Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• HALA MADRID Y NADA MAS
    replied
    Mhm Florentino oli ka eile väga hea, aga pole Reali jaoks valmis ja Joao Felix üks suurema potensiaaliga mängijaid üldse hetkel jalgpallis, aga 1 hooaeg veel Benfica ja ta oleks väga küps juba, aga eks näeb mis suvel saama hakkab.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas HALA MADRID Y NADA MAS Vaata postitust
    Kuttid vaadake see video üle ja avaldage arvamust mis te sellest üleminekust arvaksite?
    Imo koos Viniciuse ja Rodrygo Goesiga oleks tulevikus väga palju potensiaali

https://www.instagram.com/p/BuHOYDjg...ccoCb0BL9Zyw0/
    Võta nüüd hoogu maha, poiss tegi eile alles Benfica eest liigadebüüdi 9 minutit mängides. Ma arvan, et Benficas on Reali jaoks rohkem valmis mängijaid ikka väga palju. Jotale tähendaks praegu Reali minek paar hooaega pinginühkimist ja siis kuskil teisejärgulises tiimis maandumist.

Eilse debüüdi kohta võib nii palju öelda, et tahtmist on, 3-0 eduseisus peale saades küsis päris aktiivselt palli ja tahtis ise ette võtta. Aga arenguruumi on veel kõvasti, arvatavasti ei kuulu ka uuel hooajal Benfica 4 parima ääremängija sekka, loodetavasti saadetakse kuskile laenule, kus ta rohkem mänguaega saab.

Aga kui Real kedagi päriselt Benficast osta tahab, siis vast võiks Joao Felixi ja Alex Grimaldo poole vaadata, nemad kaks oleks selleks päriselt valmis ka. Kuigi Felixi puhul eelistaksin mina kindlasti veel ühte hooaega Benficas, muidu võib juhtuda nagu kunagi Coentraoga.

Leave a comment:

• HALA MADRID Y NADA MAS
    replied
    Kuttid vaadake see video üle ja avaldage arvamust mis te sellest üleminekust arvaksite?
    Imo koos Viniciuse ja Rodrygo Goesiga oleks tulevikus väga palju potensiaali

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Ma omast arust kirjutasin juba umbes kolm korda aga proovime siis ühe korral veel.

2016/17 hooaja keskel, kui Pique ja kompanii tegevus jõudis haripunkti, oli kõik väga OK. Kui nüüd sellise jutuga peale lendad, siis reedavad su enda postitused juba üsna selgelt, kus see valupunkt tegelikult on. Selektiivne mälu, eriti kui teemas on Real Madrid, on häirivalt harjumuspärane pea kogu foorumile, postituse lugemiseks pole avatari vaja vaadata.

Kui soovid veel näiteid, siis tuleb meelde veel see paari aasta tagune Atletico - Reali mingisugune CLi play-off, kus Atletico teemas kurdeti Reali kodumängu kõrgete piletihindade üle, samas kui Atletico kodumäng oli samas hinnaklassis, kui mitte isegi kallim. Või see Mõmmiku "kuidas kohtunikud Bayerni ära vägistasid" jaur.

Punktile:

Kohtunikud tervikuna tunduvad üsna süüdimatud, kuigi häbiväärsete partiide eest mingil moel karistamine võib vist viia olukorrani, kus teatud hetkedel polegi kedagi vilistama panna. Ma ei pea neid meediakampaaniaid mingil moel mõistlikuks või vajalikuks aga ma olen üsna kindel, et võimalusel rakendaksid kõik klubid samu võtteid nagu Barca ja Real. Ehk sisulisene häda seisneb Barca ja Reali suuremates võimalustes, mitte selles, et kuskil MARCAs või MD-s survestatakse kohtunikke, kuna tõenäoliselt teeksid Atletico, Celta Vigo jt klubide tegelased seda sama.

