Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei saa aru artiklis vinguvatest asjapulkadest: nende jaoks LIIGA kapitalism juba? Et kui oleks paar milli võtnud, siis oleks talutav? 21 sajandil on kommunistlik mõtteviis järjest enam hakanud tagasi hiilima
Ok, seekord jääb ka ära. Ühesõnaga, kui keegi kunagi tahab ise panustamise rahvaga midagi orgunnida või tahab minuga linnas õlle teha ja midagi arutada, andke teada.
Kasutan raha liigutamiseks bookiedesse skrill kontot. Nad pakuvad ka nö. skrill pangakaarti. Saan aru, et sellega saab raha Eesti sularahaautomaatidest välja võtta. Minu küsimus on, et kas ka sularaha sissemakset saab teha läbi automaadi? Kellegil on kogemusi? Internetist selle kohta infot ei leidnud.
kihlveopettuse-kahtlusi põhjanaabrite juurest: Krista Pärmakoski pääses suusaliidu kirjaliku hoiatusega, kui Soome karika sprindietapil eelsõidus ootamatult liidrikohal jala sirgeks lasi ja 3. langes
"Keha oli sedavõrd väsinud, et oli mu meelest aus, et ei võta siit edasipääsukohta ja lasen teistel võistelda"
Ei taha lõbu ära rikkuda, aga kui samu bette teha kontorites, siis oleks vaja alustada vaid 1.7 sendiga, et 1.91 koefiga liinide pealt 17 järjest võiduga 1000 endale tasku panna. Eurobookides 1.85ste liinidega peaks küll 3 sendiga alustama.
25 korda jutti võitmisel on väljamakse 150k-180k vahel. Ja mängude valik on ka kindlasti kordades suurem
why not both? (s.o. kontorites panustada + Coversis submittides)
Start your streak by making a pick in any of the available leagues for your chance to win serious cash including the $100,000 grand prize.
Ise sihin mütsi, aga eile sai 4-võiduline streak lõpu. Alustame uuestirühkimist. Ega tükki küljest ei võta.
[ATTACH=CONFIG]6108[/ATTACH]
Ei taha lõbu ära rikkuda, aga kui samu bette teha kontorites, siis oleks vaja alustada vaid 1.7 sendiga, et 1.91 koefiga liinide pealt 17 järjest võiduga 1000 endale tasku panna. Eurobookides 1.85ste liinidega peaks küll 3 sendiga alustama.
25 korda jutti võitmisel on väljamakse 150k-180k vahel. Ja mängude valik on ka kindlasti kordades suurem
Leave a comment: