Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
      Oleme ausad, Maguire ei tee isegi viga mitte, Amadi situatsioonis on samas viga kindel. Ehk latt on nii madalal, et me peame ignoreerima selliseid asju...
      Dreams cant be buy

Kommentaar

Mõlemad peaks pigem olema penaltid. Kui kaitsja ikkagi läheb kahe käega vastast kinni hoidma üritamatagi palli mängida, siis benefit of the doubt ei tohiks mingil juhul tema kasuks minna.

Et siin veel suudeti üks olukord üht- ja teine teistmoodi vilistada on muidugi omaette tase.

Kommentaar

Proovi ise vilistada, kui panus peal.

Vähemalt on var ja jutud.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Väga loll olukord kohtuniku jaoks. Reaalsuses tegi vaid ühes olukorras eksimuse (Amad), aga kokkuvõttes keeras Unitedile mitmekordselt mäkra, sest olukorrad on penalti andmise (mitte kaardi värvi) kontekstis identsed pluss vasturünnakuga tuli ka vârav.

Kommentaar

Algselt postitas praanik Vaata postitust
              Väga loll olukord kohtuniku jaoks. Reaalsuses tegi vaid ühes olukorras eksimuse (Amad), aga kokkuvõttes keeras Unitedile mitmekordselt mäkra, sest olukorrad on penalti andmise (mitte kaardi värvi) kontekstis identsed pluss vasturünnakuga tuli ka vârav.
              Täitsa nõus. Või kui tahab meeste mängu teha siis jätku kõik 3 olukorda vilistamata.
              Igasugu järjepidevus puudub, see on see mis fänne närvi ajab.
              Ja vaatasin kiirelt Liverpooli mängu vöravad ära, seal esimene värav Welbeck käsi kergelt kaitsja seljas. Õige otsus et ei vilistatud aga ei tahaks näha kuidas tulevikus Gabriel jälle dramaatiliselt kuttudes vea välja võtaks
              Ja Brightoni teine värav oli sulu piiril, ekraanilt vaadates pigem sulg. Mulle tundub, et sellega annab ka var i roomis nii palju mängida, vali ise paras hetk millal lint pausile panna ja tõmba jooned ka endale meeldiva nurga alt.
              Mul oli väga hea meel, et liverpool kaotas aga vooru kaks esimest mängu näitavad kui suur võim on kohtunikel mängu saatust otsustada.

Kommentaar

Working...
              X