Algselt postitas Goakjie
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust20. minuti mängitud. Real on stabiilsem, domineerivam AGA Barcelonal on rohkem ohtlikuid lööke kui Realil. Hetkel tundub Barca lööb esimese. So far Bale on olnud imeline ja KA KAITSETÖÖS (vihjates Lucase mänguajale) v.a muidugi Lucase niisama löökidele sarnaselt ülelöödud karistuslöök
EDIT: 0:1, Kelle äärelt? SELTSIMEHED KELLE ÄÄRELT??? Kes lasi sellel jamal juhtuda. Ei jaa Lucas ja Reguilon on meie tulevik, okei võibolla tulevik aga mitte fucking olevik. Ma olen rohkem vihane sellepeale mida te arvate mängijatest kui seisust. Austagem legende. Ja sellele härrale kes mähkis siin stabiilsuest, nagu ütlesin Bale on suurepäraselt ründes saanud hakkama ja aitab kaitses. Marcelo on siin puudu kahjuks hetkel..
Leave a comment:
-
Loodetavasti poolajal var vaatab viimast olukorda ja see värdjas enam platsile ei naase. Mitu korda on võimalik oma karjääri jooksul sihilikult proovida ühte inimest vigastada?
Leave a comment:
-
Esimene poolaeg: Real oli stabiilsem, domineerivam AGA Barcelonal oli rohkem ohtlike lööke kui Realil. Bale igaljuhul väärib vähemalt Lucase näol algkoosseisu. Supermäng temalt.
Barca esimene värav kelle äärelt? SELTSIMEHED KELLE ÄÄRELT??? Kes lasi sellel jamal juhtuda. Ei jaa Lucas ja Reguilon on meie tulevik, okei võibolla tulevik aga mitte fucking olevik. Ma olen rohkem vihane sellepeale mida te arvate mängijatest kui seisust. Austagem legende. Ja sellele härrale kes mähkis siin stabiilsuest, nagu ütlesin Bale on suurepäraselt ründes saanud hakkama ja aitab kaitses. Marcelo on siin puudu kahjuks hetkel..
Teine poolaeg: Real üritas rohkem, pall rohkem Viniciusel. Ee ma üritasin nagu AUSALT mõista Solari vahetusi, et ehk peitub seal siiski mingi arvestav otsus aga no ei saa aru, ehk teie seletate mulle, miks vahetab nõnda vara Solari Kroosi VALVERDE vastu .. keegi öelge see pole castilla
Nii. Isco sai väljakule. fännid karjusid, Isco, Isco, Isco! Arvake ära kellele terve tiim sööte kohe tegi?ja neid oli seal kahe minuti jooksul oma 20 puudet vähemalt
Also panin tähele, et sponsori tekst on särgil muutunud. Kas arvate sama, hetkel kõige rohkem vormist väljas on Casemiro? Ei mõista kohati mida ta seal platsil teinud on 2 ElClasico jooksul ja kui aus olla ka varasemalt. Casemiro on mu arvates parim CDM ja üks lemmikumatest Reali mängijatest aga Zizou ta esile tõi ja sinna ka see kadus lahkumisega, ehk vääriks hetkel Isco rohkem mänguaega (CAM, CF positsioonil). Llorente samuti vääriks mänguaaega aga no ta vigastatud.
Imeline mängulõpp! Tõestus minu ja paljude fännide sõnadele, Isco ja Asensio on need põhimehed Realis ja mänguaega nad väärivad!
Leave a comment:
-
Algselt postitas saaaaar Vaata postitustRamos ju jättis Levante mängu vahele kaartide pärast, täna peaks ikka puhtalt lehelt alustama.
EDIT: jap nii on ka täna kollane saadu näitas, et järgmine mäng jääb vahele.
Leave a comment:
-
Ramos ju jättis Levante mängu vahele kaartide pärast, täna peaks ikka puhtalt lehelt alustama.
Leave a comment:
-
Kolmapäevasega siis see, et Bale alustab (jumal tänatud). Samuti Courtois. Jah, Reguilon oli eelmine mäng ülihea aga kahju hakkab Marcelost. Kas ehk siiski lahkubki? Haistan, et kolm punkti võib siit tulla (viimati võitsime ikka väga ammu Bernabeul Barcat, 2014?) Vastaseljuhul, me ei saa enam vastase klubinime ega taset arvesse võtta vaid asjaolu, et Solari ebaõnnestus nii CDR-is ja liigas ja seda ühe vastase vastu ja justnimelt kodustaadionil. Ahjaa, Isco samuti pingil (ja Solari kinnitas mu sõnu, ta oli vigastatud, niiet teie faktid ei vastanud tõele).
Btw, Ramosel on puudu üks kollane kaart mängukeelust, imestan, et ta seda ei teeninud kolmapäeval, tahab siis suudab küll..
Leave a comment:
-
Sul on õigus - kaval tuleb olla. Sellepärast ma räägingi, et tegemist ei ole just kõige teravama pliiatsiga.
Leave a comment:
-
No tra naerma ajavad viimased kaks postitust. Teil nagu katus sõidabki vahel?
1) LM10 tirib pidevalt LM10-t. Ainult, et üks neist on GOAT, valges.
2) Aa, et Barca poisid ei teeniks sarnases olukorras kaarti? Realil varem ka taolisi asju olnud. Kaval tuleb olla. Ega asjata 3x UCL ole Madriidis (mitte barcas)
3)
Leave a comment:
-
Ramose ban on ainult tema enda süü. Vähest ajumahtu on ta läbi aastate tõestanud väga edukalt nii platsil kui selle kõrval.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Olar Vaata postitustMidagi pole teha, kui ei realiseerita ja see jutt ongi selline. Pole seal ees seda surmajat ja kui ta leitakse siis probleemid kaovad. Vōimalusi ju oli piisavalt.
Eelmisel hooaja lõpus Zidane käe lõppus ei kasutatud enam paljudes liiga mängudes Cristianot (või ainult esimene poolaeg) ja kasutati teisi mehi kes praegugi alles on ja tehti väga edukalt skoori nii, et ei saa öelda, et pole selliseid mehi kes suudaks surmata tiime. Kui keegi mäletab eelmise ja üle-eelmise hooaja Asensiot siis need teavad. Või isegi eelmise hooaja Bale.
Leave a comment:
-
Midagi pole teha, kui ei realiseerita ja see jutt ongi selline. Pole seal ees seda surmajat ja kui ta leitakse siis probleemid kaovad. Vōimalusi ju oli piisavalt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: