Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManUnited

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManUnited\'

Originally posted by FCOperBK

Kahju, et eiel Forlan`i ei näinud. Ta nagu ka lõunamaalane... ehk oleks juts selline pisinüanss eile aidanud...
    milline fantastiline idee. ManU peakski ostma hulga prantslasi, itaallasi, neegreid tshukstse ja muud kraami, et siis oma koosseisu vastasest olenevalt varieerida...
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

eilne mäng pakkus kindlasti rohkelt seda, mida jalgpallilt oodatakse. mõlemal poolel, eriti paraku realil oli rohkelt löömata jäänud reaalseid olukordi, ka ei näe just väga tihti nii kõrge taseme kohtumises nn jookse-viska (jookse-löö?:P) mängu. poleks üks osapooltest ManU olnud, oleks kõik hea ja tore.....

real jäi eelkõige peale kaitseliinis ja üllatus-üllatus, mängijate individuaalsete võimete poolest. ManU kaitses nt wes brown jäi korduvalt hätta nii zidane\'i kui ronaldoga, hea veel, et ühe olukorra eest pennalt ei antud. ka äärtelt, eriti paremalt, lasti enneolematult palju tsenderdada, neist figo oma teadupärast kogemata ka võrku kukkus

scholesist ilmajäämine võiks aga tähendada seda, et old traffordil ole juba algkoosseisus, seda juhul, kui veron ei tervene ja giggsi ette ei nihutata. saab näha.

lähen olen nüüd natuke aega nurgas kurb...
      Millest sa järeldad, et Figo tsenderdada üritas, kui ta värava lõi? Absurdne väide minu arust.
      \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by greenday

lasti enneolematult palju tsenderdada, neist figo oma teadupärast kogemata ka võrku kukkus
        Millest sa järeldad, et Figo tsenderdada üritas, kui ta värava lõi? Absurdne väide minu arust.
        Minul oli ka esimene reaktsioon, et koba. Isegi praegu arvan nii.
        Ja greenday, palun, palun, sa oled juba pikemat aega siin foorumis, palun võta õppust ja ära tsiteeri tervet postitust, raske on sealt pointi välja lugeda. Eks ju?
        Supplies!

Kommentaar

Originally posted by vandersell

Originally posted by greenday

lasti enneolematult palju tsenderdada, neist figo oma teadupärast kogemata ka võrku kukkus
          Minul oli ka esimene reaktsioon, et koba. Isegi praegu arvan nii.
          Ega vastust sellel küsimusele tõenäoliselt ei saagi. Kui Figuuu enda käest küsida, mis ta siis ikka ütleb, et ei see ei olnud üks ilusamaid väravaid CL hooajal, vaid üks persse läinud tsenderdus...

IMVFHO, ei olnud see perse läinud tsenderdus, vaid ta tegelikult sihtis sinna nurka. Selline mulje jäi ta kehaasendist kohe kui pall oli jalalt lahkunud, s.t. jäi täiesti seisma ning pea natuke viltu pallile järgi vaatas...
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

On 2 põhjust mix Man U kaotas-Wes Brown oma sitta mänguga ja Nistelrooy, kes isetses liiga palju ja andis mitu vale söötu ja veel teenis mõtetu kollase kaardi ka veel. Muidu oli õnn, et kohtunik kahte penaltit ei määranud, need olid selged maha tõmbamised aga vedas. Nüüd vaja kodus Reali 2-0 võita ja ma arvan, et see on ka võimalik. Loodame, et järgmine mäng saab Veron ka juba mängida. Edu Man U-le järgmisex liiga mängux Newcasteliga!!!

Kommentaar

Originally posted by Man U
              On 2 põhjust mix Man U kaotas-Wes Brown oma sitta mänguga ja Nistelrooy, kes isetses liiga palju ja andis mitu vale söötu ja veel teenis mõtetu kollase kaardi ka veel.
              Tegelikult oli van Nistelrooy ainus mängija ManU-l, kelle mäng Madriidi meestega võrdlust kannataks. Ta tegi tõeliselt head tööd rünnakul. Ilma temata poleks toda \"auväravatki\" tulnud.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ma vaatan, et siin käib kõva arutelu, et see L.Figo on ikka 1 väga hea mängija küll..
                no tegelikult keerutas ikka osava vindi..V-vaht on sel puhul täiesti võimetu
                3 väravat on nats palju,aga tegel\'t sama hea kui 0:1, ikka tuleks kodus kahe- väravaline võit saavutada&enda värav puutumatu hoida, 1:2 jätnuks lausa favoriidiseisuse
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Tegelikult oli van Nistelrooy ainus mängija ManU-l, kelle mäng Madriidi meestega võrdlust kannataks. Ta tegi tõeliselt head tööd rünnakul. Ilma temata poleks toda \"auväravatki\" tulnud.

Ei teind see Nistelrooy tegelt mingit head tööd, muudkui ainult isetses ja exis söötudega ja auvärava löömine oli tal ka ju kerge, lihtsalt sattus õigel ajal õigesse kohta aga värav oli see ikka ja see jätab Man U-le veel võimaluse kordusmängus. GO MAN U!

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees
                    1:2 jätnuks lausa favoriidiseisuse
                    võibolla tunduks see nii, aga samas - ma teg ei kujuta ette, kuidas peaks manu olema võimeline hoidma reali kuival. ise 2 väravat lüüa on ehk isegi võimalik.

Kommentaar

pole midagi öelda, päris hea mäng oli! võitlust jagus küllaga, head väravad olid (mitte kõik, aga kolm neljast ) ning siis veel need paar potentsiaalset pennalt, mis jäid õhkurippuma - ehk siis kõik elemendid olemas! (live\'ina nauditav vaatemäng + pärast veel jätkub arutamist) Wellis käis ka veel päris hea kaasaelamine, nii et kokkuvõtteks võiks öelda, et not bad jalkaõhtu!

Originally posted by FCOperBK
                      Mängu nõrgmi oli minu meelest hoopis Scholes.
                      Wes Brown oma sitta mänguga ja Nistelrooy
                      ise annaks selle tiitli Keane\'ile, temalt ootasin kindlasti palju paremat mängu, oli aga tühi koht platsil!
                      The other line moves faster.

Kommentaar

Ei teind see Nistelrooy tegelt mingit head tööd, muudkui ainult isetses ja exis söötudega ja auvärava löömine oli tal ka ju kerge, lihtsalt sattus õigel ajal õigesse kohta
                        Minu meelest enamik tema väravaid ongi just sellised \"äratoksamised\".
                        Supplies!

Kommentaar

Originally posted by vandersell

Ei teind see Nistelrooy tegelt mingit head tööd, muudkui ainult isetses ja exis söötudega ja auvärava löömine oli tal ka ju kerge, lihtsalt sattus õigel ajal õigesse kohta
                          Minu meelest enamik tema väravaid ongi just sellised \"äratoksamised\".
                          enamus vast ikka penaltid

man u: nendel väravalööjatel ongi see oskus \"sattuda õigel ajal õigesse kohta\"

Kommentaar

No kurat küll, mäng Bernabeul ei olnud just kõige õnnestumate killast. ManU sattus liiga kergesti paanikasse ja ka kaitseliin oli peaaegu nagu läbisõiduhoov!! Õnne oli ka, sest kohtunik jättis andmata ühe kindla penalti ja jäeti karistamata veel Barthezi käega mäng!!! Kuid Old Traffordil tuleb andmine ja ma loodan ja arvan, et Real lahkub Manchesterist noruspäi!!!! GO ManUnited!!!

Kommentaar

Minu arust on ka enamus Rauli väravaid sellised, kus Zidane/Figo teevad töö ära ja temal ei jää muud üle kui sisse taguda!!!

Kommentaar

Ma arvan, et kui me nüüd analüüsima hakkaksime, kuidas lööb näiteks Alan Shearer või Raul või Henry suurem osa oma väravatest, jõuaks nii mõnigi meist järeldusele, et - \"kurat, need ründajad polegi nii head mehed, poolkaitsjad jne. on hoopis paremad mehed, nemad ju triblavad palliga ja teevad eeltöö...\"

Aga nii see ju ongi, ründajate ülesandeks ei olegi kõiksugu trikke teha ja poolelt platsilt läbi joosta ja väravaid lüüa. Nende ülesandeks on õigel ajal olla õiges kohas - see ongi raskeim. Proovi ise end maailma parimate keskkaitsjate vahelt vabaks mängida ja koll peksta. Pole lihtne?

Jalgpall on meeskonnamäng ja seepärast seda ka armastatakse...ega ei pea ju alati ründaja lemmikmängija ja parim olema..Lihtsalt on nii, et maailma parimate ründajate parimaks omaduseks ongi \'võimalused sisse kõksata\'..

Ja Zidane/Figo kohta ma küll palju ei ütleks, uus Manchester Unitedi nimeline mees...nende kahe omavaheslisest KOOSTÖÖST just palju kolle ei teki. Pealegi - väidad sa, et Raul on halb mängija ja ei ole oma nime/au teeninud (hea ründaja kuulsat ja võimsat nime :P)?

Kommentaar

Working...
                                X