320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

English Premier League 2012/13

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Algselt postitas zaz Vaata postitust
    2. Manchester City. Meeskond on nii tugev, et treeneriks olgu või Igor Prins tuldaks ikka pika puuga esimeseks. Paraku Mancini on täpselt selline tegelane, kellest on klubile rohkem kahju kui kasu.

    4. Chelsea. Korralikud täiendused ja paljulubav sats, aga kett on täpselt nii tugev, kui keti nõrgim lüli. Ja DiMatteo on nõrk.
    Eks need Itaalia treenerid ole jah jube viletsad. eelmisel hooajal kõigest EPL võit, CL võit ja EM finaalikoht.

    Kommentaar


      #92
      Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      Eks need Itaalia treenerid ole jah jube viletsad. eelmisel hooajal kõigest EPL võit, CL võit ja EM finaalikoht.
      No vaata, mis sa välja oled kalkuleerinud. Tundub, et oled siiski mind valesti tõlgendanud.

      RDM on alles alustav treener ning midagi veenvat pole ta korda saatnud. CLi võit oli nagu oli, värske hingamise pealt vanad kalad võtsid lihtsalt oma, mida oli juba aastaid jahitud. Premmi umbkaitses istudes ei võida ja erilisi uusi ideid RDM'i poolt pole näha olnud (ja ega ma usugi et tuleks).
      Mancini on aga paras nali. Oli seda ka juba Itaalias. Võitnud on ainult koosseisudega, millega on võimatu midagi muud korda saata.
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

      Kommentaar


        #93
        Ma veel ei ole tänaste mängude tulemusi näinud.

        1. Manchester United - van Persie ning Kagawa on väärt täiendused. Cleverly ja Anderson püsivad terved. Meeskond võidab tiitli voor enne hooaja lõppu.
        2. Manchester City - Meeskond pole olulist lisa saanud. Kaotavad taas üllatavalt palju punkte, kuid suudavad kellelegi vähemalt 10 väravat lüüa.
        3. Chelsea - Meeskonda ei saada algul vedama, pärast pidama. Oscar on uus Downing.
        4. Newcastle United - Tuumik on alles, meeskond mängib hingestatult ning stabiilselt terve hooaja. Talvel ostetakse 6 miljoni euroga keegi tõeliselt talendikas mängija.
        ---------
        5. Liverpool - Meeskonda ei saada algul vedama, pärast pidama. Allen on uus inglise Messi.
        ---------
        6. Arsenal - Cazorla ei suuda üksi seda satsi vedada. Tavapärased vigastused ning kogenematus viib selle meeskonna medalikonkurentsis kaugele.
        7. Swansea - Panevad räigelt hullu! RÄIGELT!
        8. Everton - Moyes.
        9. Tottenham - Staarid läinud, olulist täiendust pole juurde tulnud. Ma ei imestaks, kui meeskond langeks relegatsiooniheitlusesse.
        10. WBA - Lukaku paneb hullu.
        11. Sunderland - Ääretult anonüümne meeskond.
        12. Southampton - Teevad väga tugeva hooaja. Eurokohtadest palju puudu ei jää.
        13. Aston Villa - Viimaste aastate mõõnast hakatakse väljuma.
        14. Stoke City - Murravad hooaja jooksul vähemalt ühe Arsenali mängija jalaluu. Podolski oma näiteks.
        15. Fulham - Liiga on nende jaoks pisut tugevaks muutunud. Ei tule neid võite pärast suhteliselt edukat hooaja algust enam teises pooles juurde.
        16. Wigan - Taaskord pääsevad napilt relegatsioonist.
        17. West Ham - Ma isegi ei tea, miks see meeskond peaks pääsema relegatsioonist.
        ----------
        18. QPR - Palju pappi, palju oste, palju kenasid võite aga veel rohkem äravajumisi. Meeskond laguneb ning kukub dramaatiliselt Championshipi.
        19. Reading - Hooaja esimene pool möödub suhteliselt kenasti, kuid siis hoog raugeb ning liigast väljalangemine saab tõsiasjaks.
        20. Norwich - Täielik punane latern. Teise hooaja sündroom.


