Kasutajad, kes on proovinud oma blogi panustamise alateemas:
telekavaataja, Romario, Amos, dirty sanchez, jazzjansa, Moneymaker, Baller, football2u, LaRaBla, JohnnyRicca, karl54, 2mSööt3mMööda, Navas, Henry14, omav2rav, Nasfal, Dinero, marko71, janiion
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Kas Sviesa koef tõesti kahe tunniga langes niivõrd jõhkralt?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKäsipall, Balti Liiga
16:00 Celtnieks Riga (Lat) - Granitas Kaunas (Ltu)
Granitas @3.4 (Coolbet)
10 ühikut
17:00 Dobeles Tenax (Lat) - Sviesa (Ltu)
Sviesa @3.4 (Coolbet)
10 ühikut
Leave a comment:
-
Sinu 2. kvartali panused on läbi, saad panustada sündmustele, mis algavad varasemalt 03.02 00:00.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSaxzz kütab ees nii hullu, et muudab asja heas mõttes ebahuvitavaks. Laup ja Pühap peab korralikult riskima hakkama.
Leave a comment:
-
Saxzz kütab ees nii hullu, et muudab asja heas mõttes ebahuvitavaks. Laup ja Pühap peab korralikult riskima hakkama.
Leave a comment:
-
Alexandrova täna Kalinskaya vastu essa seti kiires lõppmängus 1:4 maas. Võitis aeti ja teises setis 6:0. Päris hea trend.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustFett juhtis esimese seti kiires lõppmängus 6:2, ei suutnud viite setpalli convertida, kaotas seti, ning kaotas teise seti 0:6

Endal läks see matš hästi kuna 6:2 pealt oli seti võidu cashout üle 95%, ning teises setis panin under 7.5 peale. SBT on aga kahjuks läbi. Edu kõigile!
Leave a comment:
-
Jep, miinus jäi ette panemata.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustValmiera sai paki, mul peaks 50 ühikut alles olema
Leave a comment:
-
võib combo võidust suu puhtaks pühkida, viimasel ajal on eriti arenenud mu oskus valida kossutiime, kes mängu juhtides lasevad vastastel teha 19:1 sprindi (Kouvot Kouvola mäng). Edu kõikidele teistel SBTlastele!
Leave a comment:
-
minu 16:59 sisestatud panus, kopeerisin selle viimasel hetkel Oddsportali slipi pealt - iga matši kohta eraldi näitab vist bookiede keskmist ja siis allpool näitab 3 parima koefiga bookiet.
Et kui peaks joppama ja see panus võitma, siis võiks õiglane combo koef olla 3.51
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustWTA St. Peterburg 12:45
Fett vs Alexandrova
Fett@5 20 ühikut bet365, Fett+5.5 geimi@1,88 marathonbet 80 ühikut
saab SBT kaelast ära
Fett juhtis esimese seti kiires lõppmängus 6:2, ei suutnud viite setpalli convertida, kaotas seti, ning kaotas teise seti 0:6

Endal läks see matš hästi kuna 6:2 pealt oli seti võidu cashout üle 95%, ning teises setis panin under 7.5 peale. SBT on aga kahjuks läbi. Edu kõigile!
Leave a comment:
-
-
Õige mees ju juhendit ei loe.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAh on jah see reegel ehk GG mu SBT seekord. Oli ilus turniir. Tra ma sellise reegli kahesilmavahele jätsin.
Leave a comment:
-
Vead parandan järgmise tabeliga.
Nasfal - 4 kvartalit on kokku, igas kvartalis on max 12 panust.
Leave a comment:
-
Mul oli Doria võidu peale ka kümps pandud.
Ja Nasfal, sa saad kolmapäeval edasi kütma hakata.Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustSerie A 19:00 Samdporia - Udinese
Sampdoria @1,95 (12Bet)
10 ühikut
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: