Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Intertoto
    replied

alright Joe.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Ei pannudki tähele, et siin nüüd sellised lõbusad võimalused. Kõva.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Kuu aega on möödas ja ikka kõik uttivis. Tuleb mingil õhtul välja valdada ja klaasikese kõrvale see "head aega" postitus ära teha.
    Enesetapp alkoholiga pole lahendus, on valutumaid ja kiiremaid viise. Aga esialgu kirjuta mulle privasse, ma näitan sulle Tottit ja Mourinhot 69is.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kuu aega on möödas ja ikka kõik uttivis. Tuleb mingil õhtul välja valdada ja klaasikese kõrvale see "head aega" postitus ära teha.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Kus ma avatari muuta saan?

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

ma sooviks sama asja teemade kohta. noh, et kui mcnamara on ikka ilgete pedede fänn siis nende pedede teema ei tule mulle nähtavale.
    Neljapäeval pole okei jooma hakata.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kui midagi positiivset öelda, siis meeldib see, et ei näe igno-listi tüüpide postitusi. Vanasti näidati nime ja oli võimalik kiusatusse langeda ja ikkagi postitust lugeda, nüüd õnneks enam mitte.
    ma sooviks sama asja teemade kohta. noh, et kui mcnamara on ikka ilgete pedede fänn siis nende pedede teema ei tule mulle nähtavale.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    vaadates, kuidas keegi pole suutnud isegi Igoneni teema pealkirja muuta, siis... peaks mingi korjanduse korraldama või?
    Äkki Elvise süda veel tuksub jalgpallile kaasa ja aitab meid kõiki?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    vaadates, kuidas keegi pole suutnud isegi Igoneni teema pealkirja muuta, siis... peaks mingi korjanduse korraldama või?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust
    intertoto karikas oli paras saast, aga intertoto foorumlane on uus jeesus
    olgem tolerantsed ja ütleme et ühtlasi on ta ka uus muhammed

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Postituste muutmine ei toimi. Olen ma ainus?

Probleem on selline, et kui ma vajutan nupule "muuda", siis läheb postitus valgeks.

EDIT! See töötab, ei töödanud selle postitusega: https://foorum.soccernet.ee/forum/v-...33#post2434933
    Ühesõnaga probleem on selles, et postitusi, millesse on lisatud tweet, ei ole võimalik muuta.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    muidu – kuni siin arendajad mune sügavad, olen pisut ise CSSi näppinud ja foorumi vana versiooniga üsna sarnaseks teinud. vajalik on brauserilisa nimega Stylish, mis võimaldab veebilehtede stiile üle kirjutada. kui olen sellega valmis jõudnud, võin jagada.
    Kiiduväärt. Ootame! Praegu jalutaks nagu siin foorumis ringi nagu mingis magala vene ajast renoveerimata korteris.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    intertoto karikas oli paras saast, aga intertoto foorumlane on uus jeesus

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    muidu – kuni siin arendajad mune sügavad, olen pisut ise CSSi näppinud ja foorumi vana versiooniga üsna sarnaseks teinud. vajalik on brauserilisa nimega Stylish, mis võimaldab veebilehtede stiile üle kirjutada. kui olen sellega valmis jõudnud, võin jagada.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas Jonas Vaata postitust
    Avataride osas - palun tehke lollile selgeks, mis teema nüüd konkreetselt nendega on?

Kas probleem on avatari pildi üles laadimisega või sellega, et te soovite, et teie vanad avatarid automaatselt uuesti kuvataks?

Kuna neid probleeme on nii palju hetkel, siis pean vahepeal selliseid küsimusi ka küsima.
    vabandust, aga sellest on siin sada korda juttu olnud ju.

teemades "sees" olles enamike* kasutajate avatare ei kuvata (selle asemel on see hall tüüp/default avatar). näiteks:

samas süsteem teab, mis õige avatar on, sest teistes vaadetes (näiteks teemade loetelus) on need ilusti olemas. näiteks:

* ei kuvata n-ö tavalisi avatare (klubide vapid, riikide lipud), mis olid eelmises versioonis administraatori poolt üles laaditud/valitavaks tehtud. korrektselt kuvab praegu ainult "custom" avatare, mille jaoks tuli vanasti mingi tasuline SMS saata ja siis said pildi ise üles laadida.

Leave a comment:

Working...
X