Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    ITF Templeton
    Podoroska vs Zhuk

WTA Tashkent
    Potapova vs Jakupovic
    Barthel vs Lapko

Zhuk+Potapova+Lapko@4,29 1xbet 29 ühikut

Zhuk mängib täna. Ülejäänud homme hommikul. Lapko kindlasti kaotab. Allah ole armuline!

Loomulikult rändom Zhuk feilib. Kui Potapova, Lapko ja Gasparyan kõik homme võidavad, siis ma hakkan nutma!

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Ma ei ole Muguruza peale panustades umbes viimased 2 aastat võitnud

ehk siis polnud just kõige parem idee.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Aga Eestis ikka leidub neid, kes reaalselt enne hooaega juba arvestatavad panused hooaja üldvõitjale ja rahad kinni panevad või eriti mitte?
    Outright ei ole populaarne market. Eriti spordialadele, mis ei ole jalgpall. Mina eriti ei vaevuks neid asju pakkuma.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Jah, ma requestiks Coolbetilt "Cramo ei võida seda liigat".
    Aga Eestis ikka leidub neid, kes reaalselt enne hooaega juba arvestatavad panused hooaja üldvõitjale ja rahad kinni panevad või eriti mitte?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Jah, ma requestiks Coolbetilt "Cramo ei võida seda liigat".

Leave a comment:

• xerikx
    replied
    Avamänguks koefid hetkel 1.01/25. Ventspils eelmise aasta Läti meister, aga koefi järgi oleks tegu nagu Audentese noortesatsiga kes 40+ paki peaks saama. Ma ei ole kursis Ventspilsi hooajaeelsete uudistega, aga sellist koefi peab proovima

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Mis siinsed inimesed arvavad, et kas Kalev Cramo võib reaalselt olla siin hooaja alguses teenimiskoht? Ma arvan, et siin välismaa kontorites võib leida väga häid koefe seoses Cramo alahindamisega.
    Hetkel tundub hoopis, et näiteks coolbet massiivselt ülehindab Cramot, eriti arvestades, et võitja selgitatakse final fouriga.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    kui rääkida Cramost, siis ehteestlaslikult arvas Kangur järgmist: "Oleme ausad, nende mängude pealt ei tasu midagi ennustada ja midagi hõisata. Vaatame, kuidas hooaeg läheb. Pudrumägesid ei hakka kokku lubama," sõnas Kangur Kalevi hooaja esitlusel Delfi TV-le.

koosseis ei tundu halb, aga kui VTB kontekstis rääkida ja vaadata kasvõi kalendrit, siis ei oleks üllatav kui see vanker kohe alguses allamäge hakkaks veerema ja play-off taas unistuseks jääks. ja eks ta kindlasti tõenäolisem ka oleks.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma arvan, et Eesti-Läti liiga võib hooaja alguses hea teenimiskoht olla. Aga samas ei midagi uut...
    Kui üritad nädal enne hooaega endale korraliku andmebaasi klubides toimuvast koostada, aga liiga koduleht näeb ilmavalgust kaks päeva enne hooaega ning sedagi poolikute rosteritega. Rääkimata sellest, et vähemalt kolmandiku klubide infoedastus on ka hindele mitterahuldav. Täielik amatöörlus.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mis siinsed inimesed arvavad, et kas Kalev Cramo võib reaalselt olla siin hooaja alguses teenimiskoht? Ma arvan, et siin välismaa kontorites võib leida väga häid koefe seoses Cramo alahindamisega.
    Ma arvan, et Eesti-Läti liiga võib hooaja alguses hea teenimiskoht olla. Aga samas ei midagi uut...

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Mis teema selle Cramoga on?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    paistab, et telekavaataja ei peagi poolfinaalis panustama
    Eino sul üksi ka põnev ju.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Halep võiks au pärast lõpuni mängida

Leave a comment:

• j6u1uv4n4