Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ilmselt oli see kellelgi suur majanduslik põnts, sest teenimaks kasvõi 1 eurot, tulnuks 100 eurot panustada, väiksema panusega oleks teenistus narr olnud.
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
Aga no joke, nende viimaste panustega oleks võimalik igast jokkskeeme leiutada. Avastasin näiteks veerandfinaalis kogemata, et Panama värav muutis mu võidu kindlaks, kuigi sel otseselt panustega.pistmist ei olnud.
Üritan selliseid võtteid vältida, a suht kitsaks läheb, kui üks mäng kõik ära peab otsustama.
Aga no joke, nende viimaste panustega oleks võimalik igast jokkskeeme leiutada. Avastasin näiteks veerandfinaalis kogemata, et Panama värav muutis mu võidu kindlaks, kuigi sel otseselt panustega.pistmist ei olnud.
Üritan selliseid võtteid vältida, a suht kitsaks läheb, kui üks mäng kõik ära peab otsustama.
Ma näen samuti pigem Mehhiko koefides väärtust kui BRA omas. Pole nad siiani midagi erilist olnud. Imestan, et turnavõidu koef brassidel nii väike (u @4.5)
Tegelt Mehhiko vajus juba Saksa vastu füüsiliselt ära. Nüüd vennad pärast 30.minutit juba tiksusid.
Brasiilia - Mehhiko Mehhiko AH +1 @2.27 (1xbet)
100 ühikut
Ma näen samuti pigem Mehhiko koefides väärtust kui BRA omas. Pole nad siiani midagi erilist olnud. Imestan, et turnavõidu koef brassidel nii väike (u @4.5)
Leave a comment: