Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Nüüd peaksid ennustusliiga boonused ka kantud olema. Sorri, et nii kaua läks. Täna oli tööd.
-
/Lisaks eelmisele postitusele, kellel mingisuguseidki teadmisi e-spordist, siis need ka bookmakerite jaoks niivõrd uued alad, et leiab suht palju eksimusi nii prematch kui ka live panustele, kuna endal suht normaalne CSi taust, kui ka bettimisega pikalt tegelenud, siis kaks asja kokku viia on tulemused üllatavalt head olnud.
Leave a comment:
-
Päris palju erinevaid evente olen kasutanud, kõigi puhul olen ju postituses välja ka toonud, mis turniiriga tegemist on.Algselt postitas QRkood Vaata postitustKas see Petsi CS:GO saab kunagi läbi ka?
Ma isegi alles paar nädalat csi bettimist uurinud ja turniiri raames ainult neid kasutanud lihtsalt proovimise eesmärgil. Põhiline teema on siiski Eesti jalgpall. Tänu sellele, et hooajad läbi, annab võimaluse uurida muid asju :PAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustMinu meelest ta erinevatele eventidele panustanud. Kasutan võimalust ja tänan sind Pets, olen natuke Coolbetti kottinud su panuste pealt.
Leave a comment:
-
Eriti panustamise pealt. Aga muidugi naljalt seda vaatama hakata on keeruline. Ma ise olen alustuseks mingid sendid pannud ja siis striime avanud ja jälginud. Igale võistlusele on inglisekeelsed striimid olemas. Mina kasutan muidugi venekeelseid.
Leave a comment:
-
Panustamise koha pealt?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustIlma naljata soovitan kõigil e-sportsiga end kurssi viia. Väga väärt tegevusala.
Leave a comment:
-
Ilma naljata soovitan kõigil e-sportsiga end kurssi viia. Väga väärt tegevusala.Algselt postitas QRkood Vaata postitustSelge, see ala minu jaoks täitsa tuma maa. Aga edu Petsile, tundub, et jagab matsu.
Leave a comment:
-
Selge, see ala minu jaoks täitsa tuma maa. Aga edu Petsile, tundub, et jagab matsu.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMinu meelest ta erinevatele eventidele panustanud. Kasutan võimalust ja tänan sind Pets, olen natuke Coolbetti kottinud su panuste pealt.
Leave a comment:
-
Minu meelest ta erinevatele eventidele panustanud. Kasutan võimalust ja tänan sind Pets, olen natuke Coolbetti kottinud su panuste pealt.
Leave a comment:
-
Tegelt pidasin silmas, et kas see on CS-i turniir, liiga või siis lihtsalt mingid random mängud mida saab bettida?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustCounter Strike ei saa kunagi läbi.
Turniiri huvitavuse poole pealt oleks väga vaja, et 3. kvartali võidaks keegi kolmas. Siis läheb lõpp eriti taktikaliseks.
Leave a comment:
-
Counter Strike ei saa kunagi läbi.
Turniiri huvitavuse poole pealt oleks väga vaja, et 3. kvartali võidaks keegi kolmas. Siis läheb lõpp eriti taktikaliseks.
Leave a comment:
-
Hea kohe Brightoni võidule panustada riskivabalt, ilus koef 2.70, Crystal Palace pole suutnud seni võõrsil ühtegi punkti noppida, ei näe miks see peaks nüüd juhtuma.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTäna Coolbetis Premmile kuni 25€ ulatuses, min koefiga 2, riskivaba panus.
Leave a comment:
-
ma võitsin 2012 aastal 123 koefiga kombo. Panin küll ühe dollari. Panused olid bwin keskkonnas ning 5 valikut olid bwini tolle päeva populaarseimad betid. enam pole näinud, et kasutajate panuseid välja tuuakse - coolbet vist midagi näitab küll.
Leave a comment:
-
Kunagi sai õnne proovitud küll. Bet365-s neljaseid kombosi tehes, a la Agüero to score and City to win 3:2@50 odds ja paar-kolm sellist kombosse pannes sai juba viie euriga ca 200k. Loomulikult võitu ei tulnud, ning isegi ligilähedale ei saanud. Suurim koefitsient mille komboga kunagi võitnud olen on kusagil 75 kandis.
Correct score market tundub hea olevat sellise loto jaoks. Peab lihtsalt leidma nädala jooksul 3-4 sellist mängu millel on ntx 1:1, 1:0 või 0:0 potentsiaali. Olen kuulnud legende kuidas tüübid sellega jackpote võitnud on. Ise olen paar korda proovinud, kuid tulutult.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: