Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pask video.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

???????? Mis seal nägemata jääb???
      Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
        ???????? Mis seal nägemata jääb???
        Sul on väga punased prillid vahepeal.

Kommentaar

Oeh, https://streamff.com/v/490557e7 - what the actual FUCK?????????? Kui selline asi on punane, siis lõppeks vähemalt pooled premi mängud enne 90'

Absoluutselt iga otsuse peaks VARi kohtunikud laivis lahti seletama, miks nad otsusega nõus on või ei ole..

Edit: wolvesi teine kollane oli ikka mitu grammi punasem, miks nüüd siis kollane vaid? Fantastika klounikohtunikud premis.
          Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
            Oeh, https://streamff.com/v/490557e7 - what the actual FUCK?????????? Kui selline asi on punane, siis lõppeks vähemalt pooled premi mängud enne 90'

Absoluutselt iga otsuse peaks VARi kohtunikud laivis lahti seletama, miks nad otsusega nõus on või ei ole..

Edit: wolvesi teine kollane oli ikka mitu grammi punasem, miks nüüd siis kollane vaid? Fantastika klounikohtunikud premis.

Kommentaar

Neil ei olegi midagi muud öelda ilma, et nad enda töö kaotaksid?
              Ma panen siia lingi, kus selgitatakse "high foot challenget", näitlikult on ka pilt olemas, mis juhtus sama kohtunikuga mängus. Ainult siis ei antud selle eest isegi viga mitte: https://www.premierleague.com/news/4079982

Kommentaar

Mulle väga meeldib, et selline challenge on punane kaart. Absoluutselt 0 üritust palli mängida ja ainuke plaan on vastaste kontra rünnak iga hinna eest peatada. Vigastuse oht on olemas küll (erinavalt sellest, kui kellegil käed ümber paned ja kinni hoiad vms).

Kommentaar

"honest mistake" fuck off.

Nõus, et Oliver pole süüdi(sellel olukorral) aga tuletaks meelde, meil on fucking VAR!

Meeldimisel õnneks ei ole reeglites asja, olukord on punane või mitte.

Tunnistagem fakti, 2 võimalus, corrupt v ebakompetentne. Kumbki pole hea.

Ilmselt väike lahendus probleemile oleks see, et VAR ja kohtunik ei kommunikeeri omavahel absoluutselt - välistaks selle, et var ei kaitseks kohtuniku arvamust vaid mõtleks ise.
                  Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                    Mulle väga meeldib, et selline challenge on punane kaart. Absoluutselt 0 üritust palli mängida ja ainuke plaan on vastaste kontra rünnak iga hinna eest peatada. Vigastuse oht on olemas küll (erinavalt sellest, kui kellegil käed ümber paned ja kinni hoiad vms).
                    Korrektne oleks sellest enne hooaega teada anda, et nüüd me sellist asja enam ei tolereeri ja tasu saab olema punane kaart. Mitte, et sa keset hooaega tekitad pretsetendi, millega veel VAR ka kaasa läheb ning siis oled üllatunud kui postkast tapmisähvardusi täis on või inimestel tekib ebausaldusväärsus süsteemi vastu.
                    "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Algselt postitas -21- Vaata postitust

Korrektne oleks sellest enne hooaega teada anda, et nüüd me sellist asja enam ei tolereeri ja tasu saab olema punane kaart. Mitte, et sa keset hooaega tekitad pretsetendi, millega veel VAR ka kaasa läheb ning siis oled üllatunud kui postkast tapmisähvardusi täis on või inimestel tekib ebausaldusväärsus süsteemi vastu.
                      Tapmisähvardused on nüüd ok?

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Nr1, irrelevantne, nr2 seda väidet pole mu postitusest võimalik välja lugeda
                        "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Tapmisähvardused on nüüd ok?
                          Oleneb, kui sa oled üles kasvanud kui gamer siis suht Nimeta üks League of Legends mäng kus vähemalt korra keegi sul ei soovita elus 0-1 minna

Kommentaar

Tapmisähvardused ei ole ok, aga kas see kohtunike liit ise ei õhuta seda va vaenu ja vastuolu läbi oma madala läbipaistvuse?

Tegelikult see on ju asja essents. Piisab viiel suvalise lohhil maailma otsast Siimot mängida ja narratiiv muutunud “valest kohtuniku otsusest” selleni, et 10 min Oliveri ja co-d kaitstakse.

Kommentaar

Arsenali poolehoidjate arvates paistab, et head tava olema, et kui miski ei meeldi, siis saadame tapmisähvardusi (see on nüüd tegelikuses ilukirjanduslik liialdus. Kuid paistab, et mõni ei saa aru, mida täpsemalt kirjutab ning mis mõju see inimeste käitumisele avaldab, kui kisakoorile hoogu juurde anda).

Aga jah. Ma olen alati öelnud, et jalgpall peegeldab ühiskonda (jalka järgi on väga hea ühiskonnas toimuvat seletada). Mul pole raske seda essentsi tabada - leierdatud plaat.

Kui nüüd hagu juurde anda, siis VAR pidi ju meid sellest päästma?
                              Või on ikka asi selles, et kohtunike tase on kehva ja tekkinud lambakarja efekt aina võimendab seda?

Kommentaar

VAR just ilmestab seda taset. Ilma VARita saaks alati öelda, et kohtunik on inimene ja ei näe olukorda ju kordusest.
                                Dreams cant be buy

Kommentaar

Working...
                                X