        Väravakuningas: Torres
        Parim mängija: Rooney
        Suurim pettumus: Arsenal
        Suve parim ost: Kagawa
        Suve viletsaim ost: Podolski
        Esimese treenerina saab kinga: Wenger
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          #94
          Algselt postitas P!NK Vaata postitust
          4.Arsenal-Song suvel igatahes ei lahku ning võetakse CL'i koht.

          oleks vist pidanud ennustamisega veidi kannatama. -1

          Kommentaar


            #95
            Algselt postitas sunnik Vaata postitust
            3. tottenham -asi võib olla AVB habemes või milleski muus, aga mulle tundub, et kui elu oleks läinud teistmoodi, siis tüüp võiks olla meeleheitlik the smiths'i fänn, kes oleks valmis mõlemad neerud maha müüma, et morrissey ja marr jälle üht biitipidi hingaks. lihtsalt väike tähelepanek andre välimust vaadates.
            ajasid siin Bartoniga segi, eks?

            6. liverpool - scouserid loodavad tiitlivõitu nagu ikka
            ikka, ikka
            ★★★★★★

            Kommentaar


              #96
              Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
              ajasid siin Bartoniga segi, eks?
              avb'd ja bartonit segi ajada oleks küll puhas klass. ma tean küll bartoni morrissey lüürikast imbunud twitterit, aga see on puhtalt suvaline subjektiivne arvamus, et avb näeb välja piisavalt lahe, et kuulata the smithsi. kõik.

              Kommentaar


                #97
                Algselt postitas P!NK Vaata postitust
                4.Arsenal-Song suvel igatahes ei lahku ning võetakse CL'i koht.
                Well fuck
                You need people who score goals, that's how you win games.

                Kommentaar


                  #98
                  1. ManU - Eelmise aasta rõveda kaotuse eest tuleb koertele kätte maksta. Seega see hooaeg, põnevas heitluses, peab linnarivaal napi kaotusega leppima. Miks tuleb võit? 1. Maailma kõige ägedam klubi 2. Kagawa on võimas ja hakkab täiega lammutama - oli Borussia parim mängija - jah parem kui Götze ja parem kui ühehooaja vend Lewandowski. 3. Rooney tuleb Suurimaks väravakütiks, Vidic püsib enamvähem tervena ja kui ka mõni raske hetk peaks tekkima, on vanamehed - Giggs ja Scholes appi tõttamas oma geniaaalsusega. Van Perse lööb veidi üle 15. Värava, aga eelmise hooaja vormile ta lähedale ei jõua, aga suht lamp, ka ilma temata tuleks tiitel ära.
                  Lisaks siis pikk ja kvaliteetne pink.
                  2. Manchester City - Silva on jätkuvalt võimas, Agüero lööb jälle üle 20. värava ja Balotelli on ikka sitaks debiilik. Kui üldse on mõni nõrk koht, siis keskkaitse, mis mõne vigastuse korral jääb hõredaks kui just kedagi juurde ei soetata. Meistrite liigas tehakse üppriski soliidne hooaeg, mistõttu jäädakase liigas napilt teiseks.
                  3. Chelsea – Hazard lisab meeskonnale palju juurde, väga korralik keskväli, Ramirez jookseb edasi-tagasi ja lööb tähtsaid väravaid. Torres lööb Üle 15 värava ja Lampard on ka mõistlikus vormis, kolmas koht on siiski lagi.
                  4. Arsenal – Cazorla toob keskväljale uue hingamise, väravata löömisega läheb raskemaks peale robini lahkumist, sest Oliver lööb alla 15 värava, aga Lu Lu Lu Lukas Podolski teeb ilusa hooaja ja tuleb meeskonna suurimaks väravakütiks. Kaitse on ka hea ja Arteta jätkab sealt kust eelmine hooaeg pooleli jäi. Mingi hetk tekib seisak ja väravatelöömisega jäädakse hätta, mis toob palju viike ja seetõttu jäädakse tiitliheitlusest kaugele. Ja ka järgmised kaks meeskonda ei jää kaugele.
                  5. Spurs – Kõik on väga ilus, aga midagi jääb ikkagi puudu, Modrici lahkumine on päris suur löök. Bale teeb elu parima hooaja – lööb üle 15 värava ja annab üle 10 väravasöödu, Lennon on jälle superäge, Defoe teeb ka ilusa hooaja, aga islandlane ebaõnnestub ja langeb õigepea pingile. Esineliku üks ühine iseloomustaja on pikk ja sügav pink, kahjuks Tottenhamil seda pole ja seetõttu paar viiki ja kaotust talvel nõrgematele jätab mesitriteliigast meeskonna välja.
                  6. Newcastle – Keskväli on super, Senegalased löövad kahepeale üle 40 värava ja kaitse ning väravavaht on endiselt super head, aga nagu ka Spursil jääb meistrite liiga koht pingi taha. Mingi hetk hakkavad ka vigastused segama.
                  7. Liverpool – sitt keskväli, Borini on hale ja vigastused kaitses toovad kaasa järjekordse supersita hooaja. Isegi Suareze 20 ja natuke peale väravat ei aita kõrgemale tõusta. Ainuke lootusekiir oleks augusti viimastel päevadel vähemalt 5-6 uut algumeest osta, aga usutavasti ka see ei aitaks kõrgemale. Liverpool ja tugev klubi lõppes koos Alonso lahkumisega, praegu tuleb tegeleda suurima vaenlase Evertoni endast eemal hoidmisega.
                  8. Everton – Seekord on ründajad olemas ja äkki õnnestub teha terve hooaeg korralikult, mitte nagu viimased hooajad, kus hooajalõpp on jube äge. Treener on super, paar põhimeest on küll lahkunud, aga pigem võideldakse 7. Koha eest kui langetakse allapoole.
                  9. Fulham – peale nappi väljakukkumisest pääsemist hooaegu tagasi on näidatud väga ilusaid mänge ja hooaegu, kõige tipuks oli Euroopa liiga finaali saamine, Petrici ründesse toomine tundub olevat väga hea käik ja meeskonnas on sisu, et saada jälle esikümnesse. Aaa ja Riise lööb Liverpoolile värava ka veel.
                  10. Aston Villa – Nahhui te mängite nii sitasti, See hooaeg mängitakse oma võimetele kohaselt ja jäädakse ilusti tabeli keskele.
                  11. West Ham – head täiendused ja keegi uutest peab ju hea tulemuse tegema.
                  12. Wes Brom – Jälle nad teevad korraliku hooaja, oli ju teema, et uued ei tee kahte head hooaega järjest, aga Wes Brom jätkuvalt näitab head mängu – Lukaku vigastab paar kaitset ära ja lööb peaaegu 10 väravat.
                  13. Stoke – äge äge äge ja Crouch lööb 5 iluväravat.
                  14. Swansea – jätkavad sealt, kus eelmine hooaeg pooleli jäid.
                  15. QPR – hooaja teine pool tuleb väga kõva – jaanuaris tuuakse jälle igast asju sisse ja jäädakse kindlalt püsima.
                  16. Sunderland – Midagi läheb väga persssse, võiks võidelda 7. Koha eest, aga keegi peab ju ebaõnnestuma ka, kuigi hea treener ja nii mõnedki head mängijad on olemas, siis rünne on nii sitt, et jäädakse napilt püsima.
                  17. Southampton – Tublid poisid.
                  18. reading – napilt jäädakse välja
                  19.Wigan – Lõpuks ometi kukutakse välja, kuigi mängitakse ilusat jalkat.
                  20. Norwich – Ollakse väga väsinud ja kahjuks jäädakse kindlalt viimaseks, Holt ei suuda enam lammutada.
                  Väravakuningas: Rooney
                  Parim mängija: Bale
                  Suurim pettumus: Borini
                  Suve parim ost: Kagawa
                  Suve viletsaim ost: Borini
                  Esimese treenerina saab kinga: Mitte keegi

                  Kommentaar


                    #99
                    1. Chelsea, RDM`i tõehetk ja ta saab sellega hakkama!
                    2. MU,
                    3. Swansea, Laudrup ja Co võivad üllatada, aga küsimus on selles - kas suudavad oma resurssi õigesti planeerida.
                    4. City, neandertaalid Tevez ja Balotelli tänu nende ebaadekvaatsusele keeravad City hooaja persse.
                    ---------
                    5. Liverpool, aeg on käes, et tasapisi naasta TOP4sse.
                    ---------
                    6. Newcastle, on ootust, et jätkavad samas vaimus, kuigi võivad veelgi allapoole minna.
                    7. Everton, ilus algus.
                    8. Arsenal, ei mingi võimalust. Arsenalis toiomuv on katastroof. Arsene peaks jub pensionile minna. See hooaeg on viimane tema jaoks, kui suuda kasvõi midagi võita.
                    9. Sunderland, Kassid eelmises hoojas näitasid, et uus treener oli õige valik.
                    10. Aston Villa
                    11. Fulham
                    12. Tottenham, AVB on vist hea treener, kuid vaevalt tal saarel midagi õnnestub. Väga paljud on teda Chelseas ülemänginud.
                    13. Stoke City, usun, et saavas kõrgemal kohal lõpetada. Tugev meeskond, head poolehoidjad.
                    14. QPR, võib juhtuda (ja soovin) "relegated"... mf
                    15. Reading
                    16. Southampton
                    17. WBA, Lukaku päästabki neid
                    ----------
                    18. Norwich
                    19. West Ham United
                    20. Wigan Athletic


                    Väravakuningas: Torres
                    Parim mängija: Hazard
                    Suurim pettumus: Podolski
                    Suve parim ost: Moses
                    Suve viletsaim ost: Van Persi
                    Esimese treenerina saab kinga: AVB

                    Kommentaar


                      Peale üleminekuakna sulgumist,siis kuri tahtmine on ennustus ümber teha.Mõnigi nn. suurklubi langeb mõnuga
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

                      Kommentaar


                        http://www.guardian.co.uk/news/datab...2-deadline-day interaktiivne graafik palju keegi teenis kulutas, keda ostis müüs.

                        Kommentaar


                          Palgad/üleminekud(Net transfer) koguarvudes meeskondade kaupa alates 2000/2001 hooajast ja saavutatud koht. Ühesõnaga saate aru küll, vaadake linki.

                          Link

                          Kommentaar


                            Graafikutegija on muidugi tubli. Huvi pärast vaatasin 2010/2011:

                            Arse - üleminekud 6,8 M, palgad 124,4 M
                            Spurs - üleminekud 17,5 M, palgad 91,1 M

                            ... aga millegipärast Arse kogutulp on oluliselt väiksem kui Spursil...

                            Samas tabel on hea, kuna nt. Arse/Spurs liinil tõendab ära, et see jutt kuidas Spurs on mängijatel kulutanud palju rohkem kui Arse, on täiega loll jutt. Viimase 10 aasta jooksul, mille osas on andmeid nii üleminekute kui palkade kohta, on Arse kulutanud mängijatega seoses 884 M ja Spurs 649 M ehk et vahe on mingi 240 miljonit naela.

                            Total spend - üleminekud + palk

                            2010/11 - Arse 132 M, Spurs 108
                            2009/10 - Arse 89 M, Spurs 66 M
                            2008/09 - Arse 101 M, Spurs 82 M
                            2007/08 - Arse 114 M, Spurs 86 M
                            2006/07 - Arse 72 M, Spurs 67 M
                            2005/06 - Arse 88 M, Spurs 58 M
                            2004/05 - Arse 68 M, Spurs 38 M
                            2003/04 - Arse 87 M, Spurs 49 M
                            2002/03 - Arse 61 M, Spurs 51 M
                            2001/02 - Arse 72 M, Spurs 44 M
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

                            Kommentaar


                              Brutonumbri sel viisil kokkuarvutamine on iseenesest kergemat sorti demagoogia. Praegu (numbreid vaatamata) eeldan, et Arsenali netokulu mängijatega kauplemisest (vähemalt viimaste aastate osas) on positiivsem - mistõttu võimaldab see muuhulgas maksta suuremaid palku. Palun uut tabelit netokuludega mängijatele tehtud tegelike kulutuste (rahavoogude) hindamiseks.

                              Kommentaar


                                Selle kümne aasta peale on Arse mänginud mängijatele 390 miljonit naela rohkem palka kui Spurs.

                                Transfer league arvab, et 03/04 kuni tänase päevani on Arse neto mängijate müügist -23 milli ja Spursil pluss 97 milli ehk et ca 120 milli Arse "kasuks". Ma ei viitsi neid numbreid kokku lüüa 2001-2011, mille osas on palganumbrid, aga ma kujutan ette et ka muid aastaid kasutades jääb ca. 200-300 miljoniline number, mis Arse on mängijatesse rohkem investeerinud kui Spurs.
                                "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

                                Kommentaar

                                Working...
                                X