Korvpallifinaali tulemust olen näinud, samas pole ma näinud isegi kõnealust olukorda. NBA-ga liitumise jutte olen ka varem kuulnud. Üldises plaanis ilmselt samasugune nõme teema nagu kõik eelnevad analoogsed.

VAR kuhugi ära minemas ilmselt ei ole, äkki suudetakse näiteks järgmisel hooajal seda kuidagi mõistlikumalt ja efektiivsemalt rakendada.
    ok, esimeses postis oli üks sõna puudu- Madridi ajakirjandus (kes just Atletile vms pöialt ei hoia). Nüüd vist on juba jutt viidud selleni, et VAR väidetavalt ei saagi kohtuniku tehtud otsust ümber vaadata, vähemasti nii nagu seletavad kohtunikud ise seda Casemiro kaasust.

Leave a comment:

• wutt
    replied

Korvpallifinaali tulemust olen näinud, samas pole ma näinud isegi kõnealust olukorda. NBA-ga liitumise jutte olen ka varem kuulnud. Üldises plaanis ilmselt samasugune nõme teema nagu kõik eelnevad analoogsed.
    Ennast hakkas ka huvitama, lingin video siia, loodetavasti ei pahanda keegi OT pärast.
    [spoiler] [/spoiler]

Leave a comment:

• Faraday
    replied
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Nagu öeldud, siis viisil ja viisil on vahe. Sa ükskord ütlesid ühes teemas õigesti, et kohtunike survestamise näol on tegemist üsna tavalise praktikaga ning et Reali ja Barcelona meediaväljund on lihtsalt palju-palju mastaapsem.

Absoluutselt nõus ning täpselt selles probleem peitubki - see, kui Celta või Atlético kuskil Twitteri ametlikul kontol midagi kobisevad, ei muuda suures plaanis midagi. Jah, paariks tunniks pääsetakse võibolla kuskil veebis esilehele, aga sinna see kõik sumbubki. Efekt seisnebki enamasti vaid selles, et klubi fännid tunnevad korraks, et klubi üritab kasvõi natukenegi oma õigusi kaitsta.

Ja nüüd kõrvuta see näiteks sellega, mis Real aasta alguses meedias korraldas (mitu nädalat korralikku meediamöllu) või näiteks sellega, mis komöödiale Reali korvpallisektsioon paar nädalat tagasi aluse pani (üks organisatsioon ikkagi). Finaalis kaotati kohtuniku tõenäolisest eksimusest ning peale seda lasti terve põrgu valla ja mindi lausa nii absurdseks, et ähvardati isegi tõsimeeli ACB-st lahkuda, et seejärel jätkata ainult Euroliigas või üritada NBA-ga liituda. Samas kui eelmine aasta kohtuniku eksimuse tõttu finaali jõuti, siis lasti häälepaelad valla ning lauldi kohtunikupoolsest vastasmeeskonna kahjuks eksimusest lõbusaid laule.

Seega vastus sulle oleks, et jah - kõik klubid üritavad kohtunikke mõjutada, kuid vahendid ja võimalused selleks on erinevatest kaaluklassidest. Ka Atlético ja Celta Twitteri kontode viimaste säutsude eetilisuse üle on olnud palju vaidlusi (et kas klubid peaksid oma ametlikke meediakanaleid kasutama sellisel otstarbel), aga minu meelest võttis selle teema üsna tabavalt kokku üks ajakirjanik, kes ütles, et tuleb mõista, et mitte kõigil klubidel ei ole osaks saanud sellist luksust, mis võimaldaks televisiooni või ajalehti enda teenistuses niivõrd mastaapselt ja suurejooneliselt ära kasutada. Ning sinu mured ringkaitse osas võin ma küll kiirelt ära lõpetada - usu, Barcelona vastu ei ole mul sugugi soojemaid tundeid.

Mis VARi puudutab, siis siinkohal pean kahjuks tsiteerima Cerezot (keda mulle tegelt ei meeldi tsiteerida): tänu VARile on nüüd ühe probleemi asemel lihtsalt kaks probleemi.

Kui varasemalt sai valeotsuseid kasvõi inimlike eksimuste "süüks" ajada, siis nüüd tekitab iga väga kehvasti põhjendatud (või põhjendamata jäänud) otsus märksa enam igasugu agendasid ja vandenõuteooriaid. See muidugi ei tule lõppkokkuvõttes kellelegi kasuks.
    ole meheks, punkt

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Kus see ülisubjektiivne sitt siis on neis eelnevates postitustes, sh Punkti postides?
    Ma omast arust kirjutasin juba umbes kolm korda aga proovime siis ühe korral veel.

Kuidagi kokkusattumus on see Madridi jura siin paar nädalat tagasi ja eilsed otsused. kurb on, et see tõendab, et selline surve, mis ajakirjanduses peale pannakse, tegelikult töötab ja seda nüüd ka VAR puhul. Palju kisa ja vähe villa ei päde, kahjuks.
    2016/17 hooaja keskel, kui Pique ja kompanii tegevus jõudis haripunkti, oli kõik väga OK. Kui nüüd sellise jutuga peale lendad, siis reedavad su enda postitused juba üsna selgelt, kus see valupunkt tegelikult on. Selektiivne mälu, eriti kui teemas on Real Madrid, on häirivalt harjumuspärane pea kogu foorumile, postituse lugemiseks pole avatari vaja vaadata.

Kui soovid veel näiteid, siis tuleb meelde veel see paari aasta tagune Atletico - Reali mingisugune CLi play-off, kus Atletico teemas kurdeti Reali kodumängu kõrgete piletihindade üle, samas kui Atletico kodumäng oli samas hinnaklassis, kui mitte isegi kallim. Või see Mõmmiku "kuidas kohtunikud Bayerni ära vägistasid" jaur.

Punktile:

Kohtunikud tervikuna tunduvad üsna süüdimatud, kuigi häbiväärsete partiide eest mingil moel karistamine võib vist viia olukorrani, kus teatud hetkedel polegi kedagi vilistama panna. Ma ei pea neid meediakampaaniaid mingil moel mõistlikuks või vajalikuks aga ma olen üsna kindel, et võimalusel rakendaksid kõik klubid samu võtteid nagu Barca ja Real. Ehk sisulisene häda seisneb Barca ja Reali suuremates võimalustes, mitte selles, et kuskil MARCAs või MD-s survestatakse kohtunikke, kuna tõenäoliselt teeksid Atletico, Celta Vigo jt klubide tegelased seda sama.

VAR kuhugi ära minemas ilmselt ei ole, äkki suudetakse näiteks järgmisel hooajal seda kuidagi mõistlikumalt ja efektiivsemalt rakendada.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Sa ju hädaldad, et nüüd justkui on selge, et kohtunike surumine (antud juhul siis meedia kaudu) töötab, justkui oleks see viimane ettevõtmine mingit pidi pilootprojekt selles vallas. VAR või mitte on minu jaoks tühine ääremärkus antud olukorras, ühed kohtunikud kõik, ma ei näe ühtegi selgelt põhjust, miks peaks neid olema meedia kaudu raskem mõjutada. Kui su oma klubi millegi sellisega tegeleb, siis oled vait või kiidad takka. Kui Real teeb, siis on seakisa (näe, Real teeb, Real on paha) lahti. Ma täpselt seda sama üritasin selgitada ka Punktile, kuid ma saan aru, et ringkaitse olukorras, kus vaenlane on üks ja see sama, toimib päris hästi. Mul suurt vahet ei ole, ma olen leidnud endale parema (põhi)väljundi kui see foorum, järjest rohkem paistab see tegevus siin rohkem tuuleveskitega võitlemisena. Mul on isiklikus plaanis pisut kahju, kui foorumi "mõtlevamad" tegelased alatasa selle sama läbinähtava võtte kasuks otsustavad. Kui esmane eesmärk on Reali kui klubi kohta mingisugust ebapädevat sitta ajada, siis lase edasi, ma ilmselt annan üsna peagi alla. Kui soovid üldiselt millegi mõistliku üle arutada, siis tasub eelmises lauses kirjeldatud tegevust vältida, vastasel juhul on raske mitte minna isiklikuks.

Kui ma nüüd võtan antud teema kokku, siis jah, VARi rakendus praegusel kujul on ebamõistlikult lahendatud, palju on ebajärjepidevust ja eksimusi. Jah, ka need videokohtunikud on üsna tõenäoliselt meedia kaudu mõjutatavad. Kuid see ei ole kaugeltki esimene või laiahaardelisem katse neid mõjutada, sarnaseid üritusi näeb kindlasti ka tulevikus. See viimane lause on minu arust kõige ebaolulisem sellest teemast üldse, aga millegi pärast jääb mulle väga selge mulje, et nii sina kui Punkt väidate tungivalt vastupidist.
    Nagu öeldud, siis viisil ja viisil on vahe. Sa ükskord ütlesid ühes teemas õigesti, et kohtunike survestamise näol on tegemist üsna tavalise praktikaga ning et Reali ja Barcelona meediaväljund on lihtsalt palju-palju mastaapsem.

Absoluutselt nõus ning täpselt selles probleem peitubki - see, kui Celta või Atlético kuskil Twitteri ametlikul kontol midagi kobisevad, ei muuda suures plaanis midagi. Jah, paariks tunniks pääsetakse võibolla kuskil veebis esilehele, aga sinna see kõik sumbubki. Efekt seisnebki enamasti vaid selles, et klubi fännid tunnevad korraks, et klubi üritab kasvõi natukenegi oma õigusi kaitsta.

Ja nüüd kõrvuta see näiteks sellega, mis Real aasta alguses meedias korraldas (mitu nädalat korralikku meediamöllu) või näiteks sellega, mis komöödiale Reali korvpallisektsioon paar nädalat tagasi aluse pani (üks organisatsioon ikkagi). Finaalis kaotati kohtuniku tõenäolisest eksimusest ning peale seda lasti terve põrgu valla ja mindi lausa nii absurdseks, et ähvardati isegi tõsimeeli ACB-st lahkuda, et seejärel jätkata ainult Euroliigas või üritada NBA-ga liituda. Samas kui eelmine aasta kohtuniku eksimuse tõttu finaali jõuti, siis lasti häälepaelad valla ning lauldi kohtunikupoolsest vastasmeeskonna kahjuks eksimusest lõbusaid laule.

Seega vastus sulle oleks, et jah - kõik klubid üritavad kohtunikke mõjutada, kuid vahendid ja võimalused selleks on erinevatest kaaluklassidest. Ka Atlético ja Celta Twitteri kontode viimaste säutsude eetilisuse üle on olnud palju vaidlusi (et kas klubid peaksid oma ametlikke meediakanaleid kasutama sellisel otstarbel), aga minu meelest võttis selle teema üsna tabavalt kokku üks ajakirjanik, kes ütles, et tuleb mõista, et mitte kõigil klubidel ei ole osaks saanud sellist luksust, mis võimaldaks televisiooni või ajalehti enda teenistuses niivõrd mastaapselt ja suurejooneliselt ära kasutada. Ning sinu mured ringkaitse osas võin ma küll kiirelt ära lõpetada - usu, Barcelona vastu ei ole mul sugugi soojemaid tundeid.

Mis VARi puudutab, siis siinkohal pean kahjuks tsiteerima Cerezot (keda mulle tegelt ei meeldi tsiteerida): tänu VARile on nüüd ühe probleemi asemel lihtsalt kaks probleemi.

Kui varasemalt sai valeotsuseid kasvõi inimlike eksimuste "süüks" ajada, siis nüüd tekitab iga väga kehvasti põhjendatud (või põhjendamata jäänud) otsus märksa enam igasugu agendasid ja vandenõuteooriaid. See muidugi ei tule lõppkokkuvõttes kellelegi kasuks.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Sa ju hädaldad, et nüüd justkui on selge, et kohtunike surumine (antud juhul siis meedia kaudu) töötab, justkui oleks see viimane ettevõtmine mingit pidi pilootprojekt selles vallas. VAR või mitte on minu jaoks tühine ääremärkus antud olukorras, ühed kohtunikud kõik, ma ei näe ühtegi selgelt põhjust, miks peaks neid olema meedia kaudu raskem mõjutada. Kui su oma klubi millegi sellisega tegeleb, siis oled vait või kiidad takka. Kui Real teeb, siis on seakisa (näe, Real teeb, Real on paha) lahti. Ma täpselt seda sama üritasin selgitada ka Punktile, kuid ma saan aru, et ringkaitse olukorras, kus vaenlane on üks ja see sama, toimib päris hästi. Mul suurt vahet ei ole, ma olen leidnud endale parema (põhi)väljundi kui see foorum, järjest rohkem paistab see tegevus siin rohkem tuuleveskitega võitlemisena. Mul on isiklikus plaanis pisut kahju, kui foorumi "mõtlevamad" tegelased alatasa selle sama läbinähtava võtte kasuks otsustavad. Kui esmane eesmärk on Reali kui klubi kohta mingisugust ülisubjektiivset sitta ajada, siis lase edasi, ma ilmselt annan üsna peagi alla. Kui soovid üldiselt millegi mõistliku üle arutada, siis tasub eelmises lauses kirjeldatud tegevust vältida, vastasel juhul on raske mitte minna isiklikuks ja kalduda teemast kõrvale.

Kui ma nüüd võtan antud teema kokku, siis jah, VARi rakendus praegusel kujul on ebamõistlikult lahendatud, palju on ebajärjepidevust ja eksimusi. Jah, ka need videokohtunikud on üsna tõenäoliselt meedia kaudu mõjutatavad. Kuid see ei ole kaugeltki esimene või laiahaardelisem katse neid mõjutada, sarnaseid üritusi näeb kindlasti ka tulevikus. See viimane lause on minu arust kõige ebaolulisem sellest teemast üldse, aga millegi pärast jääb mulle väga selge mulje, et nii sina kui Punkt väidate tungivalt vastupidist ilma ühegi argumenteeritud motiivita.
    Nojah. Postita Reali teemasse Barca avatariga, siis on kohe mingi agenda reali vastu, Real teeb ja real on paha jms mingi arusaamatu jauramine. Las ta siis olla, eks laud ole ka semiootiku arvates alati tooli vastand, kuigi tisler tahtis öelda, et üks jalg on lühem ja supipott läheb nii ümber.
    Kus see ülisubjektiivne sitt siis on neis eelnevates postitustes, sh Punkti postides?
    P.S palju aitavad kaasa ka sildi #barffa või partsa toetajad jms. Pinnud ja palgid.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Teiega arutamine sisulistes teemades on täiesti lootusetu juhtum. Viimastel aastatel on jäänud mulje, et Barcelona on see kõige õigem ja ausam klubi maailmas, kus mängitakse muidugi maailma ilusamat jalgpalli. Barcelona mängijad ei daivi ja juhtkond on alati kõige ausam. Barcelona akadeemia toodab alati kõige kvaliteetsemaid mängijaid. Barcelonale tehakse alati koguaeg liiga ja muidugi on selles süüdi alati Pereze rahakott või Madridi mõjutused kohtunike suunal. Ja üleüldse see eesti Barca fännide Reali vihkamine on nii fake kui üldse olla saab. Väga juustuse mulje jätab.
    Mitu korda ma postituses mainisin Barcelonat? Mis see siia puutub üldse? Pmst näeb see dialoog välja selline, et sa ise kujutad ette midagi, mida seal postis ei ole- küll on probleem postitajas, tema avataris või isegi isiklikus elus, küll aga midagi sisulist teemale lisada ei ole ega ka tule.

Märkisin, et VARi teemaga on läinud kahjuks nii nagu nii mõnegi asjaga La Ligas ja Hispaania vutis- tahtsime parimat, aga välja kukkus nii nagu kukkus, st võeti süsteem kasutusele, hea, aga paljud asjad on siiski läbi mõtlemata või julgemalt öeldes, kui kuskil nähti võimalust kahvel vahele lüüa, siis seda ka tehti. tõmmati saag ja kampaania käima ning mulle tundub, et ollakse nii tagasi kohas, kus süsteem on nn miles away sellest, mis ta peaks olema ja kui nii edasi läheb, muutub pigem juba koormaks ja toob kasu asemel kahju.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Wtf? Kaks aastat tagasi Pique ja VAR? Jää, palun, teemasse. Lihtsalt tundub, et VARiga, mis mulle endale tundus ikkagi positiivne algatus, läheb nagu teiste La Liga tegemistega- lõppeks tehakse ikkagi otsuseid selle alusel, kes kõvemini kisab ja kellel on hoovad. Vaata ka Punkti postitused Atleti teemas- reeglid sageli puuduvad, neid asendavad ad hoc otsused, mis on kahtlaselt eelmiste nädalate pealkirjade nägu. Silmakirjalikkuse võid endale sooja panna, vana plaat.
    Sa ju hädaldad, et nüüd justkui on selge, et kohtunike surumine (antud juhul siis meedia kaudu) töötab, justkui oleks see viimane ettevõtmine mingit pidi pilootprojekt selles vallas. VAR või mitte on minu jaoks tühine ääremärkus antud olukorras, ühed kohtunikud kõik, ma ei näe ühtegi selgelt põhjust, miks peaks neid olema meedia kaudu raskem mõjutada. Kui su oma klubi millegi sellisega tegeleb, siis oled vait või kiidad takka. Kui Real teeb, siis on seakisa (näe, Real teeb, Real on paha) lahti. Ma täpselt seda sama üritasin selgitada ka Punktile, kuid ma saan aru, et ringkaitse olukorras, kus vaenlane on üks ja see sama, toimib päris hästi. Mul suurt vahet ei ole, ma olen leidnud endale parema (põhi)väljundi kui see foorum, järjest rohkem paistab see tegevus siin rohkem tuuleveskitega võitlemisena. Mul on isiklikus plaanis pisut kahju, kui foorumi "mõtlevamad" tegelased alatasa selle sama läbinähtava võtte kasuks otsustavad. Kui esmane eesmärk on Reali kui klubi kohta mingisugust ülisubjektiivset sitta ajada, siis lase edasi, ma ilmselt annan üsna peagi alla. Kui soovid üldiselt millegi mõistliku üle arutada, siis tasub eelmises lauses kirjeldatud tegevust vältida, vastasel juhul on raske mitte minna isiklikuks ja kalduda teemast kõrvale.

Kui ma nüüd võtan antud teema kokku, siis jah, VARi rakendus praegusel kujul on ebamõistlikult lahendatud, palju on ebajärjepidevust ja eksimusi. Jah, ka need videokohtunikud on üsna tõenäoliselt meedia kaudu mõjutatavad. Kuid see ei ole kaugeltki esimene või laiahaardelisem katse neid mõjutada, sarnaseid üritusi näeb kindlasti ka tulevikus. See viimane lause on minu arust kõige ebaolulisem sellest teemast üldse, aga millegi pärast jääb mulle väga selge mulje, et nii sina kui Punkt väidate tungivalt vastupidist ilma ühegi argumenteeritud motiivita.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Sul tundub olevat. Üldiselt head dialoogi jätku.
    P.S ja veel. Jätka samas vaimus, kus mingit sisulist küsimust saab alati pöörata isiklikuks. Saad järgmine aasta ka mõne tiitli.
    Teiega arutamine sisulistes teemades on täiesti lootusetu juhtum. Viimastel aastatel on jäänud mulje, et Barcelona on see kõige õigem ja ausam klubi maailmas, kus mängitakse muidugi maailma ilusamat jalgpalli. Barcelona mängijad ei daivi ja juhtkond on alati kõige ausam. Barcelona akadeemia toodab alati kõige kvaliteetsemaid mängijaid. Barcelonale tehakse alati koguaeg liiga ja muidugi on selles süüdi alati Pereze rahakott või Madridi mõjutused kohtunike suunal. Ja üleüldse see eesti Barca fännide Reali vihkamine on nii fake kui üldse olla saab. Väga juustuse mulje jätab.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Emv Vaata postitust
    On sul mingi statistika? Et mitu VAR otsust on olnud valed? Mitu subjektiivsed ja mitu on siis õiged? Või lahmid niisama, sest sulle ei meeldi, et Reali kasuks oli VAR otsus?
    Loe Michael Coxi posti twitteris. linkida ma ei oska, aga nõustun temaga 100 prossa.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Üks asi on vaielda, et VAR ja kohtunik soodustavad Reali. Teine asi on loogika ja reaalsus. Mõelge nüüd ise, Papa Perez maksis? Meedia on süüdi? no kuulge lõpetage ära ja võtke mõistus pähe. Miks peaks üldse kohtunik(ud) Real Madridi soodustama? Kui meedia on selles süüdi siis peaks ju toimuma vastupidine? Meedia väidab, et kohtunikud soodustavad Reali liiga palju, seljuhul peaksid kohtunikud ka rangemad olema aga nii pole ju ? Asi on igalpool nii, alles hiljuti lugesin Real Madridi redditis ühte teemat kus vaieldi selle üle, et igalpool taoline jama. Üks arvas, et ainult sotimaal soodustatakse Celticu ja Rangersi, oli päris üllatunud teine, et see igalpool. Samas mainisite VAR statistikat, ei imesta kui selles tabelis oleks mõni teine tiim Atletico, Reali, Barca asemel tipus, sest ka mujal mängudes on kaebusi..
    Põhiküsimus on muidugi selles, kas eelmisel hooajal oli kohtunike eksimusi rohkem kui praegu? Pigem vist mitte, ka "Kohtunikud hispaanias" kategooria on vaiksemaks jäänud ja sealgi viimased teemad hoopis kus kohtunik eksis Atletico ja Reali vastu.

teha mõni postitus VARi ja kohtunikke eksimusest on okei aga siukest spämmi korraldada nagu siin ja Atletico kategoorias on lamp. Siin vaidlemine ei muuda midagi. või siis tehke mingi VAR kategooria aga jätke klubi kategooriad puhtaks. Aitäh.

Leave a comment:

• Emv
    replied
    Wtf? Kaks aastat tagasi Pique ja VAR? Jää, palun, teemasse. Lihtsalt tundub, et VARiga, mis mulle endale tundus ikkagi positiivne algatus, läheb nagu teiste La Liga tegemistega- lõppeks tehakse ikkagi otsuseid selle alusel, kes kõvemini kisab ja kellel on hoovad. Vaata ka Punkti postitused Atleti teemas- reeglid sageli puuduvad, neid asendavad ad hoc otsused, mis on kahtlaselt eelmiste nädalate pealkirjade nägu. Silmakirjalikkuse võid endale sooja panna, vana plaat.
    On sul mingi statistika? Et mitu VAR otsust on olnud valed? Mitu subjektiivsed ja mitu on siis õiged? Või lahmid niisama, sest sulle ei meeldi, et Reali kasuks oli VAR otsus?

Leave a comment:

Working...
X