Palju keegi trios võitnud on üldse kõige rohkem?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Betsafe

Collapse

X
- 

Lietuvos Rytas - Aisčiai-Atletas H(0.0 - 34.5) 2 1.87
BC Kalev/Cramo - Pirita BM (Poolaja tulemus) (1x2) 1 1.15
FC Levadia Tallinn - JK Trans Narva (1x2) 1 1.75
kas selline kombo oleks soovitatav ? Rytasel põhimehed vigastatud stelmahers nielsen ja Petravicius.. Kalevi mängul peab lihtsalt õnne olema ,et kalev alguses juba oma mängu mängib ,et vähemalt poolajaks juhiks... ja levadia peaks tugev olema ju või mis ?
Kommentaar
 - 

Nii palju, kui ma olen triobeti mänginud, siis minu mõistus ütleb küll, et 1.15 konf on täiesti mõttetu mingisuguse raha alla panemiseks, eriti veel komboga sidumiseks.Algselt postitas marti88 Vaata postitustBC Kalev/Cramo - Pirita BM (Poolaja tulemus) (1x2) 1 1.15
Usun Kalevi võitu, kuid nende mäng on kohati nii ettearvamatu, et mine tea - Pirita seevastu mängis Rockiga võrdne-võrdsega viimase veerandajani, siis laguneti.

Kommentaar
 - 

Siduda kalev ja levadia ja saab täiesti korraliku koefitsendiAlgselt postitas $$$ Vaata postitustPeaks mainima, et homsel Kalev - Flora 2 , on kalevi koef 1,80 ;D .

Kommentaar
 - 

Kindlat raha pole olemas! Kuid Levadia ja Kalevi võit tundub olevat igati tõenäoline. Mingi 50-100 kr võib ju prooviks pannaAlgselt postitas marti88 Vaata postitustasi on selles ,et mul on vaja kindlat raha sellepärast tahan teha väikeste koefitsentidega

Kommentaar
 - 

Dallas Stars - Anaheim Mighty Ducks 1
FC Schalke 04 - Energie Cottbus 1
F.C. Hansa Rostock - Werder Bremen 2
Lyon - Metz 1
Tegin sellise, võtsin jalgpalli poolelt kuulde teie nõu ning lisasin sinna ühe NHli mängu, mis tõstis koefi üle 7. Dallas juhib kokkuvõttes hetkel 2:0 ning mängud Anaheimi vastu on võidetud 4:0 ja 5:2.
Kommentaar
 - 

Kui su eesmärk on raha teenida, siis pean sind kahjuks kurvastama. Niimoodi ei võida sa in the long run midagi.Algselt postitas marti88 Vaata postitustasi on selles ,et mul on vaja kindlat raha sellepärast tahan teha väikeste koefitsentidega
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

iga kuu kuskil tuleb 300.- miinust aga noh ikka juhtub 
Kommentaar