Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek foorumi osas\'
Eston on meie BigDaddy!!!!
Eston Linnapeaks
Eston Presidendiks
Eston\'ile kaikaga pähe
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Ma pean vist kellegiga tõsisemalt ühendust võtma sellel teemal, sest siia ei vaadata! Vanad on juba igavad ju!Algselt postitas Tanel
Ei tulegi smaile we?Algselt postitas treze
Arutame, mõtleme, otsustame.Algselt postitas Juveman
Algselt postitas Juveman
Aga mul täitsa teemakohane küsimus. Et kas rohkem smailisid ei saaks siia ??? Mul varsti kõik juba ära kasutatud ning nii läheb igavaks!!!
Et ignoreeritaksegi lihtsalt jah, lahe...
Leave a comment:
-
Issi, katsu nüüd olla...Algselt postitas eston#21
liiga noor oled, et sellest postitusest aru saada..
-107Leave a comment:
-
liiga noor oled, et sellest postitusest aru saada..
-107Leave a comment:
-
Selle oleks ju saanud kolme eri postitusse laiali laotada...Algselt postitas eston#21
A - ma protesteerin
B - ma protesteerin kõvasti
C - ma protesteerin väga kõvasti
-109
Oleks tervelt kolm postitust juures.
Leave a comment:
-
A - ma protesteerin
B - ma protesteerin kõvasti
C - ma protesteerin väga kõvasti
-109Leave a comment:
-
Kindlalt kaotage need numbrid ära. Hea mõte igatahes! JESS! SUPER!!!!!
-911Leave a comment:
-
Isegi mul ei joppa alatiAlgselt postitas SleepWalking
ah et eriti haige ... mõtlesin siin endamisi, et nüüd pakkusin ikka krdi hea lahenduse välja ning võtan sellega \"2005. aasta idee\" auhinna endale - aga vist mitte sinnapoolegiAlgselt postitas Martin
Ei kotigi. Kaotage. Kuid eriti haige on pakkuda lahendusi a\'la \"jätame Madalamad liigad ja Saksamaa, kuid välja võiks jööda Üldine ja siis Hispaania alt teema see ja see\". Sic.
Leave a comment:
-
ah et eriti haige ... mõtlesin siin endamisi, et nüüd pakkusin ikka krdi hea lahenduse välja ning võtan sellega \"2005. aasta idee\" auhinna endale - aga vist mitte sinnapoolegiAlgselt postitas Martin
Ei kotigi. Kaotage. Kuid eriti haige on pakkuda lahendusi a\'la \"jätame Madalamad liigad ja Saksamaa, kuid välja võiks jööda Üldine ja siis Hispaania alt teema see ja see\". Sic.
Leave a comment:
-
Ei kotigi. Kaotage. Kuid eriti haige on pakkuda lahendusi a\'la \"jätame Madalamad liigad ja Saksamaa, kuid välja võiks jööda Üldine ja siis Hispaania alt teema see ja see\". Sic.Algselt postitas SleepWalking
kui number tähtsust ei oma ei peaks selle kaotamine ka suur probleem olema.Algselt postitas Martin
No las ta olla - ja kuivõrd üldse minti uut mingi number kotib. Vaevalt. Kuid kui kotibki, siis miks peab kõik olema nii steriilne ja puhas ja ilus ning ma ei tea mida veel. Live with it.
Leave a comment:
-
kui number tähtsust ei oma ei peaks selle kaotamine ka suur probleem olema.Algselt postitas Martin
No las ta olla - ja kuivõrd üldse minti uut mingi number kotib. Vaevalt. Kuid kui kotibki, siis miks peab kõik olema nii steriilne ja puhas ja ilus ning ma ei tea mida veel. Live with it.
Leave a comment:
-
No las ta olla - ja kuivõrd üldse minti uut mingi number kotib. Vaevalt. Kuid kui kotibki, siis miks peab kõik olema nii steriilne ja puhas ja ilus ning ma ei tea mida veel. Live with it.Algselt postitas skint
Lolluse vastu tõesti päris lõplikult ei saa, aga olen suht kindel, et selle numbri olemasoluta võiks päris mitu \"paljuütlevat\" postitust ära jääda... ning tõsiselt ebameeldiv on, kui ka foorumi vanemad olijad pidevalt mingite numbrite pärast kemplevad. Ja kui see ongi kogu postituse sisu, siis on küll vähe kehvasti...Algselt postitas mcnamara
Sedapuhku Martiniga vägagi nõus. Postituste arv ja ka mitte selle kunstlik suurendamine pole probleem. Lolluse vastu selle numbri ära kaotamine sugugi ei aita.Algselt postitas Martin
Miks lahendada midagi, mis pole probleem?Leave a comment:
-
Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek fooru
Lolluse vastu tõesti päris lõplikult ei saa, aga olen suht kindel, et selle numbri olemasoluta võiks päris mitu \"paljuütlevat\" postitust ära jääda... ning tõsiselt ebameeldiv on, kui ka foorumi vanemad olijad pidevalt mingite numbrite pärast kemplevad. Ja kui see ongi kogu postituse sisu, siis on küll vähe kehvasti...Algselt postitas mcnamara
Sedapuhku Martiniga vägagi nõus. Postituste arv ja ka mitte selle kunstlik suurendamine pole probleem. Lolluse vastu selle numbri ära kaotamine sugugi ei aita.Algselt postitas Martin
Miks lahendada midagi, mis pole probleem?
PS. Ei ole ma uhkeks ühti läinud, Matule võib rakendust leida väljaspoolgi foorumit... mis ei tee mind absoluutselt rohkem uhkemaks... Ning ei pea mind preilitama midagi, tydo sobib hästi
Leave a comment:
-
Miks lahendada midagi, mis pole probleem?Leave a comment:
-
Miks lahendada midagi, mis pole probleem?Algselt postitas SleepWalking
lollus väsitab. muid lahendusi ei oska pakkuda.Algselt postitas Martin
Eriline probleem küll....Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: