie
25. saxzz
26. tarretis
Redman, ChelseaFC- palun öelge, kas osalete järgmises, oskan rahakannetel arvestada. -RoMaRiO-, minu kontol on praegu sinu 38 EUR. Osalemine kahes ülejäänud turnas on 24 EUR. Palju ma kannan sulle? Võid privas ka vastata.
Pikemad kokkuvõtted, Coolbeti kaartide värgid, rahakanded ja muu toimub homme. Head ööd, oli super turniir.
Leave a comment:
-
Vaatasin, et Lauril läks siin SBT ilus kombo pihta, aga kuna ma olen ka väga uus mängija ja varasemaid hooaegu pole niimoodi jälginud, siis mis on kõige suurem panus/kombo, mis on pihta läinud?
Leave a comment:
-
Selline rumalapoole kyss ka veel, et kas play-offis resetitakse punktid või jätkub ikka nendega, millega esimesest voorust edasi pääseti?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: