Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Ma olen siiski kergelt loll, võidad ka 6-2, 7-5 ja 7-6 puhul oluliselt rohkem kui lihtsalt setivõidule panustades. Samas tundub ikkagi selline väga risky panus, sest olgem ausad, 6-3 ja 6-4 on 2 kõige tõenäolisemat esimese seti tulemust ning Stephensi võit oleks katastroof.
-
Kontaveiti võit ei tähenda ilmtingimata, et ta esimese seti võidab. Üldiselt see tundub sul jube sitt mõte, vist ainult 6-0 ja 6-1ga teeniksid rohkem kui lihtsalt Anetti setivõidule panustades? Ja 6-0 ning 6-1 esimestes setides on üsna harvad tulemused, pigem tulevad teises setis sisse, kui üks mängija on juba alla andnud. Ehk selle panuse riski ja võimalike tulemuste suhe pole minu meelest paigas.
Leave a comment:
-
Tennise-eksperdid. Kui tõenäoline täna reaalselt Kontaveidi võit Stephensi üle on? Stephens ei tundu eriline liivaväljakute kuninganna olema ning Kontaveit mängib hetkel oma parimat tennist. Lisaks on Stephensil vastas olnud natuke kergemast puust konkurendid ning Anett kaotanud oma mänge vaid turniiride võitjatele.
Põhjus miks ma küsin on selles:
Kui lükata iga tulemuse peale kindel ühikute summa, siis Kontaveidi setivõidu halvimal juhul saab raha tagasi. Kõige halvem on muidugi kui Stephens peaks seti võitma, siis on kogu panus mööda.
Leave a comment:
-
Jalgpall on valgusaastatega populaarseim. Suured ja tuntud turniirid/liigad. Ei midagi üllatavat.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustHuvipärast küsiks, mis on Eestlaste populaarseim/mad ennustusvaldkonnad? Cl ja Premier league või Eesti liigad?
Leave a comment:
-
Huvipärast küsiks, mis on Eestlaste populaarseim/mad ennustusvaldkonnad? Cl ja Premier league või Eesti liigad?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustaktiivsus oli suht madal. Vist jäin plussi, aga see nii marginaalne summa.
Leave a comment:
-
aktiivsus oli suht madal. Vist jäin plussi, aga see nii marginaalne summa.Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitustVahepeal on kiire olnud (reisil) ja pole jõudnud küsida, et kuidas selle SBT koefidega läks. Kas betsafe jäi plussi ning on lootust veel sarnaseid asju teha või said vastu päid?
Leave a comment:
-
Vahepeal on kiire olnud (reisil) ja pole jõudnud küsida, et kuidas selle SBT koefidega läks. Kas betsafe jäi plussi ning on lootust veel sarnaseid asju teha või said vastu päid?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustÄrge siis enda paarile panustage. Ja panin, et üle 10 euro väga panustada ei saa. Tegelikult on see veidi isetegemine ja Betsafes keegi pai mulle selle eest ei tee.
Aga panustada saab SIIN!
Leave a comment:
-
Seekord siis väga tahtjaid pole nagu aru saan. Pole hullu. Next time.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust1. juunil SBT kokkutulek
Kui palju oleks tulijaid? Palun anda märku.
Lisaks võite kohtade osas ise ka midagi pakkuda, kui tahate. Kui selles osas pakkumisi ei tule, siis jääb Dubliner.
Oodatud on nii "vanad" käijad kui ka "uued" tulijad. Kedagi ära ei aja.
1. juunil avan SBT- MMi teema.
Leave a comment:
-
Mulle kahjuks 1. juuni ei sobiAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitust1. juunil SBT kokkutulek
Lisaks võite kohtade osas ise ka midagi pakkuda, kui tahate. Kui selles osas pakkumisi ei tule, siis jääb Dubliner.
Leave a comment:
-
1. juunil SBT kokkutulek
Leave a comment:
-
1 geim... traAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustWTA Nürnberg
12.10 Cepede - Kozlova
Over 19.5 @1.62
12.10 Bondarenko - Watson
Over 19.5 @1.62
Kombona @2.62 (BetOlimp)
15 ühikut
Leave a comment:
-
Ei taha kedagi solvata, aga sa osutasid kõige tugevamat vastupanu ka nendest "underdogidest". Lõpus mul joppas kohutavalt.Algselt postitas giga204 Vaata postitustMasendav Lazio pask, mul ei ole lihtsalt midagi muud öelda.
Kõik paarides said viimase panuse omajad edasi. Olgem ausad, see on ikka jõhker relv lõpus. Edu poolfinalistidele.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: